reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Powodzenia dziewczyny :tak:

Martyyyna, burze u nas zaraz będą ;-) po burzy jest dobra energia na poród ;-) Pierwszego tak rodziłam ;-)

U nas kryzys laktacyjny drugiej doby :-( ale przynajmniej przeniosłam sie na jedynkę i nikt obcy w krocze mi nie zagląda ;-) poza moja ginką i stażystami ;-)

})i({ korzystam z Tapatalk })i({

Już mi sie nawet nie chce komentować... niby jakieś skurcze są, ale cholera nic się nie dzieje. Już mnei to wkurza ;/

Pampuszek u mnie niby bylo teraz nic. Leze na tej patologii i kota dostaje z nudow. A mowilam do meza, zebysmy jednak pojechali do innego szpitala. Tam by szybko podali oksy i byloby po sprawie a tak to siedze jak debil

oj Iza - lepiej jak urodzisz naturalnie :). Ja się boję oksy i boję się najbardziej tego balonika i masażu szyjki ;/ więc boję się jutro jechać i mam nadzieję że do jutra się rozwiążę jak nasza szczęściara Aśku...

ale wam dziewczyny zazdroszczę... kurcze a ja dzisiaj 4 miesiące po... jedyne co mogłam zrobić to świeczkę na cmentarzu zapalić ;(

co do porodów.. to ja pamiętam że jak byłam w ciąży z Zuzanką to chyba przez 4 wieczory brzuch mnie bolała jak na @ a kolejnej nocy wody mi zaczęły się sączyć i poród sie zaczął... czop nie odchodził mi wcześniej.
:happy: cieszcie się jeszcze brzuszkami bo niedługo będziecie za nimi teskniły :-) oczywiście dzidziuś wam tą tęsknotę wynagrodzi ale i tak jest takie dziwne uczucie że jakoś tak za pusto tam się zrobiło :)

trzymam kciuki :happy: buziaki

Pampuszek mnie pomogło to: mega dlugi spacer trwal ok 5 godz, ostry seks i ta niecala łyżka oleju. Nie przeczyscilo mnie po nim rano i wlasnie tak lekko pobudzil moj organizm, ale ja wzielam naprawde malutko.

Rurka strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czujesz. To jest okropne, ze musza nas spotykac w zyciu takie nieszczescia :(.

martyna jeszcze jest mallaikia :)

Zostalam przyjęta na Oddzial w innym szpitalu, wlasnie tam, gdzie mallaikia od wtorku tkwi. Bedzie nam dane to sie zobaczymy w realu na Oddziale. Na razie czekam na lekarke, która zostala nagle wezwana do jakies operacji.

Oczywiście gdyby nie interwencja mojej pani diabetolog to by mnie nie przyjęli z braku miejsc :/ w koncu cos zjadlam bo przeciez mialam byc na czczo i bylam aż mi cukier spadl i w domu odlatywalam. Teraz zjadlam i jest mi o niebo lepiej.

Hi dziewczyny :)
Dis i wczoraj niemam sil nawet poczytac Wasze posty.

Mamusie Kochane ktore juz maja swoje pociechy lub mieli taki problem: od wczoraj sie mecze z zapaleniam piersi :( nienadazam zciagac pokarm mam doslownie zaduzo, piersi jak jakis kamienia :( .
Mialam ten sam problem jak synek mial dwa tygodni - w tedy dostalam od pani doktor jakis lek no i mi przeszlo, teraz identyczna sytuacja wczoraj moja niunia skaczyla dwa tygodnia- do pani doktor teraz sie niedostane bo ona bedzie dopiero we wtorek :(, a lekarza zmienic niemoge tak jak mam ubiespieczenia miastowe. I niemoge narazie isc oplacic wizyte :( bo zobacza ze mnie na to stac (na wizyte stac) ale na oplate ciecia cesarskiego i szpitalu nie :(( bo to jestgdzies okolo 20.000,00$

Robie oklady z kapusty, sciagam, goraczka 39,3C i dreszcze :((

Mamusie moze macie jakies domowy metody bede bardzo wdzieczna!!!!

P.S. Niekomy niezycze tego swinstwa!!!! Martwilam ze niebede miec pokarmu a tu prosze....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Aśku u mnie tak się zbiera na tę burzę jak moje dziecko na poród ;-) Krąży, krąży i nic :-D Wszelkie boleści ustały więc nadal trzeba czekać :sorry: Że też to nie może tak raz a porządnie się zacząć? Pach, pach, szpital, poród i z głowy...

Do góry