reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Agusimama
super ze juz tulisz swoja ksiezniczke :)
Trzymam kciuki za laktacje
Ale z niej slodziak :)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych kacikow dzieciecych.... ehhh, sa cudne....
No i jak wy to robicie ze tak malo przybralyscie na wadze????????
Ja mam juz z 15 do przodu a tu jeszcze 4 tygodnie!!!!!
A dodam ze jeszcze kilka kg mi zostalo po poprzedniej ciazy:szok:
Szacun.....
Wy to wyjedziecie z porodowki jak super- sexi mamy :-)

Ja juz mam z grubsza ogarniete, salatka pokrojona, ciasta popieczone, zostanie mi jutro zrobic zurek i farsz na jajka.... a potem juz blogie swietowanie/leniuchowanie :-D

Agusimama sliczna coreczka! Gratuluje!

Dziewczyny chcialabym Wam zyczyc zdrowych, spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych :).

Wlasnie wstalam i trzeba sie zebrac do zycia ;). Mam nadzieje, ze dotrzymamy z porodami na po swieta i zadna z nas nie spedzi swiat w szpitalu :).
Trzymajcie sie i buzki!

Jejku jak mnie bola plecy. Czuje sie jakbym okres miala tylko nie wiem czy ten bol jest okresowy czy to krzyze tak mnie bola i promieniuje. Ktoras z Was boryka sie z podobnym problemem?

Ostatnia edycja:
anita gratki udanej wizyty :-)

Agusimama
strasznie się cieszę że Zosieńka z Tobą :-) maleństwo śliczne

bita nie martw się u mnie też sporo...na końcówce najbardziej podskoczyło :baffled:

iza_marta to krzyże przedporodowe tak bolą Ja też się zmagam z tym niestety

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam piękne :) Dywanik wczoraj położony, skoczyliśmy na najpotrzebniejsze zakupy i prawie 150 wydane :szok::szok::szok: ale żeby było śmiesznie to nic na święta bo całe przebywamy u teściowej...szok Coś na obiad i jakieś pierdoły :baffled:
Ale dorwałam w Kulfonie czerwone porzeczki po... 0.89 :-D pyszne tylko już miękkie ale nie ma co narzekać pycha :-)
figi i jakiś owoc na t...nie pamiętam nazwy bo musiałam rachunek zostawić w recepcji bo coś źle nam naliczyli...
Noc miałam masakrycznie ciężką...brzuch mi się stawiał, jakiś ucisk miałam i mało co spałam. Coś nad ranem zasnęłam ale przewrócić się na drugi bok :szok::szok::szok::szok: nie wiedziałam czy krzyczeć czy płakać...już tak dobrze było :-(
Czułam się jakby ktoś mi dodał z dobre 10 kg no ale...
Już po śniadanku i teraz kawka Dzisiaj chyba odpoczywam :-) Mam nadzieję że nie urodzę i pojem te 2 dni :-D Wczoraj luby do mnie "...czy jest możliwe że wody odejdą na łóżko? ":-) i trochę spękał bo jak to odczyścić...wody po 9 miesiącach :-D:-D:-D
Myślałam że się nie stresuje a tutaj taka niespodzianka przy końcówce :-) stwierdził że lepiej jakbym rodziła w dzień to przynajmniej w nocy się wyśpi :-D:-D:-D ale tak...on z tych co długo się budzą rano więc dla dobra niech będzie dzień :-)
Wczoraj kupiliśmy szynkę piękną i zrobimy sosik a z 2 części upieczemy w piekarniku na kanapki...dorwałam botwinkę i zrobię sobie zupkę mniam nooo i fasolkę po bretońsku :-D po tym mogę już rodzić :-D

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

z13657302Q.jpg

diabliczka podjedz sobie bo to ostatni dzwonek ;-)

my niebawem wybieramy sie na święcenie jajeczek z Emilka.

Załączniki

• z13657302Q.jpg
    z13657302Q.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 92
Diabliczka jak mozesz znow mi robic smaka :p chodzi za mna fasolka i zrobie sobie po swietach, bo juz nie wytrzymam, a potem bedzie karmienie i dupa blada.
Wspolczuje Ci nocki. Ja o dziwo raz sie cala a raz sie mecze. Tylko te bole daja mi w kosc. A czy to oznacza jakas zapowiedz porodu? Bo termin mam na za miesiac. Maz mowi, ze wg niego urodze za dwa tyg. Co do wod w lozku mnie mowili w szkole rodzenia, zeby recznik klasc na noc pod pupe.

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

Zobacz załącznik 620611

diabliczka podjedz sobie bo to ostatni dzwonek ;-)

my niebawem wybieramy sie na święcenie jajeczek z Emilka.

Ojjj tak tylko czekam :) u teściowej za dużo się nie szykuje , bo u moich rodziców :szok: takie pyszności, ale nie ma co narzekać :-D
Nie zapomnij o fotce dla cioteczki z moją pupilką :happy:

iza_marta
no mi też ktoś zrobił smaka dlatego wczoraj jak byliśmy w sklepie i luby coś wspomniał to od razu nabrałam tempa...ostatni dzwonek na takie cudo Mniam
Co do bólów kochana to tak jak pisałam...męczę się już z dobre 2 tygodnie albo i lepiej...wczoraj to myślałam że mi krocze odpadnie :-D ale pewnie że się namęczyłam sprzątaniem

Hej dziewczyny!!!

Wesolych Swiat przede wszystkim.

Ja zostaje w szpitalu. Moj gin ma akurat dyzur. Badal mnie. Szyjka zamknieta ale mowi ze to roznie bywa, w kazdej chwili moze sie obnizyc i nie ma sensu zebym wracala za kilka dni. Na ktg rysuja sie pojedyncze skurcze (30, 40, 60 % - nie wiem czy to duze czy male...) ale to przepowiadajace. Nadal miewam bole z krzyza i wygladam cyt: marnie, wiec boja sie mnie puscic. Jak na moja posture dzidzia 3kg to juz sporo. Dziewczyny tu biegaja po korytarzach, smigaja po schodach a ja sie tocze jak chudy pingwinek i ledwo człapie do kuchni..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry