reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje.. gardło cudownie przestało boleć. Jedynie słaba jestem i pół dnia przespałam. Potem na zmiane byłam głodna i było mi niedobrze.. może to w ogóle przeziębienie nie było tylko ciąża mi takie figle płata :p
Tak czy siak jutro do pracy też nie idę, bo w razie w jak wyniki nie będą dobre to pewnie będe musiała iść do lekarki.

aesthete dokładnego wyniku mi nie podała. Jedynie powiedziała, że trochę się martwi, bo jest niska, ale musi dostać resztę wyników żeby coś zadecydować.
karmelowa przeważnie niski poziom cukru we krwi ma związek z cukrzycą, ale tego nie da się jednoznacznie stwierdzić bez badań. Czytałam też, że zaniżony poziom glukozy we krwi jest często spotykany u kobiet w ciąży, ale zastanawiam się dlaczego w takim razie lekarka powiedziała, że ją martwi? Zwarjuje do jutra :(
Nanncy ja mam tak samo :( Też czuję jakby mnie choroba brała i na nic nie mam siły :(

reklama
aniu i u Ciebie fasolka nie dała rady? współczuję bardzo:-( ściskam :*

Lena, trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre. Miałaś w pierwszej ciąży cukrzycę ciążową?

Ja w tygodniu nie ma za bardzo czasu na aktywne uczestnictwo w forum. Mamy założony monitoring na komputery i jakoś nie chcę, żeby ktoś podczytywał o moich dolegliwościach albo innych problemach. Zresztą o Waszych też:-p dziś jestem jakaś zmęczona, wczoraj też byłam. I dziś po raz pierwszy mam odrzuty jedzeniowe. W sobotę pierwsza wizyta u lekarza. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo praktycznie codziennie mam bóle podbrzusza. Dziś myślałam że dostanę mega okresu tak dziwnie bolało.

marteczka844 ja bym przeszla sie na dzial z zabawkami i tam maja takie rozne zestawy kreatywne dla dziewczynek np do robienia bizuteri :D a dla chlopcow sa inne zestawy wystarczy tylko poogladac i wybrac odpowiendie dla wieku i tyle- sa podpisane wiekowo:)

Ja co zachcianek hmm - dzis jadlam kromke z pasztetem(wiem,ze malo wskazane ale mnie skusilo:p) i arbuzem:D

Martynia. to po odrazu pisz co i jak ja jutro do poloznej po ksiazeczke ciazy lece :D z rana :) no i tez mi zimno bo zima idzie chyba a ogrzewanie zepsute :( trza naprawic bo zamarzne :)

Widzę, że piszecie o zachciankach. Ja dzisiaj miałam taką konkretną - na placki ziemniaczane ze śmietaną :-). Tak strasznie dziś się czułam, że popłakałam się nad tym obiadem...ale zrobiłam go wspólnie z mężem. Oczywiście ogórkowa (czyli na kwasy mnie bierze) no i te ukochane placuszki. I ta ŚMIETANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyjadałam łyżkami z kubeczka ... !!!!!!!!!

Lena, kurczę, mam andzieje, ze Nam minie to samopoczucie.Nie wiem jak wyrobię w pracy w ten weekend :/

reklama
Martynia nic się nie martw, wizyty nie sa straszne, będzie dobrze....

Ja dziś byłam na USG- zobaczyć serduszko... I zobaczyłam, biło!!! Na razie wszystko dobrze, tylko coś mnie pobolewa, jakby kuje w podbrzuszu z lewej strony, normalne to?

Pozdrawiam wszystkie ciężarówki

Do góry