reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

hej hej hej :-D
kup se klej :-D :-D

no dobra, mam dobry humor ;-) chyba przez to słońce, co mi napiernicza w okna i uświadamia, że myjąc je w grudniu robiłam to na odpiernicz :-D jesooo, patrzeć na okna nie mogę ;-) umyłabym, ale mi się nie chce :-D chyba żaluzje przymknę odrobinkę, co by nie widzieć tego syfu oknowego ;-)

Kochana czułam w tym tygodniu to co Ty patrząc na moje okna :wściekła/y:i siostrę poprosiłam o umycie , firanki sobie sama poprałam i poprasowałam, ale na mycie sił mi brak. A teraz pięknie można popatrzeć za okienko :-)

I też mam dobry humorek, chociaż wstałam o 6 by zrobić lubemu śniadanko - jajeczka ugotowałam, ale mi posmakowało. Miałam jeszcze dospać, ale szwagier dobijał się jak nigdy, komórką prawie rzuciłam...
A teraz myślę co by tu zrobic w domciu, bo już mam zniesiony zakaz aktywności, więc trzeba się wziąć za robotę jakąś :-) W ogoóle po wczorajszej wizycie chodzę szczęśliwa :tak:
Na obiadek dzisiaj flaczki wołowe gotuję - mam na nie smaka od tygodnia :szok::-D

reklama
IZO może to ci pomoże ;-) https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=805253
za czasów studenckich w czasie sesji nasze mieszkanie (a mieszkałam z mężem tylko) wyglądało jak chlew :zawstydzona/y: nawet teraz jak mam gorszy tydzień roboczy, nasze mieszkanie przeistacza się w syfowisko ... moi chłopcy nic nie robią :dry: a czasami ja też mam ochotę mieć w nosie porządki ;-) Mrówek sprząta jedynie jak biorę czarny worek na śmieci i wkraczam do jego pokoju :-D

JARANTKI flaki :eek: eeee ... ależ mnie zatrzęsło ;-) nie lubię, mąż nie lubi ;-)

a na obiad .... nie mam zielonego pojęcia :dry: więc pewnie będą ziemniaki zapiekane z cebulą i boczkiem ;-) przynajmniej moje wieśniaki będą mogły zrobić ;-)

hehe :-) Aśku wiem, że niektórzy nie przepadają, ale wczoraj jak to zobaczyłam to ślinka pociekła :tak: i wzięłam jeszcze wątróbkę drobiową ;-):-)

Iza_Marta no bo wszystko usuniete zostalo.

Ja pamietam co pisala I mnie troche dziwilo ze pisze o produktach ktore tu w kanadzie nie sa dostepne, az raz Ja o to zapytalam,
Powiedzcie mi jak to mozliwe zeby sie komus na forum ciazowym chcialo pisac nieprawde???? Po co to komu. Ja to jednak naiwna jestem ehhh

hehe :-) Aśku wiem, że niektórzy nie przepadają, ale wczoraj jak to zobaczyłam to ślinka pociekła :tak: i wzięłam jeszcze wątróbkę drobiową ;-):-)
a wątróbkę to uwielbiam :-D z jabłkiem, majerankiem i cebulką ;-)
kaszankę też uwielbiam :tak:
i te dwie rzeczy jem jako jedyna w moim domu ;-) Mrówek nie, mąż nie ;-) Mrówek to nawet wyczuwał jak miał kilka miesięcy i wrzucałam odrobinkę wątróbeczki z króliczka do zupki, którą w pocie czoła gotowałam :-D

DANUSIU na czerwcówkach miałyśmy masę trolli :-D tylko czekałam aż i tutaj zawita jakieś takie dziwne coś ;-)
sama zastanawiam się jak tak można ... w sensie jak się chce ;-) mi by się nie chciało :-D

IZA powodzenia ;-)

Ostatnia edycja:
wątróbkę toleruję tylko z cebulką, a smaka mam jeszcze na mizerię ooooo ... MNIAM!
idę coś robić , bo w końcu do lodówki znów zajrzę :-D:tak:hehe :-)

Aśku: watrobka tak, ale z jablkiem fuu ;)
Kaszanka mniam z cebulka albo z grilla!!!!!

Jaranti: flaczki fuuu ;) ale maz np. uwielbia ale za to watrobki nienawidzi...jejku az mi sie niedobrze zrobilo ;).

Danusia34: a Sara tylko sciemniala czy cos powazniejszego?

IZA wątróbka smażona z jabłkiem i cebulką :tak: rewelacja ;-) mama mi taką zawsze robiła i taka mi smakuje najbardziej ;-)

JARANTI mizeeeeria :-D miałam w niedzielę do schabowych :-D szkoda, że teraz ogórasy takie ble są :dry: jedynie w lidlu jeszcze jako takie ;-)

mail z Piły przyszedł :-D więc oficjalnie praca skończona ;-) tak to można pracować - 4 godzinki i luzik :tak:

reklama
Aśku to same pyszności z rana masz :) ja ostatnio makrelę wyrzuciłam bo zapomniałam wyjąć z woreczka :-(

Ja się niestety męczyłam pół nocy, potem jakoś zasnęłam ale tylko co się przebudziłam to z bólem...rano kawkę wypiłam i od nowa :szok: wzięłam 1 apap ehhhh

iza_marta mniam galaretka :)

Danusia nie tylko Ty naiwna byłaś ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teraz nie wiadomo na kogo uważać heh :szok:

Do góry