reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

MILENKA to super, że all ok ;-)

i pada, i słońce świeci ;-) a główka boli :dry: apap już wzięłam :dry:

reklama
CzekamyNaIgorka jestes okrutna :p przez ta cukrzyce ciazowa moge pomarzyc o pizzy ;( mozna sie zalamac!!!

Ale za to na pocieszenie kupilismy z mezem bilety w przedsprzedazy na koncert Justina Timberlake i jedziemy z corcia i mama do pomocy plus pies :D bedzie wesolo! Nie wiem jak damy sobie rade z tym wszystkim :p.

u nas będzie spaghetti :-D ze szpinaku ;-)

i zas Przyjaciele lecę :laugh2: ;-)

zaraz przyjedzie moja kochana Mróweczka :-) teściu go przywozi ;-) stęskniłam się za Mrówkiem :zawstydzona/y: rano go słyszałam, ale nie ściskałam :zawstydzona/y: aaaa, mój kochany nicpoń ;-)

Straciatella- moja kuzynka urodziła syna w 36 tygodniu ciąży, ale jego rozwój zatrzymał się na 32. Problemów nie mają. Chłopak ma prawie 5 lat i jest jak dąb. Jak się urodził to ważył 1,7 lub 1,8 kg nie pamiętam dokładnie. Tylko na początku mieli częstsze kontrole u różnych lekarzy ze względu na wcześniactwo.

Wszystkim remontującym się życzę jak najszybszego końca i wymarzonych efektów . Pochwalicie się zdjęciami jak skończycie??

Ja dziś miałam aktywny poranek.
Pojechałam na działkę i pomalowałam impregnatem toaletę drewnianą. Nie całą, bo zostały mi jeszcze 2 ściany w środku, ale to już na jutro zostawiłam. Przyjechali też panowie i postawili garaż blaszany (zajęło im to 17 minut, a byli we dwóch:szok:).
Dawno nie spędziłam tyle czasu na powietrzu. Dzięki temu czuję się świetnie i oby tak zostało.
Jutro też aktywny dzień się zapowiada.

Co do wcześniaków....mój starszy syn urodził się w 36 tygodniu......ważył 2800,ale miał problemy z oddychaniem i leżał w inkubatorze....był okręcony pępowiną......urodził się w "zamartwicy".....swoje przeszłam ,teraz ma 15 lat i 173 cm!!!!!!!!!Wszystko dobrze się skończyło,bez powikłań,jednak lekarze jak chcą to potrafią.

Straciatella, z tego co wiem to roznie bywa. Kolezanki znajoma urodzila w 28tygodniu i dziecku nic nie jest, malo tego, ma sie nad wyraz dobrze! :) A czemu pytasz? Obawiasz sie przedwczesnego porodu? Bo to jest moja najwieksza zmora wlasnie....ale z dnia na dzien jest lepiej :)

reklama
Do góry