Mama.O.
Fanka BB :)
Nigdzie nie polazłam. Zaczął mnie krzyż boleć. Ciągiem przez 2 godziny skurcze ( znowu) co 12 min. Ucieszyłam się . Myślę a wezmę i wysprzątam jeszcze chałupę. Więc wyszorowałam całą łazienkę nie tylko sanitariaty ale ściany i pralnię. Zrobiłam porządek z chemią i przegląd pojemników. Starłam kurze w całym mieszkaniu, odkurzyłam , umyłam podłogi. Poukładałam w szafach i komodach. Sprawdziłam listę co misiowi jeszcze na drogę, co do domu, co dla chłopców. Zrobiłam kolejny maraton prania. Wykąpałam się, doglądnęłam zupy i kuźwa nic. Siedzę w nowej bluzce z nową fryzurą drapię się po piersiach bo dostałam potówek i zasypałam zasypką skórę i ze smutkiem na poprawę nastroju jem lody. Udaję, że nie czekam. Wgl to nie wierzę już lekarzom ani mojemu instynktowi już. Miał być duży syn a jest osesek i się nie zdziwię jak będzie dziewczynka. NIE-WAŻ-NE!!!!
Idę sobie kobiety tłumaczyć dziecku którędy ma wychodzić. Chłopa wykorzystam i może starsze zabiorę do kina. Cześć.
Idę sobie kobiety tłumaczyć dziecku którędy ma wychodzić. Chłopa wykorzystam i może starsze zabiorę do kina. Cześć.