reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam
pochmurnie,szarno,wietrznie glowe chce urwac :szok: Emilka ma od kilku dni katarek,dzis kilka razy kaszlala i ja tez wlasnie zaczelam kaszlec :angry: ma nadzieje ze mi to minie bo 14.05 coraz blizej :baffled:

nanncy mysle ze Alusia nie pownna byc dla Ciebie za ciezka ale z drugiej strony Ty jestes bardzo drobna... Alusia pewnie wazy juz ponad 3 kg to chyba nie jst duze obciazenie dla rany... moze czesciej leżcie i karmcie sie na lezaco nie na siedzaco.

mamao. gratuluje spadku 10 kg :tak:

anitajas jak Amelka ??

diabliczko
kochana trzymam kciuki za Ciebie :* zeby Bąbel nie wymeczyl Cie za bardzo :* i pisz koniecznie jak bedzie po ;-) a okien mam od groma :eek: ale dzis kiepska pogoda i kaszle mnie wiec z mycia nici :sorry:

iza_marta wspolczuje zgagi :*

wichurka urocza jest Twoja Hania :tak: kciuki za badanie Haneczki &&&&

mimi :) to juz dzis bedziecie cieszy sie w domu wasza coreczka :tak:

monikazgierz ciesze sie ze komunia udana ;-) teraz jeszcze 3 dni i bedzie dzidzia donosozna :tak:

reklama
Witam :)
Moja niunia 2,5 godziny przy cycu i jeszcze musialam dokarmiac, moze juz bedzie spac mam nadzieje :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wichurka ale córka podobna do Ciebie hehe.
MImi spokojnie pokarm jeszcze przyjdzie.

Dobra a co z innymi bobasami???

DZIDZIUSIE PRZYBYWAJCIE!!!!!!

Ja juz w lepszej formie psychicznej choc dalej chodze wsciekla. Dzisiaj ide do gina i zobaczymy co powie ciekawego. Mam nadzieje, ze juz szyjkq otwarta i jest rozwarcie. Nic mi sie dzisiaj nie chce :(. Siedze w pizamie i wlasnie skonczylam jesc sniadanie.

Wichurka sliczne zdjecie!

Mama.O. nawoluj moja coreczke :). Mowie do niej od jakiegos czasu, ale mnie nie chce sluchac. Jakis dol mnie dopada.

Mama O. Pokarm jest tylko to taki glodomorek :) wkoncu usnela :) na rekach udalosie przelozyc do luzeczka :) zobaczymy na jak dlugo hehe :) obudzilasie przed 2 w nocy a teraz jest 4:17 nad ranem eh

Ide sie przespie do poki niunia spi :)

Wszystkim milego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej hej poniedziałkowo :tak:
lekko niewyspana (dzięki pierworodnemu) :wściekła/y: już marzę o tym by iść spać ;-)

Wieści z wczoraj od Funii:
U mnie nadal nic,jutro mają dać coś na przyśpieszenie.....miałam balonik,dostałam skurczy ,pewna byłam ,że to już......po 24 godzinach balonik wyjęli i od tej pory cisza....muszę być cierpliwa.Pozdrawiam serdecznie.

Wieści z dzisiaj od Diabliczki:
Zostałam przyjęta... oczywiście tyle uzupełniania że szok...a tydzień temu byłam. Zginęła im kartka z grupą krwi bo mi nie dali ostatnio...no taki bajzel mają podpieli kg i nie wiem co dalej. Czy mogę coś jeść czy nie...na razie czekam. Tutaj obok mają skurcze a u mnie dupka blada. Ten czas się służy masakrycznie.
Zbadał mnie dowcipnie wreszcie i spytal czy mialam usg przed listopadem. Powiedzialam ze nie ale pierwsze potwierdzające mialam wiadomo...przecież maja kartę ciąży i wszystko opisane. Nie rozumiem... zaraz ide na usg. Czekam...a to mnie dobija.

Nanncy podoba mi się Twoje podejście do karmienia :tak: ja Aleksandra bardzo krótko karmiłam piersią. Wszyscy wokół wywierali presję, żeby karmić piersią, a ja miałam mało pokarmu i Aleksander miał trudności z ssaniem i skończyło się zapaleniem i zanikiem pokarmu :-( teraz będę mądrzejsza :-D

Violinistka nawet nie przyszło mi do głowy, żeby wąchać wody - patrzyłam tylko na kolor. Poza tym wody odeszły mi jak siedziałam na WC, więc zapachu też bym nie wyczuła ;-)

Wichurka fajna ta Twoja Hania :tak::-D trzymam kciuki, żeby badania wyszły dobre :)

Mama.O. mam nadzieję, że Twoje przywoływania przyniosą skutek :tak:

Jestem po wizycie u gina. Szyjka dalej się skraca, a to co jeszcze jest jest miękkie, więc może w każdej chwili zacząć się poród. Oby jak najszybciej! Wczoraj skurcze miałam przez kilka godzin co 10 minut, a potem się rozeszły :wściekła/y: przedwczoraj było tak samo. Ile można? :confused2:

reklama
Do góry