reklama
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Aśku to troche roboty jest
Milenka dobrze, że jest Ok
Ja dziś na obiadek robię pizze
Milenka dobrze, że jest Ok
Ja dziś na obiadek robię pizze
CzekamyNaIgorka jestes okrutna przez ta cukrzyce ciazowa moge pomarzyc o pizzy ;( mozna sie zalamac!!!
Ale za to na pocieszenie kupilismy z mezem bilety w przedsprzedazy na koncert Justina Timberlake i jedziemy z corcia i mama do pomocy plus pies bedzie wesolo! Nie wiem jak damy sobie rade z tym wszystkim .
Ale za to na pocieszenie kupilismy z mezem bilety w przedsprzedazy na koncert Justina Timberlake i jedziemy z corcia i mama do pomocy plus pies bedzie wesolo! Nie wiem jak damy sobie rade z tym wszystkim .
CzekamyNaIgorka
iza_marta przepraszam
u nas będzie spaghetti ze szpinaku ;-)
i zas Przyjaciele lecę ;-)
zaraz przyjedzie moja kochana Mróweczka :-) teściu go przywozi ;-) stęskniłam się za Mrówkiem rano go słyszałam, ale nie ściskałam aaaa, mój kochany nicpoń ;-)
i zas Przyjaciele lecę ;-)
zaraz przyjedzie moja kochana Mróweczka :-) teściu go przywozi ;-) stęskniłam się za Mrówkiem rano go słyszałam, ale nie ściskałam aaaa, mój kochany nicpoń ;-)
MonikaZgierz
Początkująca(y)
Straciatella- moja kuzynka urodziła syna w 36 tygodniu ciąży, ale jego rozwój zatrzymał się na 32. Problemów nie mają. Chłopak ma prawie 5 lat i jest jak dąb. Jak się urodził to ważył 1,7 lub 1,8 kg nie pamiętam dokładnie. Tylko na początku mieli częstsze kontrole u różnych lekarzy ze względu na wcześniactwo.
Wszystkim remontującym się życzę jak najszybszego końca i wymarzonych efektów . Pochwalicie się zdjęciami jak skończycie??
Ja dziś miałam aktywny poranek.
Pojechałam na działkę i pomalowałam impregnatem toaletę drewnianą. Nie całą, bo zostały mi jeszcze 2 ściany w środku, ale to już na jutro zostawiłam. Przyjechali też panowie i postawili garaż blaszany (zajęło im to 17 minut, a byli we dwóch).
Dawno nie spędziłam tyle czasu na powietrzu. Dzięki temu czuję się świetnie i oby tak zostało.
Jutro też aktywny dzień się zapowiada.
Wszystkim remontującym się życzę jak najszybszego końca i wymarzonych efektów . Pochwalicie się zdjęciami jak skończycie??
Ja dziś miałam aktywny poranek.
Pojechałam na działkę i pomalowałam impregnatem toaletę drewnianą. Nie całą, bo zostały mi jeszcze 2 ściany w środku, ale to już na jutro zostawiłam. Przyjechali też panowie i postawili garaż blaszany (zajęło im to 17 minut, a byli we dwóch).
Dawno nie spędziłam tyle czasu na powietrzu. Dzięki temu czuję się świetnie i oby tak zostało.
Jutro też aktywny dzień się zapowiada.
funia11
Co do wcześniaków....mój starszy syn urodził się w 36 tygodniu......ważył 2800,ale miał problemy z oddychaniem i leżał w inkubatorze....był okręcony pępowiną......urodził się w "zamartwicy".....swoje przeszłam ,teraz ma 15 lat i 173 cm!!!!!!!!!Wszystko dobrze się skończyło,bez powikłań,jednak lekarze jak chcą to potrafią.
Straciatella, z tego co wiem to roznie bywa. Kolezanki znajoma urodzila w 28tygodniu i dziecku nic nie jest, malo tego, ma sie nad wyraz dobrze! A czemu pytasz? Obawiasz sie przedwczesnego porodu? Bo to jest moja najwieksza zmora wlasnie....ale z dnia na dzien jest lepiej
reklama
CzekamyNaIgorka
MonikaZgierz pochwalę się efektem, może za miesiąc będzie łazienka gotowa
Podziel się: