reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

aesthete-za pozno zaplacilam tzn w niedziele przez neta a w poniedzialek odlaczyli od dzis popoludnia mam :) znowu ale ciagle muli net masakra :/

Ratujcie !!!!!!!!!!!! jaki sposob na migrene ??? juz od 5 dni codziennie mnie boli mam dosc :(

reklama
Niuniaa na migrene spróbuj natrzec amolem skronie i w ciemności polezec... Może uda Ci sie zasnąć...

Lena też myślałam o zmianie biustonosza, ale nie wiem na jaki rodzaj sie zdecydować, i czy juz kupować czy jeszcze poczekać... Mnie dziś też bardziej bolą ale znów tylko suty...

Aeshete dobry ten artykuł... Najbardziej "podoba" mi sie metoda z przecieraniem twarzy dziecka brudnymi kalesonami ojca... Chyba muszę kupić M kalesony... ;-)

Ostatnia edycja:
nadzieja1984-niemam tego w domu juz wzielam paracetamol zawsze biore z nadzieja ze pomoze i nigdy nie pomaga , siedze w ciemnym troche pospalam i nic jeszcze gorzej mam mokra szmatke na glowie ciegle..... to nie zycie jestem juz jak wrak :/ a moja glowa jakby wazyla 100kg a tabletek na migrene mi nie mozna , chyba nie daje rady :(

Nadzieja1984, Lena_no u mnie to zawsze pierwszy objaw. Wracalam z wakacji 8.09 i tak mnie bolały ze aż węzły chłonne czułam, nawet myślałam ze juz czas iść na usg piersi, a tu suprise 2 dni pózniej :) ale jak sie nie czeka to sie nie myśli to może byc ciąża...

Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej w końcu upały mnie ominą...

Mam inny problem - nie wiem czy sie zetnelyscie sie z czymś takim jak zespol niespokojnych nóg? Męczy mnie to cholerstwo od liceum, w obu poprzednich cieszący w ogóle nie spalam w nocy, nie było mowy zeby iść do kina czy gdzie dalej jechać. Dwa lata temu byłam juz w takim stanie ze myślałam o wyskoczeniu przez okno, jeśli spalam 3 miesiące z rzędu po 2 godziny w nocy. Wtedy była jeszcze szansa trochę odesłać w dzień, ale 2 dzieci, praca...

Chodziłam od lekarza do lekarza aż w końcu mnie zdiagnozowali, dali leki z lepszym lub gorszym efektem ale spalam. Teraz zabronili mi to zażywać, więc noc z wtorku na srode spędziłam stojąc w łazience, nie było szans położyć sie na dłużej niż 5 minut i tak milion razy. W dzień jest tak samo...

nadzieja, no ale przecieranie obsikaną pieluszką też mnie zaciekawiło :p dziecko by mi chyba tego w przyszłości nie darowało, gdyby się dowiedziało co z nim wyrabiałam :D

mamunia, pierwszy raz słyszę o tym zespole :shocked2: z tego co wyczytałam to tylko 10% dorosłych na to cierpi więc współczuję :/ ja mam z kolei tak, że jak za długo siedzę, np. jak jadę samochodem albo w biurze jak siedzę, to mnie bardzo zaczynają boleć stawy - kolana i w kostkach i nie mogę za długo mieć zgiętych w łokciach rąk, bo mnie łokcie też bolą. Nie mam pojęcia co to, ale ból uporczywy jest.

nadzieja, no ale przecieranie obsikaną pieluszką też mnie zaciekawiło :p dziecko by mi chyba tego w przyszłości nie darowało, gdyby się dowiedziało co z nim wyrabiałam :D

mamunia, pierwszy raz słyszę o tym zespole :shocked2: z tego co wyczytałam to tylko 10% dorosłych na to cierpi więc współczuję :/ ja mam z kolei tak, że jak za długo siedzę, np. jak jadę samochodem albo w biurze jak siedzę, to mnie bardzo zaczynają boleć stawy - kolana i w kostkach i nie mogę za długo mieć zgiętych w łokciach rąk, bo mnie łokcie też bolą. Nie mam pojęcia co to, ale ból uporczywy jest.

To mi wyglada na reumatyzm... Byłaś z tym gdzieś?

reklama
mamunia3, kiedyś podejrzewałam, że mój mąż to ma ale nie byliśmy z tym u lekarza. Jak to się objawia? Jejku... jak czytam to wyobrażam sobie jak się męczysz biedna :(

Do góry