reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Cała nasza trójka jest anty plackowa ;-)
Chodzą za mną kotlety serowo-ryżowe z sosem pieczarkowym :zawstydzona/y: może w następny weekend się za nie zabiorę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sprawdziłam :-D butelki TT (150 ml, 260 ml) wchodzą do podgrzewacza Canpol (mojego, kupionego w 2007 r., nie wiem czy się zmieniły od tamtej pory ;-)

Do podgrzewacza też mi wchodziły normalnie(też miałam Canpol). Tylko termoopakowanie kupiłam inne i przy wyjściu z domu czekała mnie niemiła niespodzianka.

U nas dzisiaj jednak frytki i kotlety sojowe :). Dalej sie lenie dlatego bedzie pozniejszy obiad ;).
Na obiad miala byc zupa z soczewicy, ale nie chce mi sie robic :p. Len na maxa!!!!!

Ptysia patrzylam na allegro i ceny rzeczywiscie sa o niebo lepsze. Zastanawiam sie nad podgrzewaczem, bo mam dosc mala kuchnie i nie wiem czy nie pojde w tradycje czyli goraca woda i garnek ;).

Co sadzicie o diecie matki karmiacej piersia? Macie zamiar sie do niej stosowac? Moja kolezanka przytyla w ciazy 30kg i wygladala fatalnie, ale przez kilka miesiecy skrupulatnie stosowala ta diete. Ona ma bzika na punkcie ciazy, wychowywania dziecka, itd. Nie zawsze sie z nia we wszystkim zgadzam, ale uwazam, ze ta dieta bardzo duzo jej dala, bo schudla wiecej niz przed ciaza i wyglada przepieknie! Ja tez bym chciala jej sporobowac tylko nie moge od niej wyciagnac informacji co jadla. Mowila tylko, ze mieso gotowane i odrzucila to czego dziecko nie moze jesc. Czyli co dokladnie? Wiecie moze?

Mamusia Blaneczki ooo placki ziemniaczane ost miałam robi ć uwielbiam :-)

Ja się zmusiłam do sprzątania dzisiaj...zaczęłam prasować serwetki odkurzyłam i umyłam podłogi mopem...padłam :szok: jak mucha...tak mnie zaczął boleć brzuch, nogi mi się trzęsły...a co ja takiego zrobiłam? :-( Nic...Jestem załamana normalnie...
W ogóle od wczoraj bardzo boli mnie pod biustem jak się zaczyna brzuch...pewnie dzidzia naciska, ale taki okropny ból :confused: czasami brak oddechu...Ja to się ostatnio mam , nie wiem...

Diabliczka00 ja tez tak mialam i okazalo sie, ze to stanik mnie uciskal. Sciagnij go i zaloz dopiero jutro i zobaczysz czy to to. Chyba, ze chodzisz bez ;).

diabliczka mnie tez sie zdarza taki bol i z czasem sam przechodzi :dry:
iza_marta hmm nie mam pojecia co za diete twoja kolezanka stosowala bo w sumie kazde dziecko inne ;-)

Diabliczka00 ja tez tak mialam i okazalo sie, ze to stanik mnie uciskal. Sciagnij go i zaloz dopiero jutro i zobaczysz czy to to. Chyba, ze chodzisz bez ;).

No właśnie chodzę po domu bez...w tym jest problem

Ewe mi ostatnio bardzo często...na dłuższą metę jest uciążliwe, bo ani leżeć ani siedzieć :/

reklama
IZA też miałam takie podejście ;-) mała kuchnia, będę podgrzewać w garnku ;-) aż Mrówka nie poparzyłam :dry: i poleciałam po podgrzewacz ;-) chodzi mi o mleko oczywiście ;-) bo miałam problemy z karmieniem i musiałam czasami wspierać się modyfikowanym ;-) może na początek nie kupuj, jeśli będzie wszystko ok z cycami to po co ci ;-) (.)(.) same podgrzeją :-D a później to się zobaczy ;-) z podgrzewacza jedynie mleko podgrzewałam :tak: resztę (czyli zupki i obiadki własnej roboty) podgrzewałam normalnie w garnku ;-)

DIABLICZKO mnie ciśnie koło serducha :dry: taki ucisk ... niestety wszystko mamy już podniesione, więc byle do maja ;-)

zajrzałam sobie do szuflady julianowej :zawstydzona/y: lubię pooglądać te ubranka ;-)

Do góry