reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

wow ale sie dzis nie wyspalam :/ wszytsko mnie boli ogladalalam do 3 jakis film na dole i tak nie wygodnie lezalam ze szok :D ruszac sie nie moge :)

aesthete-mielone? mniam ale mi lekarka mowial ze zadnego czerwonego miesa w ciazy :)

reklama
... ale mi lekarka mowial ze zadnego czerwonego miesa w ciazy :)
:eek: a why??

wow ale sie dzis nie wyspalam :/ wszytsko mnie boli ogladalalam do 3 jakis film na dole i tak nie wygodnie lezalam ze szok :D ruszac sie nie moge :)
ja spałam na narożniku w dużym pokoju ;-) jak chłopaków nie ma, nie umiem zasnąć w sypialni :-D jak dużego nie ma, to chociaż małego biorę i się do niego tulę ... a jak oba poza domem ... narożnik mój ;-)

KARMELKOWA :-D :-D niepoprawnie poprawna :-D

zbieram się po Mrówka :sorry: mama dzwoniła, że on już przy oknie siedzie :zawstydzona/y: więc jadę ;-)

Witam!
U nas dzisiaj okropna pogoda. Deszcz leje.
I coś kiepsko się czuje. Na nic siły nie mam, a tu za obiad jakiś trzeba się zaraz brać :(
Jutro już powrót do pracy i wstawania o 4:30 :p

iwonaimaja witaj i gratulacje :)
karmelowa ale historia :D Normalnie Twoje posty to jak powieść się czyta :D Dobrze, że ta krew to był fałszywy alarm!

asku-ja mam moj ulubiony fotek dwa koece jeden pod tylek drugi na mnie , podusie i tak se leze ciagle po chwilce hehe :) wlasnie a wiesz moze czemu nie moge niby tego czerwonego miesa????? mieso to mieso tak ;D

pat&mom - ja przez krwiaki I zakrzepy stracilam mojego synka w 22 tc. Utworzyly sie one na lozysku I spowodowaly, ze lozysko zaprzestalo dostarczania tlenu I pozywienia do malenstwa. Po roku badan w koncu wyszlo, ze mam chorobe krwi (czerwienica), przez ktora to wszystko sie wydarzylo. Teraz robie codziennie zastrzyki z leku Lovenox przeciw zakrzepom. Mialas badania na Lupus czy inne tego typu chorobska? Takim krwiakom mozna zapobiec a na pewno juz starac sie zapobiegac! Moze zapytaj gin czy mogliby Ci dac skierowanie na badania krwi??? Powodzenia!! Trzymam kciuki kochana!!

Jeszcze łożysko się nie wytworzyło, jest możliwość że przy tworzeniu łożyska i krwiak się wchłonie. Nic narazie o badaniach żadnych nie mówiła, jeśli krwawienie się nie pojawi ( jak o dzięki Bogu dziś spokój ) to następna wizyta w następną środę. Póki co leżymy plackiem a M robi śniadanka, kanapki, obiadki :)

karmelowa -poprawiłaś mi humor z samego rana :D
i witam wszystkie nowe majówki!

co do porodu, chyba preferuje naturalny. Po wypadku mam wystarczająco blizn i chyba kolejna mi do szczęścia nie potrzebna :) Tyle lat kobiety rodzą i dają radę, to czemu ja nie dam ?:)

Witam Was niedzielnie :-)

Iwonaimaja witamy w naszym gronie! :-)

Aśku gratulacje i witaj wśród majowych mamuś, piękny teścior :-)

Za oknem szaro, buro i wietrznie, jesień pełną parą... Nic tylko spod kocyka nie wychodzić... ;-)

Martuskubus powodzenia jutro na wizycie!! :tak:

Co do bety i usg ostatnio czytałam że powyżej 1000 jest widoczny pęcherzyk, a powyżej 10000 widać już maluszka. Ciekawe ile ja zobaczę jutro i jakie badania mi lekarka zaleci...

Mnie z telefonu bardzo ciężko pisać, nie ogarniam... ;-) W komputerze włączam odpowiedź w nowym oknie i czytam Was odpisując jednocześnie. ;-)

Ja oczywiście również planuję sn, i również bez znieczulenia (po prostu wole być świadoma tego co się dzieje z moim ciałem i robić to co mi ono podpowiada), jak wyjdzie zobaczymy, mam nadzieję że nie będzie gorzej niż za 1 razem. :-)

My na co dzień wstajemy o 7:30, w zeszłym tygodniu córcia była chora i cały tydzień siedziała w domu więc spałyśmy do 9, jutro już powrót do szkoły...

Czy Was też czasem tak coś kuje w brzuchu (macicy) jakby szpilki Wam ktoś wbijał?

I chciałabym jeszcze Was zapytać gdzie jest ta opcja aby przejść do ostatniego nieczytanego postu? próbowałam znaleźć ale nie znalazłam... :sorry:

Karmelowa, fajnie się czyta jak piszesz o sobie w 2 osobie :tak: :-D
A akcja z piżamą... Bezcenna... :-D (mam kilka czerwonych i różowych majtek, wszystkie są 100% bawełna i często przy podcieraniu papierem widzę takie maleńkie niteczki z tejże bielizny, tez mi kiedyś stracha napędziły :tak: ) Teraz fajnie się pośmiać, ale co się stresu pewnie najadłaś to Twoje...

karmelowa, masz talent do pisania :-) powinnaś jakąś powieść napisać, ja kupię na pewno! :tak: musiałam to mężowi przeczytać, boska jesteś :-D

kurczaczek, wątek kulinarny do mnie baaaardzo przemawia! :-) kuchnia to moje królestwo, zaraz po sypialni ;-)

niunia, nic mi nie wiadomo żeby nie można było jeść czerwonego mięsa :-p ja jem, a byłam na badaniach z krwi i moczu, to wyniki ponoć rewelacyjne :tak: nie jem wszystkiego, ale mielonych sobie nie odmówię ;-)

Joanna, ja kiedyś przypadkiem znalazłam tą opcję ostatniego nieczytanego posta, ale teraz nie pamiętam :-p ja wchodzę na swój profil i lecę z czytaniem postów od ostatniego, który ja napisałam :-p

a mi mąż dzisiaj zafundował śniadanie mistrzów :-) ugotował kiełbaski, zrobił tosty, jajeczko, pomidorek, cebulka, ser, herbata... no myślałam, że od stołu nie odejdę :-)
a do mamy na obiad, więc czuję się dzisiaj rozpieszczana ;-) mogłabym mieć tak codziennie :happy:

reklama
Do góry