reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Mi też się jakoś uspokoiło z tymi bólami jak podczas okresu. Ale czasami mnie łapie taki krótki ból gdzieś w środku na dole. Wieczorem jadę na działkę popodlewać i może coś się znowu zacznie. Chociaż skoro już czop odszedł i zaczęło oczyszczanie to pewnie niedługo się rozpakuję. Czego i Wam życzę drogie dziewczyny bo coraz mniej nas już zostało... :shocked2:

Iza_marta uzyj podkladow badz podpasek :-)
Kochane, robi mi sie dzisiaj slabo i duszno, do tego doszla biegunka i bol jak na miesiaczke, maly sie uspokoil i malo sie rusza :-( moze to juz ?

Czekamy juz mi przeszedl czop i skurcze ;( moze to stres...
Ja mialam dzisiaj dwukrotna wizyte w wc do tego właśnie to plamienie.

Czekamy nie znam sie kompletnie. Najlepsze jest to, ze ja swoich skurczy nie czulam. One sie zapisaly na ktg a mnie bolaly krzyze jak przy okresie. Jako, ze mnie ciagle bola plecy to nie wiedzialam, ze to to. Miesiaczki mialam bolesne.

Ja już dzisiaj zaliczyłam 3 wizyty. Ale by było jakbyśmy się wszystkie razem rozpakowały :-) Ja, Iza, Pampuszek, CzekamyNaIgorka, anitajas, Mama Olafka i Damiana. O kim zapomniałam?

reklama
Do góry