reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

zapowiada się słoneczko dzisiaj, więc czas zacząć pranie julianowe :tak: tak by stopniowo prasować, układać ;-) może na majówkę spakuję się do szpitala :-D jak będzie mi się chciało ;-)

A
SIU gratuluję córeczki!

Powiedz jeszcze, że pracuje na strefie ekonomicznej :-D
oczywiście ;-) prawktycznie cała firma dojeżdża z ZG, bo szef sobie ubzdurał, że będzie taniej w NS ;-)

reklama
oczywiście ;-) prawktycznie cała firma dojeżdża z ZG, bo szef sobie ubzdurał, że będzie taniej w NS ;-)

Jeśli możesz to zdradź, w którym zakładzie :-) Mój pracuje w Voit Polska ;-)

A pogoda dzisiaj rzeczywiście jak marzenie (ciekawe czy się nie popsuje po południu jak ostatnimi czasy). Aż żałuję, że mam już wszystko poprane i poprasowane bo grzech nie wykorzystać takiego słońca :-D
Mam nadzieję, że Lilka poczeka grzecznie i da mamie zrobić pierwszego grilla w tym roku (dla mnie pewnie już ostatniego :sorry2:). Wczoraj dostaliśmy już bazę do fotelika ale brakuje mi jeszcze soli fizjologicznej, Octeniseptu i aspiratora do noska więc może nie zdecyduje się na razie wychodzić skoro jeszcze nie wszystko mam :-D Za to pokoik już pięknie udekorowany naklejkami, baaardzo mi się podoba :tak:

Miłego dnia dziewczyny :happy:

Ja już nie będę wchodziła na fb.....ciągle nowe maluszki,a ja nadal nic....tak strasznie zazdroszczę mamuśkom ,życzę im jak najlepiej,dlaczego moja Malutka jeszcze nie wychodzi?Dzisiaj tylko pranie w planach ,piękna pogoda ,ale nie chce mnie się łazikować.Miłego dnia

Witam piątkowo i bardzo słonecznie :-)
Jakaś padnięta jestem, a najgorsze są wieczory wtedy wszystko boli, krocze i brzuch bllleee:-:)tak:
Coraz więcej dzieci na świecie :-) ja już też bym chciała aby moja kruszynka była na świecie ale jeszcze nie czas na to :-)

a ja mam mdłości :wściekła/y: i szczerze wszystkiego dość ;-)

Mazel ;-)

No to kawałeczek od siebie pracują :-)

Ja za to od kilku dni mam niemiłosierną zgagę praktycznie non stop. Zaczęły mi też puchnąć łydki i palce dłoni, musiałam już zdjąć obrączkę i powiesić na łańcuszku :-( Zaczynam na wszelki wypadek znowu kilka razy dziennie mierzyć kontrolnie ciśnienie...

A tak btw. mój ginekolog też ma na imię Julian :-D

cc :tak: w PL chyba innego sposobu rozwiązania ciąży bliźniaczej nie preferują ;-)

A byś się zdziwiła :-) moja koleżanka chce sn właśnie z bliźniakami :-) Nie wiem jak teraz bedzie decyzja ale rodzi pod koniec maja :-)

asia20.09 najpierw gratulacje :) ale masz nerwów teraz...kochaniutka życzę dużo siły i wytrwałości...jestem z Tobą :blink: Trzymaj się mocno...dobrze że sama oddycha. Napisz nam w wolnej chwili jaka waga i który tydzień no i odzywaj się w miarę...cioteczki przesyłają buziaki ;-)

Mama.O noooo nooo to Ty już jaka piękna jesteś :) ja też muszę zrobić brewki już bo jasne się zrobiły, ale to pewnie po wypłacie jak cosik zostanie :-D

Andzia no to super przybiera :) ojjj tak z tym załatwianiem jest trochę...niestety. Zamiast ułatwić to utrudniają tylko :/

funia Ty masz jeszcze czas :-D do terminu a może być jeszcze po :-p:-p:-p Idziemy łeb w łeb :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień :no: z samego rana moja kotka dała czadu bo domagała się jedzenia...wyła jak głupia już przed 7 myślałam że jej coś zrobię :angry: dostała opiernicz to poszła spać...no sorry A już kilka dni było spokoju i wstawała razem ze mną...
Dobrze że wczoraj poszłam na te badania rano bo dzisiaj taka brzydka u Mnie pogoda że szkoda gadać,,,szaro i buro ...zapewne będzie padać. Na razie pranie mam zrobione więc luzik...w ogródku tak mega zarosło od tych ulew , nie wiem jak to ogarnę :-( może dzisiaj wieczorkiem coś poskubię, ale aby nic z tego nie wyszło bo jeszcze nie jestem przygotowana do porodu :-D
Wstałam rano znowu pełno naczyń w zlewie a tylko co wieczorem pomyłam :angry: mój luby ma paluszek rozwalony i przecież jak on ogarnie :sorry2: ehhhh potem weszłam do łazienki znowu wtopa :angry: a jeszcze poszłam do piwnicy po dżem i jak mi buchnęło papierosami...kotłownia nie zamknięta drugie pomieszczenie gdzie trzymam wszystko dla bejbika otwarte aaaaaaaaa i się wzięło :-) Brak mi słów...ale faktycznie jak teraz nie palę to czuje się wszystko...No ale jak tak można czyjąś pracę niszczyć....ojjj muszę się wziąć za mego ojj muszę bo folguje sobie...
Zrobiłam kawkę i dzisiaj będę leniuchować tzn poczytam książkę, forum, pospisuje co mi jeszcze brakuje i jeszcze raz przewertuje rzeczy małego
Wczoraj to myślałam że szału dostane tak mnie stopy bolały od tego łażenia...miałam wziąć już apap ale położyłam się i nie chciało mi się już wstawać :-D zasnęłam...to chyba na deszcz bo dzisiaj nie lepiej :baffled:

MArtyyyna wrzuc zdjecia pokoiku,chociaz sama nie mam dla malucha to uwielbiam ogladac i oko nacieszyc :-)

Mama O ale sie rozszalalas z tym mini spa:-D fryzjer, brwii i jeszcze stopy...... super! Korzystaj, sama wiem jak takie drobne przyjemnosci poprawiaja humor, a szczesliwa mama to przeciez szzczesliwe dzidzi :-D
Troche szkoda tej fryzurki ale mysle ze jak sie przyzwyczaisz to bedzie ok:blink:

Mam nadzieje ze jakos mi przejdzie i wytrwam z problemem:tak:
Tutaj raczej nie ma szans na cc ze wzgledu na hemoroidy, tutaj wszystko jak najbardziej zgodne z natura wiec.....
Na ostatniej wizycie u poloznej mowilam o tym, powiedziala ze wystawia recepte na cos i zadzwonia..... a bylo to we wtorek w tamtym tygodniu wiec raczej sie nie spiesza z pomoca.......
W przyszlym tyg we wtorek znow mam wizyte wiec sie przypomne...

Milego dnia.......

reklama
Ależ mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres :-( nie wiem czy brać nospę czy nie...cały dzień siedzę plackiem przed laptopem ale normalnie się zwijam :/

Do góry