reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Mimi4 wiesz jak to jest tyle rzeczy się słyszy a każdy organizm jest inny i każdy reaguje inaczej. Ja np. mam jakieś nudności i ogólnie mi niedobrze, bo jestem wrażliwa na zapachy.

reklama
Dziewczyny, czy my mamy jakis wątek poporodowy? Jakies "Majowe mamy" czy cos takiego?? Tam gdzie bedziemy pisaly o połogu, o dzieciach, laktacji, kupkach itd??

Mimi4 podobno takie przygody w toalecie to naturalne oczyszczanie organizmu przed porodem. Tak mnie ktoś powiedział po moich wczorajszych ekscesach. Czy to prawda? Nie mam pojęcia.

Ja tak mialam. Trwalo to ok tydzien z kawalkiem.

Ostatnia edycja:
Iza-marta no ja tez na zapachy wrazliwa, i ostatnie pare dni mam ze mnie na wymioty ciagnie, czego niemialam przez cala ciaze wogule a ni razu ani w poprzedniej ciazy zero ciagniecia na wymioty a tu chyba jakos od trzech dni juz takie wrazenia :) ale nic niewymiotuje tylko takie odczucie i jak to wszystko no wiecie :) sorry za taki podrobny opis sorry, a jeszcze do tego dusznosci sie nasilily szok

Nanncy jak tydzien to jeszcze spoko :) w poniedzialek ciecie cesarskie :) oby niewczesniej

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nanncy chyba nie ma. Widziałam na kwietniowkach, że mają np. wątek o karmieniu, itp.

Mimi4 mnie też zbiera na wymioty, ale nie wymiotuje.

hej
slonko dzis swieci od rana ;-) od razu humorek lepszy.Proby wygonienia lokatorki niestety nieudane:laugh2: pozostaje czekac do 14.05 i nie ustajac w tychże przyjemnych staraniach :-p jakby nie patrzec zostalo mi sie 7 dni do zobaczenia naszej coreczki :szok:

iza_marta fajnie z tym Smykiem :laugh2: mnie wody nie odeszly ale wszyscy mowia ze jest to nie do przeoczenia ;-)

nanncy chyba nie ma takiego wątku :no: moze załóż i bedziemy sie juz powoli tak odnajdywac.Jak Ala?? daje wam pospac?? jak mąż sie odnalazl w roli tatusia ??

Witam dziewczyny :)
Matko jak mi sie nudzi!!! Musze sie zaraz za prasowanie wziąsc, ale troche mi sie nie chce lenia mam ;)
U mnie dalej cisza :(
W związku z jutrzejszym szpitalem umowilam sie jeszcze na dziś do kosmetyczki na pedicure bo odroscik delikatny mam, a jak urodzę to sie pewnie przez pewien czas z domu nie ruszę wiec tak dziś na szybko :)
Jak ja Azdroszcze tym co juz maja za sobą poród i swoje maleństwa ze sobą :)

Wichurka zazdroszczę pedicure...mnie się tak marzy jakieś SPA...ale z kasą krucho :(.
Właśnie co prawda dostaliśmy dobrą wiadomość, bo otrzymaliśmy niepodziewany nagły zastrzyk gotówki. Ale ta gotówka idzie na spłatę części kredytu. Dobre i to, bo trochę nam to spędzało sen z powiek. Bo się martwilam jak to będzie z małym dzieckiem. Mnie ciągle firma robi problemy, bo znów nie wyplacili mi całej pensji a jeszcze za luty nie uregulowali :(.
Mnie też się nudzi i mam takiego lenia, że siedzę w pizamie i oglądam "Keeping up with Kardashians" (nie znam polskiego tytułu).

Ostatnia edycja:
reklama
Ewe1985 mnie sie tak strasznie nie chce sprzątać. Dwa dni nie sprzatalam i mam mega burdel od nowa :(.

Wichurka ja sobie chyba zrobię jak się ogarnę ze wszystkim, bo chcę schudnąć i pazurki sobie zrobić...może hybryda, żeby za często nie myśleć o tym. Ale to zobaczę jak będzie z moją praca. Czy będzie kasa na czas, itd. Wypłatę mam dostawać z zusu, bo kończy mi się umowa. Ale podobno zanim pracodawca dogada się z zusem to można przez ok 2mce nie dostać wypłaty. Nie wiem czy to prawda.

Do góry