niuniaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety tylko apap ...Ratujcie !!!!!!!!!!!! jaki sposob na migrene ??? juz od 5 dni codziennie mnie boli mam dosc
nadzieja, no ale przecieranie obsikaną pieluszką też mnie zaciekawiło dziecko by mi chyba tego w przyszłości nie darowało, gdyby się dowiedziało co z nim wyrabiałam
mamunia, pierwszy raz słyszę o tym zespole z tego co wyczytałam to tylko 10% dorosłych na to cierpi więc współczuję :/ ja mam z kolei tak, że jak za długo siedzę, np. jak jadę samochodem albo w biurze jak siedzę, to mnie bardzo zaczynają boleć stawy - kolana i w kostkach i nie mogę za długo mieć zgiętych w łokciach rąk, bo mnie łokcie też bolą. Nie mam pojęcia co to, ale ból uporczywy jest.
To mi wyglada na reumatyzm... Byłaś z tym gdzieś?