reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

aesthete-za pozno zaplacilam tzn w niedziele przez neta a w poniedzialek odlaczyli od dzis popoludnia mam :) znowu ale ciagle muli net masakra :/

Ratujcie !!!!!!!!!!!! jaki sposob na migrene ??? juz od 5 dni codziennie mnie boli mam dosc :(

reklama
Niuniaa na migrene spróbuj natrzec amolem skronie i w ciemności polezec... Może uda Ci sie zasnąć...

Lena też myślałam o zmianie biustonosza, ale nie wiem na jaki rodzaj sie zdecydować, i czy juz kupować czy jeszcze poczekać... Mnie dziś też bardziej bolą ale znów tylko suty...

Aeshete dobry ten artykuł... Najbardziej "podoba" mi sie metoda z przecieraniem twarzy dziecka brudnymi kalesonami ojca... Chyba muszę kupić M kalesony... ;-)

Ostatnia edycja:
nadzieja1984-niemam tego w domu juz wzielam paracetamol zawsze biore z nadzieja ze pomoze i nigdy nie pomaga , siedze w ciemnym troche pospalam i nic jeszcze gorzej mam mokra szmatke na glowie ciegle..... to nie zycie jestem juz jak wrak :/ a moja glowa jakby wazyla 100kg a tabletek na migrene mi nie mozna , chyba nie daje rady :(

Nadzieja1984, Lena_no u mnie to zawsze pierwszy objaw. Wracalam z wakacji 8.09 i tak mnie bolały ze aż węzły chłonne czułam, nawet myślałam ze juz czas iść na usg piersi, a tu suprise 2 dni pózniej :) ale jak sie nie czeka to sie nie myśli to może byc ciąża...

Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej w końcu upały mnie ominą...

Mam inny problem - nie wiem czy sie zetnelyscie sie z czymś takim jak zespol niespokojnych nóg? Męczy mnie to cholerstwo od liceum, w obu poprzednich cieszący w ogóle nie spalam w nocy, nie było mowy zeby iść do kina czy gdzie dalej jechać. Dwa lata temu byłam juz w takim stanie ze myślałam o wyskoczeniu przez okno, jeśli spalam 3 miesiące z rzędu po 2 godziny w nocy. Wtedy była jeszcze szansa trochę odesłać w dzień, ale 2 dzieci, praca...

Chodziłam od lekarza do lekarza aż w końcu mnie zdiagnozowali, dali leki z lepszym lub gorszym efektem ale spalam. Teraz zabronili mi to zażywać, więc noc z wtorku na srode spędziłam stojąc w łazience, nie było szans położyć sie na dłużej niż 5 minut i tak milion razy. W dzień jest tak samo...

nadzieja, no ale przecieranie obsikaną pieluszką też mnie zaciekawiło :p dziecko by mi chyba tego w przyszłości nie darowało, gdyby się dowiedziało co z nim wyrabiałam :D

mamunia, pierwszy raz słyszę o tym zespole :shocked2: z tego co wyczytałam to tylko 10% dorosłych na to cierpi więc współczuję :/ ja mam z kolei tak, że jak za długo siedzę, np. jak jadę samochodem albo w biurze jak siedzę, to mnie bardzo zaczynają boleć stawy - kolana i w kostkach i nie mogę za długo mieć zgiętych w łokciach rąk, bo mnie łokcie też bolą. Nie mam pojęcia co to, ale ból uporczywy jest.

nadzieja, no ale przecieranie obsikaną pieluszką też mnie zaciekawiło :p dziecko by mi chyba tego w przyszłości nie darowało, gdyby się dowiedziało co z nim wyrabiałam :D

mamunia, pierwszy raz słyszę o tym zespole :shocked2: z tego co wyczytałam to tylko 10% dorosłych na to cierpi więc współczuję :/ ja mam z kolei tak, że jak za długo siedzę, np. jak jadę samochodem albo w biurze jak siedzę, to mnie bardzo zaczynają boleć stawy - kolana i w kostkach i nie mogę za długo mieć zgiętych w łokciach rąk, bo mnie łokcie też bolą. Nie mam pojęcia co to, ale ból uporczywy jest.

To mi wyglada na reumatyzm... Byłaś z tym gdzieś?

reklama
mamunia3, kiedyś podejrzewałam, że mój mąż to ma ale nie byliśmy z tym u lekarza. Jak to się objawia? Jejku... jak czytam to wyobrażam sobie jak się męczysz biedna :(

Do góry