reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
truskafka, u nas takie marudzenie było wczoraj, też nie poznawałam dziecka, a zrezygnowaliśmy z podawania herbatki z koperku i chyba jej się zwyczajnie pić chciało, bo dziś dostała wodę i wróciliśmy do 3godzinnych przerw między karmieniami

a ja dzisiaj byłam na basenie!! yupii, mąż od tygodnia próbował mnie wyciągnąć no i dziś ma wolne, to nakarmiłam, wrzuciłam Olgę w ramiona Babci i pojechaliśmy,
ostatni raz na basenie byłam 2 miesiące temu dokładnie w termin porodu, bo nic się nie działo,
w szatni popłakałam sie trochę, nie wiem czy ze szczęścia czy z wyrzutów sumienia, że zostawiłam dziecko...
mam nadzieję, że Olga nie będzie miała żadnych problemów skórnych i będzie z nami regularnie chodzić na basen

Mamy starszaków: któraś ma doświadczenie z niemowlakiem na basenie? chyba od 3go miesiąca można spróbować?

u mnie na zewnątrz 34 stopnie, w domu 24, wszystkie żaluzje i okna pozamykane.

Andzia u nas przeszla burza, padal deszcz wiec ja happy mlodego do wozka zapakowalam ze sie chlopak ochlodzi i co ... upal i duchota jak przed burza. Wiec zawrotka do domu. A tak wogole to burza pieprzneła w moj dom az strzeliło i dekoder spalilo nam.

U mnie tez pada i dużej ochłody to nie dało, i podobno jutro m być tak samo :wściekła/y: więc pytam kiedy na spacer mam wyjść? Nie chcę męczyc małego bo on strasznie nie lubi upałów.

magosiaa :) ja z moją na basenie byłam pierwszy raz jak 4 miesiące miała, trochę pomarudziła bo się bała - jednak to nowe miejsce, ale sukcesywnie po trochu i coraz lepiej było :) na poczatku to czasami po 10 min wychodziliśmy... no ale cóż.:) teraz jej z wody nie możemy wyciągnąć :-D

a wy na zamknięte nie przechodzicie??

u mnie sytuacja się rozwija i najprawdopodobniej będę znowu marcową mamuśką :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
rurka, jeszcze nie gratuluję, ale mocno trzymam kciuki:)

dzięki za info o basenie

przechodzimy na zamknięte tylko to wymaga jakiejś biurokracji i czekamy na odpowiedniego linka

a znacie stronę: PromoBaby.pl ?, polecam.

Do góry