reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Ewe1985 dzieki za pomoc :). To w takim razie moze lepiej spakuje tantum rosa i rivanol, bo sie boje, ze zostawia mnie samej sobie i bedzie mnie bolec :(. Pytam, bo bede torbe wreszcie pakowac. Co prawda nie cala, ale juz cos tam schowam ;).

Mama.O. zapomnialam odpisac, ze sliczny wozek ;).

Monika dzieki za info ;) Dzis zakupilam wode w butelce z dziubkiem :) Biore dwie butelki 0,7. Mam nadzieje, ze posiedze w szpitalu gora dwie doby :D.

A pierzecie wozek? Tzn te czesci pokrowca, ktore da sie sciagnac z wozka?

Hej Babeczki
Dzięki cieszę się, że wózek się podoba ale ja jakoś sie wkurzyłam bardziej na niego niż ucieszyłam. Nie zwróciłam uwagi, że to pieroństwo jest cholernie ciężkie i nie wiem jakim cudem kuźwa nie wiedziałam, że ze skóry czy czegoś takiego :no:

Iza ja bym się nie spieszyła z wyjściem ze szpitala. Ja przy 1 porodzie poszłam do domu po 2 dniach a tam mi się dopiero masakra zrobiła. Nie będę Ci tu opisywać żebyś się nie przestraszyła ale w szpitalu jak możesz zostań te 3 doby bo fachową pomoc masz na miejscu wtedy.
Pozdrawiam dziewczyny idę sobie wkurzona i ze śmiertelnym bólem głowy spać. Jak mi refluks przejdzie bo już kuźwa nie wyrabiam ze swoim samopoczuciem.

Iza marta ja ani wuzek a ni nosidelko prac nie bede.

Dziewczyny czy macie cos takiego: przez cala ciaze przechodzilam nie spiaca, a teraz od kilku dni to moglabym caly czas spac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

MamaO. Wlasnie mi tez sie takie wózki podobają jaki Ty kupiłaś ale po 1. Maz powiedział ze on z takim wózkiem chodzić nie bedzie bo mu sie nie podoba a po 2. Te wózki są cięższe i wiecej miejsca zajmują w bagażniku auta po zlozeniu :( No i stanęło na Teutonia "be you", który mieliśmy odebrać wczoraj i nie odebraliśmy. Odbiezemy dopiero przed świętami, a i tak nie mam pojęcia gdzie go trzymać do czasu jak bedzie potrzebny.
Iza_marta tez juz spakowalam " tantum rosa" do szpitala w razie "W" i jeszcze szare mydło.
Mimi4 ja cała ciąże spalabym cały czas a teraz za to juz mi tak niewygodne ze spac nie moge tzn budze sie cały czas na siusiu albo dlatego ze mi niewygodnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Mama super wózek! Mnie omijają takie ekscytujące zakupy bo lózeczko, wozek, karuzela, leżaczek mam po córci.
Mama polecam książki Cobena :)

Iza ja do szpitala tez biorę tantum rose, butelke i zwykłe mydło.

Coś jeszcze mialam pisac ale skleroza ze mnie ;)

Do góry