reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

MonikaZgierz wydaje mi sie, ze raczej nic sie nie ruszylo od wczoraj :(. Tylko ja wypilam malutko, bo sie balam,ale licze na to, ze moze szyjka ciut sie skrocila albo chociaż cm rozwarcia sie zrobil.

Martyyyyna to moze to dzis ;-). Daj znac co i jak ;-).

Aśku wzielam rycyne wczoraj, ale tak jak pisalam mala dawke. Cos mnie podbrzusze pobolewa od wczoraj a i jeszcze meza zmolestowalam przed snem. Nie licze na jakis super efekt, ale chcialabym, zeby chociaz cos sie ruszylo w moim organizmie.

Dziewczyny jak to jest jak sie jedzie do szpitala? Czy oni dzis mnie zbadaja jak mam byc tylko na obserwacji czy to taki pic na wode i fotomontaz i bede tylko siedziec jak kolek :p.

Ostatnia edycja:
reklama
iza_marta przy przyjęciu powinni Cię przebadać dokładnie- przynajmniej u mnie w szpitalu, każda przyjęta jest dokładnie badana, aby wiedzieli "na czym stoją". A potem jak nic nie zagraża, to trzeba czekać i obserwują. Po terminie kilka dni (zależy od szyjki, skurczy, lekarza prowadzącego)wywołują.

Wlasnie zaczelam lekko krwawic/plamic. Kolor to braz z odrobinka takiej rozowej krwi a boli jakbym okres dostala. To dobrze czy mam sie martwic? Boje sie, bo moja mala cos sie nie rusza od rana :(.

Kurcze caly czas sie zastanawiam czy to ten czop czy zwykle plamienie. Wczoraj uprawialismy dosc ostry seks z mezem i moze dlatego plamie ;-). Jeszcze mnie moje dziecko stresuje, bo sie boje, ze cos jej sie stalo. Na dodatek mam dzis cukier 105.

Ostatnia edycja:
Iza mnie też właśnie od rana boli jak na okres :-) Może nam obu odchodzi czop :-) I jak chodzę to ciągnie mnie w podbrzusze co się rano nigdy nie zdarzało. Do tego wizyta w toalecie ;-) Aha i moja mała też siedzi cichutko.

Ostatnia edycja:
Martyyyyna ale byloby super, gdybysmy obie dzis urodzily :-D jeszcze siedze w domu, wzielam kapiel, zjadlam sniadanie a teraz pije kawke. Boje sie, ze mam zbyt duzy entuzjazm i znow sie rozczaruje :'(

Iza - trzymam kciukasy za dziś!

Ja się dołączam do bólu jak na miesiączkę... jakieś skurczyki od rana... pod prysznicem się myłam to zobaczyłam jak ucieka z wodą kawałek lekko różowego czegoś i myślę że to może być w koncu ten krwawy czop! Słyszałam że ten biały odchodzi kilka dni przed porodem a krwawy kilka godzin przed :D. Byłoby super! :D. Jadę dziś na 11 do położnej zobaczyć na KTG jak tam sprawy wyglądają. Jutro mam się zglosić do lekarza w szpitalu jeśli nic nie pójdzie, więc mam nadzieję że jakoś do jutra się ogarnę, bo też nie chcę żadnego wywoływania...

Pampuszek gdyby tak bylo z tym czopem to bylabym very happy. Zaraz zabieram zadek do tego calego szpitala. Leb mnie boli!!!!
Stresuje sie i to bardzo! Tak strasznie chcialabym juz rodzic!

Jak Cie boli jak na okres to spoko! Ja wczoraj spotkałam powiedzmy że znajomą lekarkę i powiedziała mi że brzuch mi jeszcze nie opadł... mam nadzieję że to nie oznacza że muszę czekać aż to zrobi! :D

Pampuszek mnie opadl juz dawno temu i jak siedze to czuje dyskomfort, bo mi na uda naciska :p. Zebra znow mam na wierzchu tak jak na poczatku a brzuch wisi :-D.

reklama
Do góry