reklama
Czekamy zapomnialam Ci napisac, ze termin mam na 19.05.
Z tymi skurczami to wlasnie roznie jest, bo moja kolezanka zaczela krwawic tylko i pojechala na porodowke i to bylo juz. Ja nie chce krwawic, bo sie wystrasze. Wole, zeby mi wody odeszly.
Mama.O. nastraszylas mnie .
Rurka trzymam mocno kciuki!!!!!!
Z tymi skurczami to wlasnie roznie jest, bo moja kolezanka zaczela krwawic tylko i pojechala na porodowke i to bylo juz. Ja nie chce krwawic, bo sie wystrasze. Wole, zeby mi wody odeszly.
Mama.O. nastraszylas mnie .
Rurka trzymam mocno kciuki!!!!!!
mimi4
Fanka BB :)
U mnie dis nocka nieprzespana budzilam sie co chwile pozniej o 4:30 rano wstalam juz niemoglam usnuc straszny bol w biodrach nie moglam lezec, niemoglam wstac, jednym slowem porozka, wkoncu jakas dalo mi sie rozruszac. Dobrze ze mojego nie obudzilam tak stenkalam ze szok. Bol niesamowity (juz niechce wiedzic jak boli przy porodzie - poprostu podziwiam kobiet ktury maja w sobie na tyle sil i milosci zeby rodzic naturalnie). Teraz sie tak zastanawiam jak by mialam pierwsze dziecko rodzic naturalnie niewiem czy psychicznie dalam by rade pokonac to jeszcze raz.
Mi juz niedlugo zostalo za 2 tygodni mam juz umuwione ciecie cesarskie (mam nadzieje ze nic wczesniej sie niewydazy) a torbe do szpitala pakuje chyba od poczatku lub polowy kwietnia wszystko mam poprane tylko pare drobnostek musze dokupic
I krem na sutki, wyczytalam ze jezeli zaczac smarowac sutki kremem tydzien przed porodem to niebeda tak sie wysuszac i pekac.
A wy dziewczyny macie jakies sposoby na przygotowania piersi do karmienia pociech?
Jak tu sie pytam kobiet od laktacji to mowia nic nietrzeba ze matka natura sama przygotuje, jakos po pierwszym porodzie chyba matka natura niezdazyla przykotowac moje sutki teraz chce sama o to zadbac
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mi juz niedlugo zostalo za 2 tygodni mam juz umuwione ciecie cesarskie (mam nadzieje ze nic wczesniej sie niewydazy) a torbe do szpitala pakuje chyba od poczatku lub polowy kwietnia wszystko mam poprane tylko pare drobnostek musze dokupic
I krem na sutki, wyczytalam ze jezeli zaczac smarowac sutki kremem tydzien przed porodem to niebeda tak sie wysuszac i pekac.
A wy dziewczyny macie jakies sposoby na przygotowania piersi do karmienia pociech?
Jak tu sie pytam kobiet od laktacji to mowia nic nietrzeba ze matka natura sama przygotuje, jakos po pierwszym porodzie chyba matka natura niezdazyla przykotowac moje sutki teraz chce sama o to zadbac
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
anitajas jak usłyszałam, że rano babeczki na izbie na przyjęcie czekały po 8 godzin to byłam w ciężkim szoku ja wyboru większego nie mam jeśli chodzi o wybór szpitala, więc trzymam się IMiD-u. Zagryzę zęby i będę czekać ile będzie trzeba, chociaż przeraża mnie to
Mój M. właśnie skręca łóżeczko
Mój M. właśnie skręca łóżeczko
wichurka82
Mallaika mój mąż też sie przejął rola i tez skręca łóżeczko hehe
mallaika ja duzego wyboru w szpitalach nie mam. Ze względu na cukrzyce z insulina moge rodzic jedynie w IMiD lub na Karowej.
Karowa wskazuje mi bardziej moj gin no ale ten burdel jaki tam panuje mnie przeraza. I podejscie personelu z pierwszej linii obslugi jest ponizej krytyki.
Karowa wskazuje mi bardziej moj gin no ale ten burdel jaki tam panuje mnie przeraza. I podejscie personelu z pierwszej linii obslugi jest ponizej krytyki.
Kurcze siedze tak sobie ogladam TV i powiem Wam szczerze, ze nie dociera do mnie, ze juz wkrotce bede miala dziecko. Tzn. wiem, itd., ale czuje sie jakbym byla bohaterka jakiegos snu. Nie moge uwierzyc w to, ze cale moje zycie moze sie zmienic w przeciagu chwili . A caly ten porod jest dla mnie jakadls abstrakcja i nie moge uwierzyc, ze bede w nim aktywnie uczestniczyc. Mam wrazenie jakby mi ktos mowil a ja bym mowila na odczep sie: TA JASNE .
wichurka82
Iza_marta hehe ja mam tak samo tyle ze jestem przerażona tym wszystkim i zastanawiam sie jak dam radę?!
Wichurka tez jestem przerazona. Ja jestem jakas psychiczna, bo raz mam niesamowity przyplyw entuzjazmu a raz najwieksza panika jaka do tej pory odczuwalam. Strasznie boje sie bolu! Boje sie porodu i wizyty w szpitalu.
reklama
kasia.artwik
Hehe Iza_marta, powiem Ci, że mimo iż mam już corke, to czuje się bardzo podobnie. Jakoś nie dociera do mnie, że nie będziemy już w trójkę, a w czwórkę. Bardzo chciałabym już urodzić, a z drugiej strony wydaje mi się, że to, że jestem w ciąży to normalka i że zawsze już tak będzie Hehe pewnie do mojej córy bardziej dociera to, że będzie miała braciszka, niż do mnie
Podziel się: