reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Nanncy, na moja tachykardie składa sie ciąża+niedokrwistości+przewodnienie organizmu... Przed ciąża nie miałam problemów z sercem wiec możliwe ze wszystko wróci do normy po porodzie ;)

reklama
Gratulacje Kasiu, dorodny synek :-)
Ja po wizycie. KTG wyszło ok ale skurczy to tam nie było. Chociaż ja czułam to ściskanie i zaraz brak tchu. Jutro mam termin, jak do piątku nic się nie zmieni to kolejne KTG.

A co do sąsiada to ma złamanie podstawy czaszki i leży na neurochirurgii...

Kasiu gratulacje, witaj Igorku :tak:

do domu wychodzi Diabliczka ze swoim Robakiem ;-) :tak: pewnie niedługo zamelduje się na forum ;-)

MARTYYYNA i jak po ktg/wizycie?

Serdecznie gratuluję rozpakowanym mamusiom, a tym w dwupaku życzę błyskawicznego porodu :)

Hej, dawno mnie nie było :-) no ale od porodu mój świat stanął na głowie :-) Dzieciątko na szczęście grzeczne, kochaniutkie i daje się mamusi wyspać. Gorzej ze starszym bo nocami więcej hałasu robi :)

Ostatnia edycja:
Ja po wizycie. KTG wyszło ok ale skurczy to tam nie było. Chociaż ja czułam to ściskanie i zaraz brak tchu. Jutro mam termin, jak do piątku nic się nie zmieni to kolejne KTG.
ciekawe czego dowiem się jutro :dry:

poogarniałam mieszkanko ;-) a miałam dzisiaj zrobić dzień leniwca :-D wczoraj poprasowałam, tak by przede wszystkim Mrówek miał w czym chodzić jak mama będzie w szpitalu ;-) dobrze, że zrobiły się upały :tak: wszystkie spodnie dresowe mi pozałatwiał, łata na łacie normalnie ;-) dzisiaj puściłam go w spodenkach :tak: niech sobie kolana niszczy, a nie ubrania ;-)
chciałam jeszcze odkurzyć, ale muszę szykować się ;-) za 30 minut mam autobus, więc czas się szykować do wyjścia ;-)

obiad dzisiaj kupny :-D kebab ;-) podwieczorek - truskawki :-D trzeba korzystać póki można :laugh2:

reklama
Dziwne z tym KTG, bo ja ja bylam to czulam takie napiecie w podbrzuszu a jak polozna mi sie kazala polozyc i przekrecic na lewy bok to mnie zlapal lekki skurcz w bolu przypominający jak np skurcz nogi. Polozna patrzac na zapis ktg mowila, ze nic nie widac i ze przepiwiadanacych nie ma i ze to jeszcze nie czas.
Nie wiem czy Wam mowilam, ze moja corcia podczas KTG miala czkawke :D.

Do góry