reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej. No właśnie nie wiem gdzie ma przyjść jakiś link a co do włosów to i z kolei teraz strasznie wypadają nie wiem czy to po ciąży czy z powodu tarczycy na którą choruję :no:

reklama
Andzia wypadanie wlosow to tez nornalny efekt poporodowy. Ja na szczescie mam ich duzo wiec nie rozpaczam.

Ja dzis nie rozumiem swego dziecka. Rece be, wozek be, lezaczek be, hustawka be jedyne co w miare akceptuje to przewijak ale ile mozna tak nad nim stac i stac.:dry:jak wasze dzieci dzis?
Mąż zaraz wroci z pracy jak się ogarnie to wrecze mu syna i sie gdzies wyrwe.

Mikołaj najchętniej byłby na rękach, budzi sie jak tylko próbuję go odłożyć a jak już się obudzi do krzyczy w niebogłosy :baffled:
Co do włosów to ja jestem w trakcie zapuszczania ale chyba znów zetnę na krótko, bo sa słabe strasznie :(
dziewczyny, jak u Was jest z płodnością. Ja zauwazyłam, że znów mam śluz jak w dni płodne i kłuje mnie jajnik... Nie za szybko?

Mallaika to moze mam plodne, bo sluz tez mam taki jak wtedy i tak mnie pobolewa inaczej ;-). Nie za szybko? Dzis leci mi 6tydzien pologu dopiero.

Co do Twojej dzidzi to tez tak kiedys mialam jak byly upaly i dalam malej wode z butelki i jej przeszlo. Nie wiem czy karmisz piersia czy mm? Niby jak sie karmi piersia to nie powinno sie podawac wody. Akurat dla nas wtedy okazalo sie to zbawienne.

No masakra dzisiaj z tą pogodą, czy u was też tak gorąco??? Ja już włączyłam wiatrak i nawilżacz powietrza, mały leży w samym pampersie a termometr nadal pokazuje mi 27 stopni w pokoju :szok::szok::szok:

iza_marta u mnie Mały skończył 6 tygodni w sobotę :) gdzies w necie wyczytałam, że jak się nie karmi piersią a np. przez kapturki czy sciaga laktatorem to płodność wraca po 5-6 tygodniach, więc jest ryzyko ;) a ja miałam nadzieję na bezpieczny seks :)

andzia nad moim osiedlem zanosi się na burzę. Mam nadzieję, że nie rozejdzie się po kościach, bo upał jest straszny

reklama
Do góry