reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej hej hej :-D
kup se klej :-D :-D

no dobra, mam dobry humor ;-) chyba przez to słońce, co mi napiernicza w okna i uświadamia, że myjąc je w grudniu robiłam to na odpiernicz :-D jesooo, patrzeć na okna nie mogę ;-) umyłabym, ale mi się nie chce :-D chyba żaluzje przymknę odrobinkę, co by nie widzieć tego syfu oknowego ;-)

Kochana czułam w tym tygodniu to co Ty patrząc na moje okna :wściekła/y:i siostrę poprosiłam o umycie , firanki sobie sama poprałam i poprasowałam, ale na mycie sił mi brak. A teraz pięknie można popatrzeć za okienko :-)

I też mam dobry humorek, chociaż wstałam o 6 by zrobić lubemu śniadanko - jajeczka ugotowałam, ale mi posmakowało. Miałam jeszcze dospać, ale szwagier dobijał się jak nigdy, komórką prawie rzuciłam...
A teraz myślę co by tu zrobic w domciu, bo już mam zniesiony zakaz aktywności, więc trzeba się wziąć za robotę jakąś :-) W ogoóle po wczorajszej wizycie chodzę szczęśliwa :tak:
Na obiadek dzisiaj flaczki wołowe gotuję - mam na nie smaka od tygodnia :szok::-D

reklama
IZO może to ci pomoże ;-) https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=805253
za czasów studenckich w czasie sesji nasze mieszkanie (a mieszkałam z mężem tylko) wyglądało jak chlew :zawstydzona/y: nawet teraz jak mam gorszy tydzień roboczy, nasze mieszkanie przeistacza się w syfowisko ... moi chłopcy nic nie robią :dry: a czasami ja też mam ochotę mieć w nosie porządki ;-) Mrówek sprząta jedynie jak biorę czarny worek na śmieci i wkraczam do jego pokoju :-D

JARANTKI flaki :eek: eeee ... ależ mnie zatrzęsło ;-) nie lubię, mąż nie lubi ;-)

a na obiad .... nie mam zielonego pojęcia :dry: więc pewnie będą ziemniaki zapiekane z cebulą i boczkiem ;-) przynajmniej moje wieśniaki będą mogły zrobić ;-)

hehe :-) Aśku wiem, że niektórzy nie przepadają, ale wczoraj jak to zobaczyłam to ślinka pociekła :tak: i wzięłam jeszcze wątróbkę drobiową ;-):-)

Iza_Marta no bo wszystko usuniete zostalo.

Ja pamietam co pisala I mnie troche dziwilo ze pisze o produktach ktore tu w kanadzie nie sa dostepne, az raz Ja o to zapytalam,
Powiedzcie mi jak to mozliwe zeby sie komus na forum ciazowym chcialo pisac nieprawde???? Po co to komu. Ja to jednak naiwna jestem ehhh

hehe :-) Aśku wiem, że niektórzy nie przepadają, ale wczoraj jak to zobaczyłam to ślinka pociekła :tak: i wzięłam jeszcze wątróbkę drobiową ;-):-)
a wątróbkę to uwielbiam :-D z jabłkiem, majerankiem i cebulką ;-)
kaszankę też uwielbiam :tak:
i te dwie rzeczy jem jako jedyna w moim domu ;-) Mrówek nie, mąż nie ;-) Mrówek to nawet wyczuwał jak miał kilka miesięcy i wrzucałam odrobinkę wątróbeczki z króliczka do zupki, którą w pocie czoła gotowałam :-D

DANUSIU na czerwcówkach miałyśmy masę trolli :-D tylko czekałam aż i tutaj zawita jakieś takie dziwne coś ;-)
sama zastanawiam się jak tak można ... w sensie jak się chce ;-) mi by się nie chciało :-D

IZA powodzenia ;-)

Ostatnia edycja:
wątróbkę toleruję tylko z cebulką, a smaka mam jeszcze na mizerię ooooo ... MNIAM!
idę coś robić , bo w końcu do lodówki znów zajrzę :-D:tak:hehe :-)

Aśku: watrobka tak, ale z jablkiem fuu ;)
Kaszanka mniam z cebulka albo z grilla!!!!!

Jaranti: flaczki fuuu ;) ale maz np. uwielbia ale za to watrobki nienawidzi...jejku az mi sie niedobrze zrobilo ;).

Danusia34: a Sara tylko sciemniala czy cos powazniejszego?

IZA wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką :tak: rewelacja ;-) mama mi taką zawsze robiła i taka mi smakuje najbardziej ;-)

JARANTI mizeeeeria :-D miałam w niedzielę do schabowych :-D szkoda, że teraz ogórasy takie ble są :dry: jedynie w lidlu jeszcze jako takie ;-)

mail z Piły przyszedł :-D więc oficjalnie praca skończona ;-) tak to można pracować - 4 godzinki i luzik :tak:

reklama
Aśku to same pyszności z rana masz :) ja ostatnio makrelę wyrzuciłam bo zapomniałam wyjąć z woreczka :-(

Ja się niestety męczyłam pół nocy, potem jakoś zasnęłam ale tylko co się przebudziłam to z bólem...rano kawkę wypiłam i od nowa :szok: wzięłam 1 apap ehhhh

iza_marta mniam galaretka :)

Danusia nie tylko Ty naiwna byłaś ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teraz nie wiadomo na kogo uważać heh :szok:

Do góry