reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Dziewczynki co tu taka cisza?
Ja tradycyjnie wymoczylam sie w wannie a teraz leze juz w łóżeczku i czekam na M.
Cały czas czekam aż sie zacznie...
To czekanie jest najgorsze

Wichurka jakos nie mam weny do pisania chociaz sledze forum na biezaco. Tez jestem po kapieli z tym, ze u mnie bylo mini spa. Dzis bylam u fryzjera- zrobilam kolor i strzyzenie. Wczoraj odwiedziala mnie kuzynka i dostalam luksusowy plyn do kapieli oraz peeling ze sklepu Douglas, wiec dzis go testowalam :). Do tego maz mi wczoraj zrobil niepodzianke i dostalam od niego kilka maseczek, wiec tez testowalam :D. A dzis znow dostalam od niego trzy bukiety kwiatow :). To zaczyna byc podejrzane :p. Wlasnie pije meliske i zaraz zmykam do spania tylko doczytam strone w ksiazce :D.

Ja tylko leżałam dziś bez spa ;)
Nie mam na nic siły, a właściwie nie tyle siły co ochoty.
Z tymi kwiatami to mój tez tak ma, długo nic a pozniej 2 lub 3 bukiety na raz, ale co zrobić faceci... Ehh

Milenka, no to niezle Cie wymecza... ale dobrze ze okazalo sie ze wyniki sa ok. Lepiej dmuchac na zimne, bedziesz takto pod nieco męczącą ale stala kontrola

Nanncy co slychac? Jak sie czujesz?

Ale mi sie nic nie chce :p. Czekam, zeby cukier zmierzyc i robie kawke :). Maz jeszcze spi i razem z psem sie rozpychaja tak, ze musze siedziec na malym skrawku po turecku. Moja coreczka w brzuszku tez spi :D. Kurcze, ale bym chciala byc juz po porodzie i wreszcie zaczac chodzic normalnie, jesc normalnie, wygladac normalnie i nosic normalne ciuchy!

Anitajas u mnie wyprawka gotowa od dawna a torba tez juz czeka :). Jedynie co to musze spakowac jeszcze laktator, bo slyszalam duzo opini, ze warto zabrac ze soba :D.

Iza, no jako tako. Skurcze raz sa, raz ich nie ma. Ale ogolnie jestem slabiutka, co wstane, przejde kawalek, to zaraz siadam bo nie wyrabiam...eh.
Jak czytam ze wstawiacie pranie, wieszacie je itd...to jestem w szoku. Ja niestety 2 dni temu schylilam sie po papier toaletowy w wc i myslalam ze ducha wyzione! Musze wszystko robic przy otwartych drzwiach jakbym miala zaslabnac czy cos. Cisnienie mam niskie, cukry tez, wiec snuje sie tu jak cien, a raczej glownie leze.
No i czekam...

Ostatnia edycja:
reklama
nanncy ja mam podobnie. Bardzo jestem slaba i dycham jak lokomotywa. Nawet teraz zmeczylam sie przygotowzniem i zjedzeniem sniadania i leze bo serce chce wyskoczyc.

iza jak cukry? U mnie dziś ok :)

Dzisiaj córka ma isc na urodziny do kolezanki no i probuje meza w to wkrecic bo ja nie mam sil na takie schadzki :/

Do góry