cc
w PL chyba innego sposobu rozwiązania ciąży bliźniaczej nie preferują ;-)
A byś się zdziwiła :-) moja koleżanka chce sn właśnie z bliźniakami :-) Nie wiem jak teraz bedzie decyzja ale rodzi pod koniec maja :-)
asia20.09 najpierw gratulacje
ale masz nerwów teraz...kochaniutka życzę dużo siły i wytrwałości...jestem z Tobą
Trzymaj się mocno...dobrze że sama oddycha. Napisz nam w wolnej chwili jaka waga i który tydzień no i odzywaj się w miarę...cioteczki przesyłają buziaki ;-)
Mama.O noooo nooo to Ty już jaka piękna jesteś
ja też muszę zrobić brewki już bo jasne się zrobiły, ale to pewnie po wypłacie jak cosik zostanie
Andzia no to super przybiera
ojjj tak z tym załatwianiem jest trochę...niestety. Zamiast ułatwić to utrudniają tylko :/
funia Ty masz jeszcze czas
do terminu a może być jeszcze po
Idziemy łeb w łeb
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień
z samego rana moja kotka dała czadu bo domagała się jedzenia...wyła jak głupia już przed 7 myślałam że jej coś zrobię
dostała opiernicz to poszła spać...no sorry A już kilka dni było spokoju i wstawała razem ze mną...
Dobrze że wczoraj poszłam na te badania rano bo dzisiaj taka brzydka u Mnie pogoda że szkoda gadać,,,szaro i buro ...zapewne będzie padać. Na razie pranie mam zrobione więc luzik...w ogródku tak mega zarosło od tych ulew , nie wiem jak to ogarnę :-( może dzisiaj wieczorkiem coś poskubię, ale aby nic z tego nie wyszło bo jeszcze nie jestem przygotowana do porodu
Wstałam rano znowu pełno naczyń w zlewie a tylko co wieczorem pomyłam
mój luby ma paluszek rozwalony i przecież jak on ogarnie
ehhhh potem weszłam do łazienki znowu wtopa
a jeszcze poszłam do piwnicy po dżem i jak mi buchnęło papierosami...kotłownia nie zamknięta drugie pomieszczenie gdzie trzymam wszystko dla bejbika otwarte aaaaaaaaa i się wzięło :-) Brak mi słów...ale faktycznie jak teraz nie palę to czuje się wszystko...No ale jak tak można czyjąś pracę niszczyć....ojjj muszę się wziąć za mego ojj muszę bo folguje sobie...
Zrobiłam kawkę i dzisiaj będę leniuchować tzn poczytam książkę, forum, pospisuje co mi jeszcze brakuje i jeszcze raz przewertuje rzeczy małego
Wczoraj to myślałam że szału dostane tak mnie stopy bolały od tego łażenia...miałam wziąć już apap ale położyłam się i nie chciało mi się już wstawać
zasnęłam...to chyba na deszcz bo dzisiaj nie lepiej