reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Kupilam truskawki...polskie...drogie...i co? Niedobre :( Lidlowe lepsze ;)

Kurcze przez dzien spokój a teraz znowu jakies mini skurcze, wiercenie w nogach esh...na sama mysl juz boje sie nocki eshhhh

Maz wlasnie wyszedl a ja jakiegos dola zlapalam. Tak strasznie chce mi sie plakac! Nie podoba mi sie ciaza i ogolnie wszystko jest na nie. Wszyscy mnie wkurzaja, martwie sie tym moim nietrzymaniem diety cukrzycowej. A przeciez z ta dieta to tylko moja wina, wiec mam wyrzuty sumienia. Jeszcze zaczelam tyc 1kg tygodniowo. Poza tym nie mam sily juz uprawiac seksu, bo mi brzuch utrudnia zycia a tesknie za prawdziwą bliskoscia z mezem tak jak sprzed ciazy ;(. Jakos taka rozzalona jestem ostatnio ;(.

Ewe strasznie dziekuje za wsoarcie :). Nie wiem czemu mnie tak wzielo :(. To chyba hormony :p. Wlasnie sie wzielam za szorowanie mieszkania, zeby sie czyms zajac i troche mi to poprawilo humor.

Iza-marta nocne sprzontanie :) ja tak lubie najbardziej spokoj, cisza :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie chce mi się odpisywać bardzo dzisiaj, powiem tylko tak: Iza - ja też bylam u fryzjera i ścięłam sobie tak trochę za ramiona. Czułam że jak nie dziś, to nigdy :p. Z seksem to samo... coś mnie ciągnie w brzuchu i nie jestem w stanie utrzymać jakiejkolwiek pozycji seksualnej, także już chyba koniec z seksem na jakiś czas;/. Też mi tego brakuję...

I mam dobre wieści :D. Byłam na KTG i u gina i na KTG mi wyszedł skurcz na 100.. to chyba już dużo. No i mam w końcu rozwarcie na 2 cm! Szyjka podobno krótka, ale jeszcze nie jest miękka. Gin mi powiedział że w razie czego, za pomocą oksy położna "urodzi mnie" w 3 godziny :p. Potem fryzjer i w ciągu tej godziny ze 5 razy musiał mnie złapać skurczyk... potem od 17 praktycznie ciągle, czasami co 2 minuty nawet, co mi się wydało w ogóle dziwne... czasem czułam jakbym caly czas miała ten skurcz... No i już w sumie zaczęliśmy się przygotowywać psychicznie i fizycznie do rychłego wyjazdu, ale teraz się uspokoiło i w sumie od 45 minut skurczy brak :p. Kurde no! Dopiero teraz czuję ten zamęt w głowie i wiem już dlaczego laski nie wiedzą kiedy jechać do szpitala... ale jest taki "problem" że te skurcze mnie praktycznie w ogóle nie bolą, są bardziej nieprzyjemne :p. Może poród też taki będzie ? :D W każdym razie od lekkiej paniki zdążylam zjeść kolację, wykąpać się, obejrzeliśmy film i teraz siedzę i odpoczywam i coś muszę kończyć na studia :p. A mały mnie teraz ostro dźga jakoś niisko boli... na wizycie gin mówił że jest dość wysoko, ale generalnie to mnie teraz kopie gdzieś po szyjce, czy co ja tam mam :p.

Także jestem podekscytowana i czuję że już niedługo będę miała szansę kogoś poznać :D

Pampuszek tak trzymaj ;)

A mi spuchly dlonie. Najpierw lewa teraz i prawa...kurcze

No i czekamy na falę kulminacyjną ktora ma byc nad ranem. Alarm powodziowy ogloszony wiec jakies patrole sa. Tyle dobrze.

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny :) nie zamierzam się poddawać :happy2:

ciekawe jak tam pampuszek.... może już szczęśliwie tuli bobaska:confused::-)

reklama
Do góry