reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

wichurka super że wizyta udana i przed świętami jeszcze :-)

Ewe u mnie był mus bo coś mi ciekła i tak zaczęłam przemywać,ale jak zobaczyłam półki szklane i w rogach koło plastiku czarne co gołym okiem nie widać to w mig dostałam powera :-p
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja właśnie ostatnie pranie powiesiłam...zostaną mi jeszcze kurtki zimowe wyprać ale to już chyba po świętach... jak zdąże :-D Dywan wysechł więc chyba dzisiaj będzie położony... i dobrze :-) Jutro może podskoczę do Rossmana póki luby ma jakąś kaskę i zakupię se pierdołki do szpitala, bo znowu będę się stresować
Mam ochotę na torta , najlepiej Marcello mmmmm ;-)

reklama
Diabliczka Ty malpko! Musisz zawsze robic mi smaka :p.

Wichurka Nanncy super, ze jak na razie wszystko jest dobrze :).

A ja nie sprzatam, bo jak tylko sie rusze to mnie od razu wszystko boli :(.

Ewe szyjka nie wiem bo usg szyjki nie robił. Z reszta to juz teraz nie ważne jak 38 skończony i 39 sie zaczął. Mała tez juz wstawiona w kanał rodnych idealnie do porodu:)

Wichurka to tylko czekac, az napiszesz na forum, ze jedziesz lub jestes juz po ;). Jejku jak mi sie dluza te ostatnie tygodnie :(.

P.S. dostalam zonkile od meza :) :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
diabliczka hmm wiec nie bede sie za bardzo lodowce przygladac :-D co by za duzo nie wypatrzec :-D

iza_marta ja nie mialam wyjscia bo podloga byla masakryczna :baffled:

Ewe ja to jestem okropna. Mam nadzieje, ze przypadkiem nie zaczne nagle dzis rodzic :p. Weszlam do wanny w planach mialam mycie wlosow, depilacje, maseczke, itp. Ale zasypialam, potem maz przyszedl i mowil, ze bedzie balkon sprzatac, zebym glowy nie myla. Teraz mam brudna glowe, wygladam jakbym sie nigdy nie myla a on dzis nie sprzata na balkonie, bo mu sie nie chce :p.

Wichurka moja mala tez dzis jakas strasznie aktywna. Kilka razy jak mi zasadzila kopa to az pisklam z bolu.

wichurka niewazne pewnie bo ciaza donoszona myslalam ze Ci powiedzial gin i dzieki temu wiesz ze jest jakies rozwarcie i szyjka miekka i sie nastawiac na porod niebawem ;-)

reklama
Do góry