reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Sluchajcie, jedyne co u mnie nie wyglada na koncowke ciazy to lozysko bo nadal ma II stopien. Czy mozna wtedy rodzic??

Wichurka, na kiedy masz termin? Kiedy byla ostatnia OM?

Ostatnia edycja:
ciekawa jestem reakcji Emilki na przygotowywanie jajek jutro ;-) w przyszlym roku niektore nasze maluszki podreptaja na własnych nóżkach z koszyczkami :)

Jajka ojejciu to jeszcze przed nami disziaj :) musze jeszcze wyskoczyc do sklepu po biale jajka mezus kupil ale brazowe zle bedzie na nich kolor wygladac :) nogi wchodza mi do tylka :p caly dzien na nogach w kuchni :)
Wlasnie czytalam dis wszyscy przedswiatecznie aktywni :) mnie jeszcze czeka gotowanko ah :) szybciej sie mecze niz normalniej :).
Ja tez niewiedzialam ze lozysko musi miec jakis stopien :O

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej,
ja tak na chwilę nadal w biegu. Czekam aż ciasto dojdzie do siebie, więc mam chwilę. Właściwie to powinnam ogarniać kuchnię ale co tam, kuchnia nie zając ;)
Dzisiaj byłam na USG, Młody w trakcie badania coś się buntował i rączkami stukał ;) Aż lekarz powiedział "O, coś się mały zdenerwował ;) " A co, puka do niego i puka tym usg to mu odpukał ;) Mały ma 2299g, termin z USG wychodzi tak jak z OM na 30 maja :). Generalnie wszystko ok. Lekarz jedynie stwierdził, że małemu już tam ciasno się robi. Cóż...musi wytrzymać do 30 maja ;)

Myślałam, że moje przeziębienie poszło sobie, ale niestety. Przez spływający katar mam taki kaszel, że szok. Nie wspomnę o tym, że gardło całe zdarte bo prycham i prycham :/ No nic...lecę z powrotem do kuchni ;)

WESOŁEGO ALLELUJA, SMACZNGO JAJKA i MOKREGO DYNGUSA - to tak jakbym nie miała jak do Was skrobnąć ;) Postaram się podczytywać :)

reklama
A to mała

Załączniki

• 1397855187126.jpg
    1397855187126.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 67
Do góry