reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Ja myślę ewelinka że na razie nie ma takiej potrzeby :-) zaglądasz a czy często czy rzadko...nie ma znaczenia...poza tym po porodzie to ten wątek "majówki" będzie aktywny? Czy trzeba coś założyć nowego?

reklama
Ewelinka wiem, ze byla ta laska co okazala sie "trollem, oszustka" czy jak inaczej ja nazywacie, poniewaz juz wtedy bylam na forum. Udzielajac sie w necie trzeba miec swiadomosc, ze nigdy nie wiadomo z kim sie pisze a po drugie kto czyta takie fora. Trzeba rozdzielac takie rzeczy i brac pod uwage, ze rozne sytuacje moga miec miejsce. Jesli czesc dziewczyn przenioslo sie na FB a wczesniej podjely sie swoich obowiazkow to uwazam, ze powinno sie je kontynuowac, poniewaz sie zobligowaly ;). Mowiac szczerze dla mnie moze nie byc listy. Nie zalezy mi na tym :). Pisze na forum, gdyz Dziewczyny sa bardzo pomocne i zawsze z checia dziela sie swoja wiedza i wsparcie :) :) :). Dla mnie to jest piorytetem :).

Aśku- 11 maja ja też nie mogę rodzić, bo mam komunię chrześniaka;-). Co do zakupów, to znając mój charakter zostawiłabym je na dole, weszła na górę i kazała szybko po nie zejść, bo ktoś ukradnie ;-)
Diabliczka- mój mąż jak mu nie powiem, to nie zauważa tego, co jest do zrobienia. Chociaż muszę go pochwalić, bo ostatnio nie muszę się 10 razy powtarzać;-)
Ewelinka- mój też poprzecznie leży od 2 tygodni i na pewno się nie przekręcił, bo cały czas czuję go w tych samych miejscach. U mnie też jutro wizyta, ale pewnie bez usg.

Iza_marta zgadzam sie z Toba w 100%. Tu na BB tez wcześniej był podział na godne dostapienia do grupy i niegodne, jak widac to nie minęło i teraz dziewczyny przeniosły sie na FB. Cóż komentować juz tego nie bede, szkoda słów mimo ze ja tez dostałam zaproszenie do tej grupy. Po prostu uważam ze forum BB mi wystarcza i nie musze przenosić znajomosci tu zawartych na FB.

A Ja się właśnie zastanawiam jak mój robaczek jest ułożony, już bym chciała go podejrzeć ale nie wiem na kiedy się umówię na usg :-( wiedziałabym bynajmniej jak jest ułożony i albo bym dalej się niepokoiła albo cieszyła :)
Z tą pogoda to istna katorga...grzmiało już myślałam że będzie lać a tutaj mega ekstra słońce :szok: to jest czad :)
Kurczę muszę się zmobilizować do kupienia dla siebie rzeczy do szpitala...mam tylko koszulę...ciężko a czasu coraz mniej :baffled:
W ogóle ostatnio cera mi się pogorszyła na twarzy...jakieś krostki, wszystko mnie swędzi...
Mój mąż wczoraj walnął mi takiego komplementa :szok::szok::szok::szok: stoimy w sklepie a luby do Mnie : "faktycznie ładnie wyglądasz" :-D:-D:-D:-D hahaha bo każdy prawi mi ładne słówka że ciąża mi służy...a od niego tylko słyszę że "duży brzuch" :-D:-D także wczoraj aż mnie zatkało delikatnie :-)

Ostatnia edycja:
diabliczka00 no to pochwały dla męża że się ogarnął, ja też muszę zrobić zakupy dla siebie, ze dwie koszule do szpitala i ze dwa staniki do karmienia bo reszte już mam czyli majtki poporodowe jednorazowe, podkłady poporodowe, tantum rosa. Mój szkrab jest już ułożony główką w dół :-D

Wichurka ja nawet, gdybym dostala zaproszenie do tak "elitarnej i zacnej" grupy to po calej tej sytuacji jednak bym za nie podziekowala. Mam swoja opinie na ten temat i staram sie pisac dyplomatycznie. Ogolnie uwazam, ze takie zachowania sa slabe. Po drugie szczerze powinno sie miec swoj rozum, jesli chodzi o jakies "trolle i oszustki". Ehhh szkoda slow ;). Dziecinada! Zreszta forum powinno byc ogolno dostepne. Dotyczy one tematow, ktore ogolnie dotycza dosc duza grupe osob, ale jesli ktos chce sie izolowac to moim zdaniem on na tym traci nie my. Ja tez jestem na innym watku. Dolaczylam dosc niedawno do dziewczyn i jest bardzo mila i ciepla atmosfera i nie ma tam takich sytuacji.

Andzia dobrze, ze napisalas o tantum rosa, bo przypomnialas mi, ze warto od razu zakupic srodki lagodzace po porodzie. O tym nie pomyslalam :D

Diabliczka my wczoraj bylismy na rynku i maz nie mogl oderwac ani wzroku ani rak ode mnie :D Caly czas mowila jak slicznie wygladam. Jako, ze nie nosze ubran ciazowych i kupilam kilka fajnych ciuszkow moge troche poszalec ze stylem ;). Zreszta przytylam 13kg jak na razie i przez diete cukrzycowa juz nie tyje :D.

reklama
Wichurka ja nawet, gdybym dostala zaproszenie do tak "elitarnej i zacnej" grupy to po calej tej sytuacji jednak bym za nie podziekowala. Mam swoja opinie na ten temat i staram sie pisac dyplomatycznie. Ogolnie uwazam, ze takie zachowania sa slabe. Po drugie szczerze powinno sie miec swoj rozum, jesli chodzi o jakies "trolle i oszustki". Ehhh szkoda slow ;). Dziecinada! Zreszta forum powinno byc ogolno dostepne. Dotyczy one tematow, ktore ogolnie dotycza dosc duza grupe osob, ale jesli ktos chce sie izolowac to moim zdaniem on na tym traci nie my. Ja tez jestem na innym watku. Dolaczylam dosc niedawno do dziewczyn i jest bardzo mila i ciepla atmosfera i nie ma tam takich sytuacji.

Ja już nic nie rozumiem...przecież te forum jest dostępne dla wszystkich...zobacz sobie na innych miesiącach że np są pozakładane "zamknięte grupy"...u nas na majówkach tego nie ma, każdy ma dostęp do wszystkiego...nawet do zdjęć brzuszków...co moim zdaniem też jest jakaś prywata, ale...każdy pisze co chce. Może ściemniać ile się da a druga osoba to łyknie ...owszem :-)
A co do grupy fb czyli facebook to nie rozumiem problemu? Przecież została stworzona przez jedną osobę...dołączyły tam nie te które chciały tylko te które "mogły" i nie ma moim zdaniem o co zabiegać...to jest grupa stworzona zupełnie prywatnie a że odnosi się do majówek to inna sprawa...i nie ma tutaj akurat nic co może być ogólnodostępne...tyle w tym temacie :-) w ramach sprostowania

Do góry