wichurka82
Fanka BB :)
I u nas tez pogoda barowa, tylko w domu pod kołderka leżeć tak wiec to czynie
Miałam dziś przesadzić kwiatki balkonowe i dupa
Miałam dziś przesadzić kwiatki balkonowe i dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny! Co ja przeszlam! Najpierw malej tetno skakalo na ktg do niemal 200 i zabrali mnie na lepszy sprzet....na PORODOWKE!!!!!!!!
A tam szok! Dziewczyny rodzily tuz kolo mnie!!!!! Jedna miala skurcze na lozku obok, krzyczala, plakala, siusiala, czy cos jej lecialo.... i chcialo jej sie ze tak powiem kupe.... Polozna dochodzila co jakis czas.
Ciasno, duszno, no rzeznia jakas !!!!!!
Mi sie az duszno i goraco robilo od tego lozka, strasznie niewygodnego zreszta... bylam przerazona!!!!!! A sala obok kobieta rodzila, bylam przy jekach, stekaniach, parciu i pierwszym kwiku dziecka !!!!! Poryczalam sie...........
Nie da sie tego opisac co tam przeszlam!!!!!!
I jestem przerazona warunkami, parawanami, tym ze tam tak ciasno i goraco....i nie wyobrazam sobie siebie ani meza w trakcie porodu....
Jako ze u mnie nie wiadomo czy bedzie sn czy cc , mam konkretny dylemat bo gin twierdzi ze to ja sie upieram przy sn.... Nie wiem juz co robic, jestem roztrzesiona, wystraszona i nie wiem co robic. Nie mam konkretnych wskazan, choc w kazdej chwili moge je zalatwic bo juz raz kardiolog dala mi takie zaswiadczenie i nadal je trzymam. Gin twierdzi ze nie dam rady ale do ciecia musi miec wskazania. Ja z kolei upieralam sie przy probie sn ale to chyba najgorsza opcja bo w razie cc to i tak przechodzi sie oba porody naraz bo decyzja zapada juz w trakcie ....Co robic????