reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Diabliczka i Ewelinka ja nie mam osobiscie do nikogo zalu i tylko wyrazam swoja ogolna opinie. Jesli np opowiadalaby mi to kolezanka gdzie nie uczestniczylabym w forum moja opinia bylaby taka sama. Nikt o nic nie zabiega.

Diabliczka to moje pierwsze dziecko :) ale za rok planuje drugie, jesli finanse pozwola i zdrowie oczywiscie. Chcialabym jak najszybciej miec to za soba, zeby moc sie pozniej skupic na pracy. A nie wracac i zaraz znow uciekac ;). Zobaczymy jak bedzie i co mi zycie przyniesie ;).

reklama
iza_marta oooo to fajnie że tak chcecie jedno po drugim :) Ja najlepiej też bym skorzystała z takiej opcji ale nie wiem czy podołamy finansowo...chociaż jak to mówią zdrówko najważniejsze :-)

Andzia Ja wcześniej kupowałam te gazetki ale jakoś szybciej na necie czytam albo np książkę i wiem że muszę ją skończyć bo trzeba oddać...

MonikaZgierz :-Dja musiałam bo byłam na pobraniu krwi i dlatego jestem krok do przodu od Ciebie

Nie wiem czy tutaj wklejałam ale polecam...dopiero sie rozkręca ale zawsze coś można przeczytać :)

http://kwartalnik-laktacyjny.pl/
na fb jak ktoś ma : https://www.facebook.com/KwartalnikLaktacyjny?fref=ts

Ja mam całe mnóstwo zapisanych stronek, nawet porobiłam sobie zakładki żeby szybciej wyszukać...ostatnio nie mam chęci na czytanie ale jak coś wyszukam to podrzucę :)

DIABLICZKO :-) dieta? musisz nauczyć się, że w czasie karmienia trzeba jeść z głową ;-) ograniczyć przede wszystkim wzdymacze i potrawy ciężkie :tak: a resztę można jeść z umiarem ;-)

Andzia mi też nic nie leci ale to nie jest zależne od tego...mówią że troszkę od genów...ale... najbardziej od psychiki. Musisz się zastawić mega mocno że będziesz miała pokarm i będzie...już tyle osób mi o tym mówiło że sama muszę spróbować, najgorzej to się podłamać. Teraz jestem cwana , ciekawe jak przyjdzie co do czego jak będzie :-D

Aśku no dla mnie dieta :p bo ja lubię właśnie tzw "wzdymacze" chociaż jemy zdrowo jak najmniej tłuszczu...jak można to tak nazwać :p

witam poniedziałkowo!

wczoraj byłam na urodzinach u teściowej. jakiś miałam wilczy apetyt - przynajmniej tak mi się wydawało. najadłam się takich kąsków kurczaka z sosem, z sałatką dużo - a w nocy rewolucja żołądkowa, wymioty. nie mam dziś ochoty na nic, nie mogę się zebrać w ogóle.. ;-)

w sobotę wyciągnęłam swojego męża na zakupy.
i miałam wrażenie, że wszyscy się na mnie dziwnie przyglądają, jakby nie widzieli kobiety w ciąży :-)

a jak tam u Was dziewczyny z życzliwością innych ludzi? w komunikacji miejskiej, w kolejkach w sklepie? Bo ja zaobserwowałam, że w sklepach w kolejkach każdy odwraca się w inną strone i nagle mnie nie widzi, czasem już jak ta kolejka minie, to słysze komentarz ''oo ta pani ciąży byla i stala tyle'':-)
w komunikacji miejskiej przez cała ciąże raz mi ustąpił miejsce młody chłopak- nastolatek. :-D

reklama
Milenka ja jestem mile zaskoczona, bo mnie wszyscy traktuja zyczliwie. Ludzie drzwi trzymaja, przepuszczaja, itd. Ale kobiety sa gorsze niz faceci. Kazdy facet jest dla mnie mily i ustepuja mi miejsca z usmieche a babki albo cos mrucza albo robia to z wielkim przymusem i fochem :p Ale ogolnie nie moge narzekac ;).

Do góry