reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Iza_marta :baffled: porazka z tą pogoda :/

naftalanek powodzenia ;-)

diabliczka ja tez sie ciesze ze nic na dzis nie zostawilam :dry: bo bym tez nic nie zrobila.Poszlysmy z koszyczkami i tak cały czas mżawka jest lub pada :crazy: Emilka zadawala milion pytan w kosciele m.in Jak dlugo bedziemy czekac na tego pana ksiedza?? potem czemu ta Bozia wisi tam tal dlugo pewnie ją boli. Czemu jej leci krew z brzuszka i nikt jej nie przykleja plastra. Kto połozyl Bozie w grobie?? Czemu nie lezy w grobie na cmentarzu ?? i na koniec mowie do niej przeżegnamy sie i wychodzimy na co Emi:" ja sie juz żegnalam powiem tylko do widzenia" Po czym wypalila na pol kosciola dowidzenia i zaczela machac do grobu bozego :baffled: a i jeszcze ksiadz nas po kropil a Emi na to :" o nie tu tez pada deszcz" wiec tlumacze jej po raz kolejny co to jest swiecenie a ona na to :"oblał nas mamo i tyle jestesmy cale mokre" :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewe Twoja Emi wymiata :)
Kocham dzieci za ich bezpośredniość i brak zakłamania :)
Ogłaszamy ze ja juz swieta rozpoczynam, swoją działkę skończyłam, maz jeszcze swoją kończy i luz, tylko teraz brzuch jak kamień.
Niby mały ten mój brzuszek a chodze jak kaczka, serdecznie współczuje tym z Was które maja spore brzuszki bo musza sie niezle męczyć :(
Gdybym nie zajrzała to zycze wszystkim majoweczkom wesołych, rodzinnych świat, żebyście sie jeszcze przed rozpakowywaniem najadly pyszności, szczęśliwych, krótkich i bezbolesnych rozwiązań, dużo zdrowka bo to najważniejsze oraz dużo miłości bo to najpiękniejsze :)

Hej laseczki! Powiedzcie co u Was słychać bo ja znowu się nie odzywałam tyyyle czasu... ciężko już, co ?:D U mnie spoko ale moje dziecko jest już bardzo duże. Ma 3400 g :p.

Ostatnia edycja:
Ewe1985 piekne jajka, Emi artystka :) ile ona ma?
Nanncy trzymaj sie
Naftanalek powodzenia

Dziewczyny Wszystkim Wesolych i spokojnych Swiat :) smacznego jajka :) i mokrego dyngusa :D

A my wlasnie w drodze do kosciola na swiecenia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397925446.490580.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397925446.490580.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
mimi Emilka 11.03 skonczyla 3 latka ;-) najlepsze w tym wszystkim jest to ze wszyscy sie gapia i czekaja co odpowiesz dziecku :dry: i to jest chyba najbardziej dobijajace :sorry2:

diabliczka ja tez sie ciesze ze nic na dzis nie zostawilam :dry: bo bym tez nic nie zrobila.Poszlysmy z koszyczkami i tak cały czas mżawka jest lub pada :crazy: Emilka zadawala milion pytan w kosciele m.in Jak dlugo bedziemy czekac na tego pana ksiedza?? potem czemu ta Bozia wisi tam tal dlugo pewnie ją boli. Czemu jej leci krew z brzuszka i nikt jej nie przykleja plastra. Kto połozyl Bozie w grobie?? Czemu nie lezy w grobie na cmentarzu ?? i na koniec mowie do niej przeżegnamy sie i wychodzimy na co Emi:" ja sie juz żegnalam powiem tylko do widzenia" Po czym wypalila na pol kosciola dowidzenia i zaczela machac do grobu bozego :baffled: a i jeszcze ksiadz nas po kropil a Emi na to :" o nie tu tez pada deszcz" wiec tlumacze jej po raz kolejny co to jest swiecenie a ona na to :"oblał nas mamo i tyle jestesmy cale mokre" :sorry2:

:-D:-D:-D tak tak dzieci zadają dużo pytań, czasem człowiek nie potrafi nawet odpowiedzieć :-p uśmiałam się :-p Jest genialna :-) Uwielbiam ją :-)

_______________________________________________________________________________________________________
Witam świątecznie. Ja nie mogę spać więc nadrabiam...wczoraj kompletnie nic nie robiłam bo źle się czułam...cały dzień jakoś zleciał. Zrobiłam botwinkę i padłam...kurczę luby gotuje i jak się odzwyczaiłam :szok: ledwo wystałam...Potem on się zabrał za szynkę pieczoną tzn piekł i za fasolkę po bretońsku...ale tak nabałaganił że płakać mi się chciało :-p Poszłam do sklepu a jak wróciłam to tarka rozwalona , palec krwawi :-D a mój luby po prostu miał zły dzień :-p
Najpierw się poparzył piecykiem potem wszystkie sztućce mu spadły z wielkimi nożami , potem tarka a na końcu walnął głową o szafkę....ale szkoda mi było bo przez nerwy tak sobie rozwalił palca że szok...:szok::szok::szok::szok:
Wzięłam się za ogarnianie co potem się dowiedziałam że było gorzej bo pełno krwi...także dobrze że mnie nie było :-D no ale smutno mi było jak tyle się męczyłam z szorowaniem dzień wcześniej no ale...
Wieczorem też źle się czułam, jakoś mnie nyło dziwnie...poszliśmy wcześniej spać ale już po 3 razem na tv :baffled: głowa mi pęka masakrycznie...
Na 10 jedziemy do teściowej na śniadanie, raniutko będzie przegląd szafy :-D:-D:-D Ciekawe czy dzisiaj będzie cieplutko...mam nadzieję bo sobota była dobitna :baffled:

Moje piękne mamusie...życzę Wam Spokojnych i pełnych miłości świąt Wielkanocnych...smacznego jajeczka :-)
Abyście przeżyły te 2 dni bez wrażeń, rozkoszowały się czasem spędzonym z rodziną bez skurczy i niepokoju :-) i pojadły na ten "ostatni dzwonek " :-p buziale :-)

Witam Wielkanocnie z samego rana.

Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt, miłej atmosfery przy rodzinnym stole, aby nasze kurczaczkiw brzuszkach wykluły się w odpowiednim czasie, aby porody nie były bolesne a rozpakowanym życzę, by nowonarodzone maleństwa były grzeczne, pięknie jadły i dały czasami mamusiom odpocząć.

reklama
witam
ale jestem padnieta po dzisiejszej nocy :dry: budzilam sie bo mi dretwiala raz jedna raz druga dłon/ręka i sie musialam mozolnie przekrecic na drugi boczek.Brzuch mnie bolal jak przy niestrawnosci i ciezko mi bylo oddychac :dry: dopiero jak wstalam i pospacerowalam to przechodzilo :baffled: Spuchły mi palce u rąk i nie moge sciagnac obraczki :dry: na szczescie pierscionek sciagnelam.Z obraczka jeszcze walcze :baffled: wydaje mi sie ze kostki u nog tez mi spuchly :sorry2:.Niebawem jedziemy na obiadek do tesciowej pozniej jesli pogoda pozwoli to pojdziemy pokarmic łabędzie :blink: milego dnia !

Do góry