reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam :) :)

Co do roztepow to ja mam od piersi do polowy lydek brzuch caly zmadakrowany i wiszocy :( :( po pierwszej ciazy niczym sie niesmarowalam, bylam mloda i glupia i te kremy mi strasnie nieprzyjemny mieli zapach :D :D w tej ciazy caly czas sie smarowalam palmers (dodam zdjecie) i nic nowego niedostalam jedynie pare na linii majtek :D :D bo wciagneli w siebie ten krem hehe.

Dziewczyny co do mikrodermabrazji na roztepy ono zadziala jak to sa drobne roztepy malo widoczne, jak jest tych roztepow wiecej i wieksze to niestety ile by zabiegow mikrodermabrazji byscie niezrobili watpie w jaki kolwiek rezultat :( :(
Mikrodermabrazjia jest dobra na twarz i dekolt bo tam skura jest delikatne i dobrze wspolpracuje, nawet na twarz potrzebno kilka zabiegow mikrodermabrazji zeby byly widoczne rezultaty.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Iza_marta- głowa do góry, w pierwszej ciąży przepowiadających nie miałam, teraz za to mam od 28 tc. Także nie martw się.
A jak na prawdę się zacznie, to zepniesz się w sobie i dasz radę, dla maleństwa.

Pampuszek- mnie też nie zabiorą na działkę, bo to prawie 2 godziny drogi. Ale syn niech jedzie z dziadkami, przynajmniej będę spokojna, że nie muszę szukać dla niego opieki jak się zacznie w weekend.
Co do wyjazdu wakacyjnego, to my pojedziemy właśnie na działkę, bo mamy nad jeziorem. Jak pogoda dopisze, to pojedziemy już w czerwcu na weekend, bo wolę siedzieć z maleńkim dzieckiem na świeżym powietrzu niż w mieście. Już marzę o kawce na tarasie, o zachodach słońca.

ImageUploadedByForum BabyBoom1400484417.854691.jpg
A tu jest wlasnie moj krem i jest super dla mnie :) :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400484417.854691.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400484417.854691.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 34
MonikaZgierz zazdroszcze ci tej kawce na terasie przy morzu ahhhh :D :D juz se wyobrazilam to.

A mnie co czeka to przeprowadzka za miesiac hehe zobaczymy jak dam rade to wszystko ogarnuc bo na wszystko brak czasu :) :)

Ten zasztryk w gregoslup to jest doslownie jak ugryzienie komara :) :)

MonikaZgierz ja jezdze, bo jakos nie czuje, ze bede rodzic a jakbym zaczela to mamy umowe z mezem, ze jedziemy do pierwszego szpitala jaki bedzie. Torbe i wszystko co potrzebujemy mamy w aucie :D. Dziekuje za pocieszenie z tymi skurczami :). Az sie boje jakie to jest uczucie.

Mama.O. To moze Cie odwiedze w drodze nad morze ;).
My z tym wyjazdem idziemy na zywiol ;).

Mimi4 tez stosowalam Palmers Tummy Butter bardzo mi sie podobal, ale niestety na moje rozstepy nie dzialal :(. Stosowalam jego i jeszcze Bio-Oil i przy obu srodkach widzialam jak rosna w oczach. Za to po naszej rozmowie na forum przygladnelam sie moim rozstepom i mam wrazenie, ze po tej musteli troszkę zbladly. Ale nie chwale dnia przed zachodem slonca. Daje musteli czas do konca 3mce po porodzie.

Pampuszek myslalam, ze napiszesz dzis ze szpitala po tych wczorajszych skurczach :p.

Iza-marta tez bardzo chcialam sprobowac mustele ale stwierdzilam ze to za drogo :( :( palmers kosztuje 9$ a mustela 40$ a tego tyle idzie bo mam bardzo sucha skure.
Bio-oil tez probowalam ale to tylko jakos dwa miesiace i jeszcze kokosowy olej ale od niego dostalam straszne swedzenia brzucha tak ze zostalam przy palmers i wszystko wrucili do normy.

mimi4- nie przy morzu tylko nad jeziorem mam działeczkę ;-)

iza_marta- ja chcę rodzić na miejscu, dlatego siedzę z pupą na miejscu. A znając moje szczęście, to jakbym wyjechała, to by się zaczęło.

MonikaZgierz sorry :) ale przy wodzie na swoim :) to beda super wakacje

Ja mam nadzieje ze w tym roku niebedzie jakichos upalow strasznych (zle znosze upaly) oj chcialabym byc na wakacje w europie to ine zyczie ine powietrze ten chleb smakuje tak dobrze jak nigdzie indziej :) :)

Mama.O - no ja bym też raczej nie odważyła się przejechać całej Polski. Bardziej mi chodzi o wypad typu 2 godzinki jazdy i na miejscu już kilka dni na przykład pod namiotami. Zastanawiam się czy namiot dałby radę, ale w sumie to czemu nie ? No a co do ceny to właśnie też chcę czegoś niskobudżetowego hehe. Jakiś tani hotelik z groupona też wchodzi w rachubę, ale wydaję mi się że pojechać do miasta to nie jest problem, zresztą wakacje w mieście mnie tak nie bawią wcale.

iza - oj dziewczyno, nie stresuj się, nie można zakładać najgorszego :). Wczoraj ja świętowałam termin, Ty dziś, nic się nie dzieję, ale to nie szkodzi, zadzieje się! :D haha nie, ze szpitala nie piszę :)))

mimi - ja też się nie smarowałam bo mnie wkurzały te kremy. Albo mnie po nich swędziała skóra tylko, albo nei chciało mi się wykonywać tego smarowania bo to nie jest przyjemne, albo krem zimny... Teraz smaruje bo mam tak napiętą skórę że nie wyrabiam :p. Oj a ta przeprowadzka to bym chyba nie chciała z takim świeżutkim dzieckiem :D. My wynajmujemy, ale zakładamy że najlepiej będzie przez najbliższe 2 lata się nie przeprowadzać bo to cięęężko :p.

Monika - my też na działkę się na pewno wybierzemy, ale myślałam jeszcze o jakimś wyjeździe gdzie indziej :).

Nic nie piszecie a nagle wyyyysyp :D

Ostatnia edycja:
reklama
No Iza_marta, dzis mamy termin. Też idę dzis na wizytę, na 11. I z poprzednich ustaleń z lekarzem wynika, że dzis że skierowaniem mam się stawić do szpitala. Ale jak wiadomo... Nigdy nic nie wiadomo i może się okazać że dalej w domu mam oczekiwać. Zero skurczy, czop nie odchodzi... Jak znam życie to pewnie zero rozwarcia i długa szyjka... Tak miałam z Zuzia do 6 dni po terminie.. I nagle chlust, wody poszły i się zaczelo :) także Izus życzę Ci takiej akcji, tylko wcześniej :)

Do góry