reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

iza_marta ja dzisiaj spakowałam torbę i dałam do szafy, mężowi napisałam co ma jeszcze kupić jak urodze, bo kilku rzeczy nam brakuje. Ubranka mam poukładane w szafkach a pościel wyprana i czeka na założenie. Teraz nie chodze do pracy, praktycznie caly czas siedze w domu i mi się dłuży :-D

reklama
Monika Zgierz, szyjka wysoko, zamknieta :/ Wlasnie leze pod ktg i skurcze oslably. Najsilniejsze sa rano przed 6ta jak spie. Chyba czas powedrowac po schodach

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dobrze ze sie popakowalyscie, juz czas :)

Iza marta, gin nic nie mowil, juz nie chcialam go meczyc, schodzil z dyzuru zmeczony... Powiadomilam go tylko ze chca mnie wypisac i poszedl to zalatwic. Wczoraj bylismy razem z mezem na rozmowie u niego i mowil ze moge urodzic w kazdej chwili bo to nigdy nie wiadomo i szyjka wcale o tym nie swiadczy. Mam ewidentnie skurcze ktore sie zapisuja wiec cos sie kroi...

Nanncy- czyli jeszcze trochę musisz poczekać. Skoro ciąża u Ciebie donoszona , to życzę szybkiego rozwiązania.

Ostatnia edycja:
Wizyte mam za tydzien dopiero, wiec wtedy dam znac czy to juz blisko ;). Na razie odstawilam magnez i czekam jeszcze dwa tyg, az zaczne 38tc. 36 juz leci jupi!!! Albo i nie jupi, jesli okaze sie, ze porod to cos strasznego :( :( :(.

reklama
iza_marta Mi leci 35 tydzień a i tak w karcie lekarz zapewne zapisze 34 tydzień, nie wiem co mu się pomieszało, bo ostatnio tez się pomylił :-D. Ja już chciałabym mieć to za sobą, mieć dziecko w domu i spokój z teściowa :rofl2:. Zastanawiam się od kiedy jest ciąża donoszona, czy jak dziecko waży co najmniej 2800 gram czy w którymś tam tygodniu.

Do góry