reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Agusimama
super ze juz tulisz swoja ksiezniczke :)
Trzymam kciuki za laktacje
Ale z niej slodziak :)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych kacikow dzieciecych.... ehhh, sa cudne....
No i jak wy to robicie ze tak malo przybralyscie na wadze????????
Ja mam juz z 15 do przodu a tu jeszcze 4 tygodnie!!!!!
A dodam ze jeszcze kilka kg mi zostalo po poprzedniej ciazy:szok:
Szacun.....
Wy to wyjedziecie z porodowki jak super- sexi mamy :-)

Ja juz mam z grubsza ogarniete, salatka pokrojona, ciasta popieczone, zostanie mi jutro zrobic zurek i farsz na jajka.... a potem juz blogie swietowanie/leniuchowanie :-D

Agusimama sliczna coreczka! Gratuluje!

Dziewczyny chcialabym Wam zyczyc zdrowych, spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych :).

Wlasnie wstalam i trzeba sie zebrac do zycia ;). Mam nadzieje, ze dotrzymamy z porodami na po swieta i zadna z nas nie spedzi swiat w szpitalu :).
Trzymajcie sie i buzki!

Jejku jak mnie bola plecy. Czuje sie jakbym okres miala tylko nie wiem czy ten bol jest okresowy czy to krzyze tak mnie bola i promieniuje. Ktoras z Was boryka sie z podobnym problemem?

Ostatnia edycja:
anita gratki udanej wizyty :-)

Agusimama
strasznie się cieszę że Zosieńka z Tobą :-) maleństwo śliczne

bita nie martw się u mnie też sporo...na końcówce najbardziej podskoczyło :baffled:

iza_marta to krzyże przedporodowe tak bolą Ja też się zmagam z tym niestety

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam piękne :) Dywanik wczoraj położony, skoczyliśmy na najpotrzebniejsze zakupy i prawie 150 wydane :szok::szok::szok: ale żeby było śmiesznie to nic na święta bo całe przebywamy u teściowej...szok Coś na obiad i jakieś pierdoły :baffled:
Ale dorwałam w Kulfonie czerwone porzeczki po... 0.89 :-D pyszne tylko już miękkie ale nie ma co narzekać pycha :-)
figi i jakiś owoc na t...nie pamiętam nazwy bo musiałam rachunek zostawić w recepcji bo coś źle nam naliczyli...
Noc miałam masakrycznie ciężką...brzuch mi się stawiał, jakiś ucisk miałam i mało co spałam. Coś nad ranem zasnęłam ale przewrócić się na drugi bok :szok::szok::szok::szok: nie wiedziałam czy krzyczeć czy płakać...już tak dobrze było :-(
Czułam się jakby ktoś mi dodał z dobre 10 kg no ale...
Już po śniadanku i teraz kawka Dzisiaj chyba odpoczywam :-) Mam nadzieję że nie urodzę i pojem te 2 dni :-D Wczoraj luby do mnie "...czy jest możliwe że wody odejdą na łóżko? ":-) i trochę spękał bo jak to odczyścić...wody po 9 miesiącach :-D:-D:-D
Myślałam że się nie stresuje a tutaj taka niespodzianka przy końcówce :-) stwierdził że lepiej jakbym rodziła w dzień to przynajmniej w nocy się wyśpi :-D:-D:-D ale tak...on z tych co długo się budzą rano więc dla dobra niech będzie dzień :-)
Wczoraj kupiliśmy szynkę piękną i zrobimy sosik a z 2 części upieczemy w piekarniku na kanapki...dorwałam botwinkę i zrobię sobie zupkę mniam nooo i fasolkę po bretońsku :-D po tym mogę już rodzić :-D

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

z13657302Q.jpg

diabliczka podjedz sobie bo to ostatni dzwonek ;-)

my niebawem wybieramy sie na święcenie jajeczek z Emilka.

Załączniki

• z13657302Q.jpg
    z13657302Q.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 96
Diabliczka jak mozesz znow mi robic smaka :p chodzi za mna fasolka i zrobie sobie po swietach, bo juz nie wytrzymam, a potem bedzie karmienie i dupa blada.
Wspolczuje Ci nocki. Ja o dziwo raz sie cala a raz sie mecze. Tylko te bole daja mi w kosc. A czy to oznacza jakas zapowiedz porodu? Bo termin mam na za miesiac. Maz mowi, ze wg niego urodze za dwa tyg. Co do wod w lozku mnie mowili w szkole rodzenia, zeby recznik klasc na noc pod pupe.

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

Zobacz załącznik 620611

diabliczka podjedz sobie bo to ostatni dzwonek ;-)

my niebawem wybieramy sie na święcenie jajeczek z Emilka.

Ojjj tak tylko czekam :) u teściowej za dużo się nie szykuje , bo u moich rodziców :szok: takie pyszności, ale nie ma co narzekać :-D
Nie zapomnij o fotce dla cioteczki z moją pupilką :happy:

iza_marta
no mi też ktoś zrobił smaka dlatego wczoraj jak byliśmy w sklepie i luby coś wspomniał to od razu nabrałam tempa...ostatni dzwonek na takie cudo Mniam
Co do bólów kochana to tak jak pisałam...męczę się już z dobre 2 tygodnie albo i lepiej...wczoraj to myślałam że mi krocze odpadnie :-D ale pewnie że się namęczyłam sprzątaniem

Hej dziewczyny!!!

Wesolych Swiat przede wszystkim.

Ja zostaje w szpitalu. Moj gin ma akurat dyzur. Badal mnie. Szyjka zamknieta ale mowi ze to roznie bywa, w kazdej chwili moze sie obnizyc i nie ma sensu zebym wracala za kilka dni. Na ktg rysuja sie pojedyncze skurcze (30, 40, 60 % - nie wiem czy to duze czy male...) ale to przepowiadajace. Nadal miewam bole z krzyza i wygladam cyt: marnie, wiec boja sie mnie puscic. Jak na moja posture dzidzia 3kg to juz sporo. Dziewczyny tu biegaja po korytarzach, smigaja po schodach a ja sie tocze jak chudy pingwinek i ledwo człapie do kuchni..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry