reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Wichurka nie masz zadnych zaburzen :p.

Kasia.artwik a ja juz nie chce byc w ciazy. Ogolnie mnie sie okres ciazy jakos tak bardzo nie podoba. Czuje sie ograniczona i mnie to wkurza! Poszlabym juz do pracy, zrobila cos dla siebie, pojechala gdzies, itd. A tu do lazienki czlapie jak hipopotam! Wolalabym byc sexy gazela ;) ;) ;) ;)

Hehe sexy gazela :) No ja też bym tak chciała, ale mam takie wrażenie jakbym miała już zawsze w tej ciąży chodzić, czego nie chce oczywiście :) A ograniczenia - masakra... Hipcio czlapie co 10 minut do wc... No ile można :)

No wlasnie z ta sexy gazela moze byc ciezko ;). Zwlaszcza, ze gazela to ja bylam, ale jakies 10lat temu :p. Teraz do mi do hipcia blizej ;). Nie moge sie doczekac, az wreszcie bede mogla pojsc z mala na spacer i delektowac sie normalnym chodem i odechem. A nie ciagle zadyszka i bolace nogi :p. Zeby to jeszcze hipcio tylko do wc co 10min czlapal. Ja przy cukrzycy ciazowej to musze jeszcze ciagle jesc! Na tej diecie mam wrazenie, ze najwiecej sie je pieczywa. Mam nadzieje, ze nie zostanie mi ten rytm i styl jedzenia po ciazy :(. Jeszcze przed samym snem trzeba jesc :(.

Wlasnie pije meliske i bede za jakies pol godz pewnie zmykac do spanka. Czuje jak mala rusza sie ponizej pepka :D. Dzis caly dzien sprzatalam, prasowalam, itd. Moze to cos da ;).

Dla dziewczyn kture chcieli przyspieszyc porod: wlasnie na necie wyczytalam ze jedzenia ananasa lub picie soku najlepiej swiezy ananas a nie z puszki przyspiesza porod, na ile to jest prawde nie powiem. Jedna dziewczyna opisywala ze przez trzy dni pila sok ananasa z puszki konserwowy i na 3 dzien do porodu poleciala.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ImageUploadedByForum BabyBoom1398809972.243982.jpg

Naturalne sposoby na wywołanie porodu | Blog przedPORODEM - blog o ciąży, porodzie i początkach macierzyństwa

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398809972.243982.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398809972.243982.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
Niemam pojecia szczerze :)
Ale mialam checi na ten sok kupilam se ananasowy i ananas z kokosem - ale nie pije bo niechce wywolac skurczy tak ze poczeka soczek na leprze czasy :)

reklama
Do góry