reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam niedzielnie.
Pogoda za oknem piękna, a ja czuję, że mnie coś bierze. Na początku tylko gardło lekko smyrało, potem doszło ogólne osłabienie, a teraz stan podgorączkowy 37,7 i okropny ból głowy. Wysłałam męża do apteki po paracetamol w razie gorączki i polecany przez wiele ciężarnych syrop *spam*. Ciekawe czy pomoże czy będę musiała odwiedzić lekarza.

Co do kąpieli we wannie to obecnie moje ulubione zajęcie. Czuję się wtedy taka lekka :-D. Przed ciążą też spędzałam we wannie długie godziny, bo lubię.

martyyyyna- współczuję kradzieży. Człowiek cieszy się, że ma coś własnego, chodzi, podlewa, parzy jak rośnie, a przyjdą tacy d....e i wszystko zniszczą. Oby ich spotkało coś gorszego.

reklama
No i przemebel zrobiony. Właśnie skończyłam. Kurzu to już chyba nigdzie nie ma no chyba że w moim nosie. Czuję się nadal fatalnie więc cieszę się, że ostatnie chwile wykorzystuję na porządkowanie będę potem mogła spokojnie oddać się dochodzeniu do siebie. Chcę tylko jeszcze jakoś ubarwić pokoik chłopców. Bawiłam się ostatnio decoupagem czy jak to się pisze ale jakaś super zręczna to ja nie jestem. Młody mało się rusza mi wciąż niedobrze jedyne co przyjmujemy to zupa jarzynowa - wczoraj robiłam ją o 22 bo głodni byliśmy jak psy. Strasznie mi słabo a krzyż w dzień i brzuch wieczorem to mnie zwyczajnie nawalają.

Wiecie Kraków to moje najukochańsze miasto. Dopiero od czasu kiedy zostałam mamą jeżdżę tam strasznie mało. Rodziny tam mam trochę zamierzam po porodzie zabrać dzieciaki w góry to i przejazdem Kraków zachaczę. W czerwcu tam żeni się mój najukochańszy Radula syn- kuzyna. I znowu mnie ominie impreza bo maleństwo.
Fajnie babeczki, że u Was względnie spokojnie i dobrze. Miło tak wejść poczytać.
Emilce zdrówka życzę, jak i foremkom w kiepskiej kondycji.
Za kradzież to normalnie chłosta powinna być.
Nie wiem nic o tej metodzie pauzowania muszę poczytać to się wypowiem :-p
STRACIATELLA co z Tobą babo jedna???

Ostatnia edycja:
Diabliczka czy Straciatella odzywa sie na facebookowej grupie? Czy tez moze nie macie z nia kontaktu?

Mama.O. a skad jestes?

Martyyyyna ludzie to straszne ch..... Nie rozumiem jak mozna nie szanowac cudzych rzeczy!

MonikaZgierz mnie *spam* pomogl jak bylam chora w grudniu i strasznie mi smakowal :D. Zdrowka!

Hej Funia
Ja też nie śpię już poprasowałam rzeczy dla dzieci na dzień i zaraz się będę szykować na glukozę tym razem 50 i już ostatnią. Głodna to już jestem.
Iza jam ze Słupska.
Jak to jest z tymi suwaczkami? Jak mi "pisze", że dziś jest 36 tydz. i 6 dzień to zbliżam się do 37 czy 38 tygodnia? Bo moim zdaniem to pełnych mam już wtedy 36 tyg. i zbliżam się do ukończenia 37 czyli jak będzie napisane, że dziś jest 37 tyg. i 1 dzień to znaczy, że rozpoczynam 38 tydzień- tak???? Lubię tak się pozastanawiać czasem nad pierdołami

MamaO jak masz 36 tydz i 6 dzień ciąży to jesteś w trakcie 37 tygodnia, a gdy jest 37 i 1 to zaczynasz 38 tydzień :) Ja, jak mam wątpliwości, to zerkam na kalendarz ciąży na mamazone.pl

Słońce wydziera się zza chmur :) ruszam w teren robić nadzory - mam nadzieję, że zajmie mi to dwa dni maksymalnie :cool2:
Wieczorem kurier ma mi przynieść paczkę z koszulami do szpitala, jutro pakuję torbę na porodówkę i czekam na skurcze ;-)

Funia i Mama.O. ale z Was ranne ptaszki!

Funia w Krakowie jest sloneczko. Co prawda szalu jakiegos nie ma, ale jak cos to wpadaj ;).

Mama.O. jestes szalona z tym prasowaniem!

Mallaika torba....jejku jak nie chce mi sie jej pakowac! Jestem pewna, ze o czym zapomne :p

Ale mi sie nic nie chce! A dzis mam gina i kilka rzeczy do zrobienia na kompie i popsrzatac trzeba :(. A checi brak!

Witam poniedziałkowo :-)

Dziewczyny ja jak zwykle z jakimś pytaniem bo tak już mnie wszyscy dookoła wkurzają że mam coś ochotę odpyskować :wściekła/y:

Bowiem chodzi o to czy mierzycie sobie obwód brzuszka? Bo ja z każdej jednej strony słyszę że mam bardzo mały i gdzie te dziecko itd... tak wczoraj już byłam zła że wziełam cm mierze a tam 105cm. Czy to tak mało jak na 33/34 tc?

reklama
nie martw się ja mam 100 cm w 34 tc :) masz zupełnie normalny brzuch :) a ludzi nigdy nie zadowolisz zawsze będzie za mały, za duży, nie ten kształt albo jak ja - a nie masz za nisko tego brzucha :wściekła/y:

Do góry