reklama
Andzia 160281
Fanka BB :)
a wiesz gdzie w Szczecinie? Byłaś u nas kiedyś??
magosiaa
truskafka, u nas takie marudzenie było wczoraj, też nie poznawałam dziecka, a zrezygnowaliśmy z podawania herbatki z koperku i chyba jej się zwyczajnie pić chciało, bo dziś dostała wodę i wróciliśmy do 3godzinnych przerw między karmieniami
a ja dzisiaj byłam na basenie!! yupii, mąż od tygodnia próbował mnie wyciągnąć no i dziś ma wolne, to nakarmiłam, wrzuciłam Olgę w ramiona Babci i pojechaliśmy,
ostatni raz na basenie byłam 2 miesiące temu dokładnie w termin porodu, bo nic się nie działo,
w szatni popłakałam sie trochę, nie wiem czy ze szczęścia czy z wyrzutów sumienia, że zostawiłam dziecko...
mam nadzieję, że Olga nie będzie miała żadnych problemów skórnych i będzie z nami regularnie chodzić na basen
Mamy starszaków: któraś ma doświadczenie z niemowlakiem na basenie? chyba od 3go miesiąca można spróbować?
u mnie na zewnątrz 34 stopnie, w domu 24, wszystkie żaluzje i okna pozamykane.
a ja dzisiaj byłam na basenie!! yupii, mąż od tygodnia próbował mnie wyciągnąć no i dziś ma wolne, to nakarmiłam, wrzuciłam Olgę w ramiona Babci i pojechaliśmy,
ostatni raz na basenie byłam 2 miesiące temu dokładnie w termin porodu, bo nic się nie działo,
w szatni popłakałam sie trochę, nie wiem czy ze szczęścia czy z wyrzutów sumienia, że zostawiłam dziecko...
mam nadzieję, że Olga nie będzie miała żadnych problemów skórnych i będzie z nami regularnie chodzić na basen
Mamy starszaków: któraś ma doświadczenie z niemowlakiem na basenie? chyba od 3go miesiąca można spróbować?
u mnie na zewnątrz 34 stopnie, w domu 24, wszystkie żaluzje i okna pozamykane.
Andzia 160281
No pewnie, że byłam w Szczecinie i to nie raz Dziadkowie mieszkają niedaleko Galaxy a ciocia i kuzyni na osiedlu Bukowym =)
No to mi bliżej do kuzynów, bo ja mieszkam w płoni
magosiaa
a to się dziewczyny zgadały
truskaffka
Andzia u nas przeszla burza, padal deszcz wiec ja happy mlodego do wozka zapakowalam ze sie chlopak ochlodzi i co ... upal i duchota jak przed burza. Wiec zawrotka do domu. A tak wogole to burza pieprzneła w moj dom az strzeliło i dekoder spalilo nam.
Andzia 160281
U mnie tez pada i dużej ochłody to nie dało, i podobno jutro m być tak samo więc pytam kiedy na spacer mam wyjść? Nie chcę męczyc małego bo on strasznie nie lubi upałów.
rurka
magosiaa ja z moją na basenie byłam pierwszy raz jak 4 miesiące miała, trochę pomarudziła bo się bała - jednak to nowe miejsce, ale sukcesywnie po trochu i coraz lepiej było na poczatku to czasami po 10 min wychodziliśmy... no ale cóż. teraz jej z wody nie możemy wyciągnąć
a wy na zamknięte nie przechodzicie??
u mnie sytuacja się rozwija i najprawdopodobniej będę znowu marcową mamuśką
a wy na zamknięte nie przechodzicie??
u mnie sytuacja się rozwija i najprawdopodobniej będę znowu marcową mamuśką
reklama
magosiaa
rurka, jeszcze nie gratuluję, ale mocno trzymam kciuki
dzięki za info o basenie
przechodzimy na zamknięte tylko to wymaga jakiejś biurokracji i czekamy na odpowiedniego linka
a znacie stronę: PromoBaby.pl ?, polecam.
dzięki za info o basenie
przechodzimy na zamknięte tylko to wymaga jakiejś biurokracji i czekamy na odpowiedniego linka
a znacie stronę: PromoBaby.pl ?, polecam.
Podziel się: