reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Iza_marta :baffled: porazka z tą pogoda :/

naftalanek powodzenia ;-)

diabliczka ja tez sie ciesze ze nic na dzis nie zostawilam :dry: bo bym tez nic nie zrobila.Poszlysmy z koszyczkami i tak cały czas mżawka jest lub pada :crazy: Emilka zadawala milion pytan w kosciele m.in Jak dlugo bedziemy czekac na tego pana ksiedza?? potem czemu ta Bozia wisi tam tal dlugo pewnie ją boli. Czemu jej leci krew z brzuszka i nikt jej nie przykleja plastra. Kto połozyl Bozie w grobie?? Czemu nie lezy w grobie na cmentarzu ?? i na koniec mowie do niej przeżegnamy sie i wychodzimy na co Emi:" ja sie juz żegnalam powiem tylko do widzenia" Po czym wypalila na pol kosciola dowidzenia i zaczela machac do grobu bozego :baffled: a i jeszcze ksiadz nas po kropil a Emi na to :" o nie tu tez pada deszcz" wiec tlumacze jej po raz kolejny co to jest swiecenie a ona na to :"oblał nas mamo i tyle jestesmy cale mokre" :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewe Twoja Emi wymiata :)
Kocham dzieci za ich bezpośredniość i brak zakłamania :)
Ogłaszamy ze ja juz swieta rozpoczynam, swoją działkę skończyłam, maz jeszcze swoją kończy i luz, tylko teraz brzuch jak kamień.
Niby mały ten mój brzuszek a chodze jak kaczka, serdecznie współczuje tym z Was które maja spore brzuszki bo musza sie niezle męczyć :(
Gdybym nie zajrzała to zycze wszystkim majoweczkom wesołych, rodzinnych świat, żebyście sie jeszcze przed rozpakowywaniem najadly pyszności, szczęśliwych, krótkich i bezbolesnych rozwiązań, dużo zdrowka bo to najważniejsze oraz dużo miłości bo to najpiękniejsze :)

Hej laseczki! Powiedzcie co u Was słychać bo ja znowu się nie odzywałam tyyyle czasu... ciężko już, co ?:D U mnie spoko ale moje dziecko jest już bardzo duże. Ma 3400 g :p.

Ostatnia edycja:
Ewe1985 piekne jajka, Emi artystka :) ile ona ma?
Nanncy trzymaj sie
Naftanalek powodzenia

Dziewczyny Wszystkim Wesolych i spokojnych Swiat :) smacznego jajka :) i mokrego dyngusa :D

A my wlasnie w drodze do kosciola na swiecenia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397925446.490580.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397925446.490580.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
mimi Emilka 11.03 skonczyla 3 latka ;-) najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszyscy sie gapia i czekaja co odpowiesz dziecku :dry: i to jest chyba najbardziej dobijajace :sorry2:

diabliczka ja tez sie ciesze ze nic na dzis nie zostawilam :dry: bo bym tez nic nie zrobila.Poszlysmy z koszyczkami i tak cały czas mżawka jest lub pada :crazy: Emilka zadawala milion pytan w kosciele m.in Jak dlugo bedziemy czekac na tego pana ksiedza?? potem czemu ta Bozia wisi tam tal dlugo pewnie ją boli. Czemu jej leci krew z brzuszka i nikt jej nie przykleja plastra. Kto połozyl Bozie w grobie?? Czemu nie lezy w grobie na cmentarzu ?? i na koniec mowie do niej przeżegnamy sie i wychodzimy na co Emi:" ja sie juz żegnalam powiem tylko do widzenia" Po czym wypalila na pol kosciola dowidzenia i zaczela machac do grobu bozego :baffled: a i jeszcze ksiadz nas po kropil a Emi na to :" o nie tu tez pada deszcz" wiec tlumacze jej po raz kolejny co to jest swiecenie a ona na to :"oblał nas mamo i tyle jestesmy cale mokre" :sorry2:

:-D:-D:-D tak tak dzieci zadają dużo pytań, czasem człowiek nie potrafi nawet odpowiedzieć :-p uśmiałam się :-p Jest genialna :-) Uwielbiam ją :-)

_______________________________________________________________________________________________________
Witam świątecznie. Ja nie mogę spać więc nadrabiam...wczoraj kompletnie nic nie robiłam bo źle się czułam...cały dzień jakoś zleciał. Zrobiłam botwinkę i padłam...kurczę luby gotuje i jak się odzwyczaiłam :szok: ledwo wystałam...Potem on się zabrał za szynkę pieczoną tzn piekł i za fasolkę po bretońsku...ale tak nabałaganił że płakać mi się chciało :-p Poszłam do sklepu a jak wróciłam to tarka rozwalona , palec krwawi :-D a mój luby po prostu miał zły dzień :-p
Najpierw się poparzył piecykiem potem wszystkie sztućce mu spadły z wielkimi nożami , potem tarka a na końcu walnął głową o szafkę....ale szkoda mi było bo przez nerwy tak sobie rozwalił palca że szok...:szok::szok::szok::szok:
Wzięłam się za ogarnianie co potem się dowiedziałam że było gorzej bo pełno krwi...także dobrze że mnie nie było :-D no ale smutno mi było jak tyle się męczyłam z szorowaniem dzień wcześniej no ale...
Wieczorem też źle się czułam, jakoś mnie nyło dziwnie...poszliśmy wcześniej spać ale już po 3 razem na tv :baffled: głowa mi pęka masakrycznie...
Na 10 jedziemy do teściowej na śniadanie, raniutko będzie przegląd szafy :-D:-D:-D Ciekawe czy dzisiaj będzie cieplutko...mam nadzieję bo sobota była dobitna :baffled:

Moje piękne mamusie...życzę Wam Spokojnych i pełnych miłości świąt Wielkanocnych...smacznego jajeczka :-)
Abyście przeżyły te 2 dni bez wrażeń, rozkoszowały się czasem spędzonym z rodziną bez skurczy i niepokoju :-) i pojadły na ten "ostatni dzwonek " :-p buziale :-)

Witam Wielkanocnie z samego rana.

Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt, miłej atmosfery przy rodzinnym stole, aby nasze kurczaczkiw brzuszkach wykluły się w odpowiednim czasie, aby porody nie były bolesne a rozpakowanym życzę, by nowonarodzone maleństwa były grzeczne, pięknie jadły i dały czasami mamusiom odpocząć.

reklama
witam
ale jestem padnieta po dzisiejszej nocy :dry: budzilam sie bo mi dretwiala raz jedna raz druga dłon/ręka i sie musialam mozolnie przekrecic na drugi boczek.Brzuch mnie bolal jak przy niestrawnosci i ciezko mi bylo oddychac :dry: dopiero jak wstalam i pospacerowalam to przechodzilo :baffled: Spuchły mi palce u rąk i nie moge sciagnac obraczki :dry: na szczescie pierscionek sciagnelam.Z obraczka jeszcze walcze :baffled: wydaje mi sie ze kostki u nog tez mi spuchly :sorry2:.Niebawem jedziemy na obiadek do tesciowej pozniej jesli pogoda pozwoli to pojdziemy pokarmic łabędzie :blink: milego dnia !

Do góry