reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
U mnie chyba też coś w końcu ruszyło bo dzisiaj cały dzień zdarzają mi się jakieś skurcze, czasem tylko takie ściskające a czasem też bolesne. Może 3S zaczęło działać :-)

Wichurka a wy stosujecie metode przytulaskow?

Martyyyyna musze dzisiaj znow pomeczyc meza ;). Wczoraj maz mnie pomeczyl, wiec mam nadzieje, ze mu nie przeszla ochota, bo dzis zmeczony :D.

Anitka no piekna a ja taka juz niecierpliwa to co dopiero Ty ;). A ile dzidzi wazy wg ostatniego usg? Moja coreczka w 37+0 wazyla 3kg.

izus ja usg mam w środę ale poprzednie mialam jakos 2-3 tyg wczesniej - nie pamietam dokladnie - i mlody wtedy wazyl 2999g wiec teraz pewnie wiecej waży

Anitka to daj znac po wizycie jak tam dzidzi :). Ja juz nie moge sie doczekac kiedy przytule i zobaczę moje maleństwo. Jestem strasznie ciekawa jak wyglada, czy ma wloski i jaki bedzie miala kolor oczu :).

reklama
Iza_marta tak stosujemy, mimo ze troche oboje mieliśmy obawy co do tego ;) ale jak widac nic nie pomogło :(
Wcześniej długo nie mogliśmy ze względu na zagrożenie najpierw poronieniem a pozniej przedwczesnym porodem ale w koncu nas dopadł zew natury :) hehe

Do góry