reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

MonikaZgierz i CzekamynaIgorka :) ja mam termin na 24 maja :) blisko Was :) ale bede miec baby 12 maja :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
CzekamynaIgorka mam ustalone juz od kilku miesiecy ciecie cesarskie, tylko mamy nadzieje ze baby nieprzyjdzie wczesniej :) bo by musialam zapierniczac do szpitala :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny, gdzie Wy te pokoiki Wasze macie? Jest jakis wątek??:what:

Iza marta, swoja torbe mam spakowana i mam ją ze sobą w szpitalu. Nie mam natomiast torby dla dzidzi ale to najwyzej mąż albo mama spakują jakby co.

Ewe, mysle ze do niedzieli spokojnie wytrzymam, choc mnie tu dziewczyny strasza ze maja kolezanki co tak wygladal poczatek, wypuszczali je i wracaly za 2 dni :D

Czekamy Na Igorka, ja tez tak mam, i chce i nie chce... Jak przyjechalam to nie chcialam, teraz juz bym chciala miec to za soba, a kiedy boli to mowie: nie, nie, nie, jeszcze nie! :)

Ostatnia edycja:
Nanncy nie ma osobnego watku. Zaczelysmy wrzucac zdjecia na Majowkach :). Ja nie mam pokoju tylko kacik dla dzidzi, bo mamy jeden pokoj :(. Rzeczami dla dzidzi sie nie martw. Tak jak piszesz ktos Ci pomoze ;).

Nanncy mam dokładnie tak jak ty :-) Ja również nie ma pokoiku dla dzidzi bo mamy tylko pokój, kuchnie i łazienkę ale wkrótce będzie kącik dla maleństwa :tak:

iza_marta jak masz 36- 37 to piszą ...wcześniak tylko tyle, no i zależy bo może być w inkubatorku aczkolwiek nie musi :-) a odnośnie noworodków...każde jest inne i nie da się porównać Jedno będzie non stop niespokojne by drugie spało

Ewe ja też dzisiaj wojowałam ze szmatą :-D wyprałam i powiesiłam zasłony, wyszorowałam łazienkę i lodówkę...umyłam podłogi i cierpliwie czekałam na lubego aż mi wytrzepie dywan...trochę się wkurzałam bo cały tydzień miał to zrobić...a od wczoraj na 100 więc już po 14 wymiękłam :angry: ale dał radę a mi złość przeszła :-) więc odczyściłam na trzepaku :-) Prania też zrobione ufff. Ja nic nie robię do jedzenia bo całe święta jesteśmy u teściowej także mi to odpada :-pchociaż zjadłabym jakieś pyszne ciacho
No ja strasznie przytyłam i to właśnie przy końcówce...tak jakoś się trzymałam...załamuje się ale ...muszę dać radę Najgorzej że właśnie teraz mam mega smaka na jedzenie :baffled:

Agi uszka do góry, najważniejsze by maluszek zdrowy , przeżyjesz cc :-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teraz czuje się padnięta...wieczorem będzie masaż bo na pewno krzyż będzie napierniczał no i mam nadzieje że w święta nie urodzę bo chcę pojeść jeszcze :-D ale tak śmiechem żartem to będę się modlić :-) bo ani nie wyjdę ani nikt nie przyjdzie i tak beznadziejnie. Poza tym muszę jeszcze potrzebne rzeczy dokupić

reklama
nanncy jak cie jutro wypuszcza to mozesz wrocic za 2 dni :tak: bedzie juz Ala donoszona ;-)

diabliczka ja jeszcze musze pranie powiesic bo sie pierze wlasnie ;-) Emilkowe pranie ;-) po p-lu bylysmy na 2 godzinnym spacerku wybrudzila sie na placu zabaw o czym bylam przekonana wiec dlatego dopiero teraz pranie poszlo :tak: przypomnialas mi o lodowce ale to chyba juz po swietach chyba ze mnie jutro najdzie :sorry2:

wichurka a jak szyjka ?? mialas KTG ?? są jakies skurcze ??

Do góry