matita
Fanka BB :)
Magosiaa, my mamy nosidło ergonomiczne Bondolino. Korzystamy z niego od około 5 tygodni i za każdym razem przy wkładaniu i przez pierwsze 3-4 minuty jest płacz i krzyk, potem już jest ok, często córcia w nim zasypia albo po prostu obserwuje świat i pomimo, że jest przodem do mnie czy męża to podoba jej się to, a na rękach tylko tyłem do nas chce być noszona. Może postaraj się córeczkę jak najczęściej wkładać, myślę, że jest spora szansa, iż się przyzwyczai i polubi. A co do obijania, jesteś pewna, że na dobrej wysokości zakładasz? Jak mi się zdarzy za nisko, za wysoko założyć to córka od razu piszczy dając tym znać, że jest jej niewygodnie.
Megi, ja używam kremu z filtrem 30 z ziajki i czasami babydream z rossmanna z filtrem 50. Ziajka rozsmarowuje się bardzo dobrze na skórze, ale na ubraniu zostawia ślady jeśli niechcący się je ubrudzi przy rozsmarowywaniu.
Megi, ja używam kremu z filtrem 30 z ziajki i czasami babydream z rossmanna z filtrem 50. Ziajka rozsmarowuje się bardzo dobrze na skórze, ale na ubraniu zostawia ślady jeśli niechcący się je ubrudzi przy rozsmarowywaniu.
Ostatnia edycja: