reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Straciatella jestem z Toba myslami! Caly czas trzymam mocno za Was kciuki! Najwazniejsze, ze masz odpowiednia opieke zapewniona :). Ja tez sie za Was modle!
Oj z ta torba u mnie to jest katastrofa! Mialam ja spakowac do konca marca. Termin mam na 19.05, ale wole byc spakowana na wszelki wypadek.

Dzis maz powiedzial, ze brzuszek mi zszedl nizej...ja tego nie wiedze :(. Mowil, ze wczesniej byl taki okragly i na srodku a teraz taka pilka schodzaca w dol. Co to znaczy? To chyba prawidlowo, ze on sie tak obniza?

reklama
Straciatella, no ja właśnie wczoraj po Twoim poście zaczęłam panikować :szok: dziś zamówiłam w aptece brakujące rzeczy dla Mikołaja i dla mnie, część ubranek poprałam i jutro będę je prasować..
Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy, nie stresuj się na zapas. Dawaj na bieżąco znać jak się czujesz. :)

MamaO - jak egzamin syna?

hej
koszmarna nocka za mna przez to przeziebienie :baffled: we czw mam wizyte u gina mam nadzieje ze ustali w koncu cc lub sn.Dobija mnie ta niepewnosc :dry:mąz z Emilka sieja i sadza kwiatki w ogrodka wiec mam chwile spokoj :blink:
straciatella dobrze ze sie unormowalo oby młody poczekal jeszcze chwilke :tak: ja mam torbe juz od 2 tyg. spakowana ;-)
anitaja jakis pech Cie dopadl uwazaj na siebie :tak:

mi_lva
oszczedaj sie :tak: a sprzatanie coz bedzie musialo poczekac
mamao mam nadzieje ze test poszedl dobrze synkowi a z drugim synkiem mam nadzieje ze ulozy sie po twojej mysli :tak:
mamaolafkaidamiana o kolejna mamusia z Krakowa ;-)

Nie było mnie tu wieki, tzn nie udzielałam się, ale wiem z fb że Straciatella w szpitalu a na fb jej z nami nie ma, więc piszę tu:
Kochana 3mam kciuki za Was mocno! :-)

Fakt spakowana torba to super pomysł, ja już swoją spakowałam-3 razy i nadal nie wiem czy napewno mam wszystko :-)

Pozdrawiam Was laseczki-majóweczki :-)

Ewe1985 jejku tak Cie trzyma?! Wspolczuje z przeziebieniem. W czasie ciazy 2x bylam strasznie chora :(. Za pierwszym razem bralam leki a i tak 2tyg spedzilam w lozku. Teraz jak bylam przeziebiona (okazalo sie, ze mialam grype) nic nie bralam, bo mi lekarze zabronili :(. Jeszcze troche mnie kaszle i gardlo czasem boli, smarkam, ale juz nie tak. Tylko z domu za bardzo nie wychodze, bo mi lekarz nie pozwolil, zebym sie nie zalatwila jeszcze bardziej :(.
Ja wczoraj kupilam lawende, ale tylko dwie doniczki i jak na razie chce je potrzymac w pokoju. Jak tylko maz posprzata balkon po zimie to ruszam z sadzeniem kwiatow :). Uwielbiam :D. U mnie w domu nigdy nie mielismy jak bylam dzieckiem, ale zawsze mi sie to podobalo u kogos. Odkad sie wyprowadzilam to sadze co rok. W domu w ogrodzie za to sadzimy warzywa i owoce mamy :).

struss ja tez spakowana mam torbe ale mysle jak ty czy czegos nie pominelam ;-)
iza_marta ja w tej ciazy jzu 2 razy bylam tak przeziebiona ze bralam antybiotyk.W sumie to trzyma mnie z przerwami od pazdziernika raz lepiej raz gorzej jest.Uwielbiam lawende pieknie wyglada w doniczkach widzialam fajna w Auchan ostatnio :tak:

Ewe kupilam w realu za ok 12zl. Nie wiem czemu byla taka droga, bo normalnie sa po 5 zl, ale jest sliczna i pachnie :). Strasznie lubie lawende.
To niezle chorowalas, az mi wstyd, ze sie tak nad soba uzalalam :p.

iza_marta ja mysle ze duzy wplyw mialo to ze Emilka przynosila rozne swinstwa z przedszkola :dry: i stad moje chorowanie.Co do lawendy to są rozne rodzaje i te "wieksze" sa zawsze drozsze chyba prowansalwskie o ile nic nie pomylilam :zawstydzona/y:.Maja wieksze kwiaty i sa ładniejsze ;-)

Ja też się przestraszyłam i jutro swoją torbę spakuję. Bałam się przed dzisiejszą wizytą, że przez to nasze malowanie i sprzątanie coś mi się porobiło z szyjką ale na szczęście twardo się trzyma. Ale przezorny zawsze ubezpieczony, lepiej dmuchać na zimne i być przygotowaną. Tym bardziej, że już wszystko mam. Trzymamy się dziewczyny twardo do maja :tak:

Mąż wrócił z Niemiec i przywiózł super ubranka dla małej. Ceny mnie zaszokowały - np. świetny zimowy kombinezon za 2.99 :szok: Gdzie w Polsce kupisz nowy kombinezon w takiej przecenie...

reklama
Do góry