reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

CzekamyNaIgorka :) co do ciuszkow za duzo niepowiem :) bo dis sama bylam dokupywac :)
Jak narazie mam 5 szpiochow dla noworodka ale myszle ze jeszcze sie skusze i cos dokupie moze ze 2 - 3 spiochy. Pamietam przy pierwszym dziecku te ciuszki dla noworodkow uzywalam przez 2 tygodni tylko, nie wiem jak bedzie tym razem moze chwila dluzej (bo mam ciecie cesarskie tydzien wczesnie niz z pierwszym dzieckiem) :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mimi ja mam 4 pary śpioszków w tym jedne welurowe na wyjscie do lekarza, 5 kaftaników i 5 koszulek, jeszcze dzisiaj wybieram się coś dokupić. Na 56 cm dużo nie kupuję, tylko 2 zestawy, bo nie wiem jakie się urodzi. Te 62 cm niby jest na 3 - 6 miesięcy, ale nigdy nic nie wiadomo ;-)

CzekamyNaIgorka :) to sorry myszlalam ze to dla noworodkow :) 62 :)
U nas to pisze tylko dla noworodka czy tam od 0-3 miesiecy, to nieznam jak to w cm :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczynki...
Ja nadal chodzę i stękam, ze jeszcze nie rodzę, chociaż samopoczucie coraz lepsze. Dużo spacerów i sprzątania, a jakoś lepiej się czuję w ostatnich tygodniach:tak:. Może jestem bardziej dotleniona?
Waliza spakowana i gotowa na wyjazd, nawet przekąski suche dla męża są :-D
Ale skurcze przepowiadające codziennie, zazwyczaj w nocy lub wieczorem:-(. Wczoraj przez 3 godz twardniał mi brzuszek, nie mogłam znależć pozycji, ale wiedziałam, że to nie to:no::wściekła/y:, bo po pierwsze nieregularne, a po drugie nie bolało jak na miesiączkę.:-(
Dzisiaj wyspana i zaraz biorę się za prasowanie koszul męża póki mam siły na to :-)
A jutro wizyta...

Ja się z ciuszkami w szafie nie mieszczę, od kuzynki dostałam, sama nakupiłam też dużo. Zwariowałam na punkcie mojego maleństwa, wczoraj jeszcze pampersów podokupywałam...

Jaranti mnie za to koncówka męczy :-D Ciuszków dzisiaj podokupowałam w Textilu i zapłacilam 169 zł :-D a praktycznie wszystko za 10 - 12 zł :tak: Mąż przyjdzie z pracy, zobaczy rachunek to mnie zabije :-D

Mimi to mnie wlasnie w szkole rodzenia mowili, zeby nie uzywac spirytusu i ze juz sie od tego odchodzi. Asia pisala, ze uzywala pudru. Szczerze to nie wiem co mam z tym pepkiem robic i co uzywac ;).
\

Witam. Co do pępka to po kąpieli osusz pępek i popsikaj octeniseptem i to wystarczy :) Jestem już po :-D Pępuszek odpadł i ładnie się zagoił :-D

reklama
Do góry