reklama
martyyyyna
Fanka BB :)
No i nadszedł dzień terminu a Lila coś ani myśli wychodzić z maminego brzucha W nocy złapał mnie skurcz łydki a nad ranem biodra No jeszcze nie słyszałam żeby w tym miejscu mieć skurcz. Ale ogólnie spało się dobrze. Dziecię spokojne :-) Dotleniło się ładnie bo wczoraj od 14 do wieczora byłam z mamą na działce. Posiedziałyśmy sobie na tarasie, troszkę pochodziłam i ogrzewałam brzuch na słonku :-) Dzisiaj jak będę mieć wenę a temperatura jednak nie dobije do 28 to zakulam się do biblioteki po nowe książki bo już nie ma co czytać. A jakoś trzeba sobie zająć ten czas oczekiwania popołudniami kiedy mąż ma drugą zmianę.
PS. Nie przejmujcie się tymi wiadomościami w skrzynce. Admini napisali, że testują jakąś nową funkcję i ten spam jest od nich
PS. Nie przejmujcie się tymi wiadomościami w skrzynce. Admini napisali, że testują jakąś nową funkcję i ten spam jest od nich
CzekamyNaIgorka
Witam :-)
U mnie dalej nic, męczy mnie to czekanie. Lekkie skurcze, które po kąpieli przechodzą, ból krzyża i nic więcej.
Sprzątanie nie pomaga, sex też nie, chodzenie po schodach nie pomogło. Ja juz nie wiem jak wywołać poród.
W razie czego 26 mam się zgłosić do szpitala, lekarz zrobi mi badania a zapewne na KTG nic nie wyjdzie i odeśle mnie do domu.
Kochane, mam jeszcze pytanie. Czy na sale porodową trzeba zabrać ze sobą torbę?
Martyyyna ja też mam skurcze biodra, także to chyba normalne
Neko powodzenia
U mnie dalej nic, męczy mnie to czekanie. Lekkie skurcze, które po kąpieli przechodzą, ból krzyża i nic więcej.
Sprzątanie nie pomaga, sex też nie, chodzenie po schodach nie pomogło. Ja juz nie wiem jak wywołać poród.
W razie czego 26 mam się zgłosić do szpitala, lekarz zrobi mi badania a zapewne na KTG nic nie wyjdzie i odeśle mnie do domu.
Kochane, mam jeszcze pytanie. Czy na sale porodową trzeba zabrać ze sobą torbę?
Martyyyna ja też mam skurcze biodra, także to chyba normalne
Neko powodzenia
martyyna - hehe, w sumie to się przejmujemy a to "dopiero" termin .
iza - aaa, widzę że w Krakowie mieszkasz, a to ja odmawiam . Mi jest nad morzem za gorącą i na pewno nie umiałabym się w takich temperaturach znaleźć. Byłam w te wakacje w Krakowie i jedyne co trochę ratowało to zalew Bagry, bo akurat mieliśmy obok schronisko .
Czekemynaigorka - ostatecznie jeszcze masz chwilkę czasu do terminu . Niecierpliwe my jesteśmy wszystkie hehe . Nie wiem jak z salą porodową, myślę że mogą Ci się przydać ręczniki, woda, coś tam jeszcze i zawsze chyba wygodniej mieć to w torbie .
iza - aaa, widzę że w Krakowie mieszkasz, a to ja odmawiam . Mi jest nad morzem za gorącą i na pewno nie umiałabym się w takich temperaturach znaleźć. Byłam w te wakacje w Krakowie i jedyne co trochę ratowało to zalew Bagry, bo akurat mieliśmy obok schronisko .
Czekemynaigorka - ostatecznie jeszcze masz chwilkę czasu do terminu . Niecierpliwe my jesteśmy wszystkie hehe . Nie wiem jak z salą porodową, myślę że mogą Ci się przydać ręczniki, woda, coś tam jeszcze i zawsze chyba wygodniej mieć to w torbie .
CzekamyNaIgorka
Pampuszek te ostatnie chwile są najgorsze
martyyyyna
Baaardzo jesteśmy niecierpliwe :-) Koleżanka do mnie mówi: nie myśl tak o tym żeby mała w końcu wylazła to wtedy wyjdzie. A ja jej na to, że łatwo powiedzieć skoro wszyscy naokoło tylko pytają czy to już albo się dziwią, że my nadal w dwupaku
reklama
CzekamyNaIgorka
Martyyyna no dokładnie. Mnie już denerwują te pytania od ludzi czy jeszcze chodzę
Podziel się: