reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej dziewuszki. :-):-)

Ja w przeciwieństwie do niektórych, łykałam to co pisze Sara jak Pelikan, :-p widać ten typ tak ma..:-D:-D Pogoda piękna, aż rolety mam dalej zasłonięte, bo nic w komputerze nie widzę.:-):-p Siedzę jeszcze w łózeczku, ale zaraz zabieram się za sprzątanie, :-) może na spacerek pójdziemy z mężulkiem. ;-);-) Pościel na pewno na balustradzie wyląduje. :tak::tak:

Wczoraj zakupki w Auchanie, jak na cały wózek to zapłaciliśmy mniej niż planowałam.:-):-) Nic dla malutkiej nie kupilismy, bo wycieczka po spożywce wymęczyła mnie tak, :shocked2: że już siły nie miałam.:-p:-p Dzisiaj moje Kochanie ma nockę, :no: więc ja również ją mam.:-p:-p Do później dziewuszki. :*

gwiazdeczko - widać są takie dni, że nic nie smakuje. :tak:

MonikaZgierz - czyli łudzę się jednak, że nie spuchnę.:-p Notorycznie ściagam obrączkę i jak był delikatny luz,:-p że łatwo się ją ściągało z palca, tak jest dalej..:-D:-D

Morelka - mnie też się śniła moja córunia..:-) Była taka piękna, miała z 2 latka, biegała w sukieneczce,:-D:-D a ja tak jakby ją pierwszy raz zobaczyłam.:szok:

diabliczka - mnie na samą myśl o tym jajku robi się niedobrze..:eek: A akwarium zajebiste,;-) może kiedyś sobie kupimy z mężulkiem, ale zaczniemy od złotej rybki w szklanej kuli..:-p Współczuję bólu głowy.:sorry:

mi Iva - bardzo dobrze, że się nie przejęłaś. ;-)

Asku - mam ten sam problem z oknami..:-p Dlatego ratuje się roletami..:-) U mnie też dzisiaj piękna pogoda.:-D:-D

Jaranti - Mój męzulek kocha flaki.:-p Ja nie znoszę..:shocked2: Tzn nie próbowałam nawet, ale jakos nazwa mnie nie przekonuje.:-p:-p

reklama
witam!
ale dzisiaj pięknie na dworku.. jak mój mąż wróci ze szkoły to po południu obowiązkowo spacerek! :) pójdziemy do nowej cukierni na rurki z bitą śmietaną.. :-)

dziewczyny, wczoraj mnie złapało straszne drętwienie nóg pod wieczór.. nie miałam siły ustać na nogach.. ma tak któraś? skurcze nóg miewam w nocy, ale tak żeby nie móc ustać o własnych siłach nie zdarzało mi się jeszcze..

Milenka mnie też ostatnio łapią skurcze łydek, mimo, że biorę dodatkowo magnez i żelazo, na najbliższej wizycie zapytam się o to ginki :) W końcu wybieram się dzisiaj do hurtowni z artykułami dziecięcymi, ale się cieszę :))))))

Witam :tak: Zauważyłam, że zostałyśmy oszukane.Chciałam poczytać jej posty ale nie umiałam znaleźć, za dużo tego tu wszystkiego :-D Mnie jak zwykle od wczoraj rana nie było i masa nadrabiania :-D Od wczoraj szykuję się do mycia okien i jakoś nie umiem się do nich zabrać.

Martynia udanych zakupów :tak:
Jaranti niestety nie doczytałam jak po Twojej wizycie :zawstydzona/y: Wszystko w porządku ?

Przyszedł mi wczoraj list z ZUSu że przysługuje mi wynagrodzenie i mam się po pieniądze zgłosić do szefowej, a myślałam że już jej nie będę widzieć tak często :-D Jednak ZUS nie będzie mi płacić :-(

Ostatnia edycja:
Aśku: watrobka tak, ale z jablkiem fuu ;)
Kaszanka mniam z cebulka albo z grilla!!!!!

Jaranti: flaczki fuuu ;) ale maz np. uwielbia ale za to watrobki nienawidzi...jejku az mi sie niedobrze zrobilo ;).

Danusia34: a Sara tylko sciemniala czy cos powazniejszego?

Nie wiem, a co do jej postow to mylilam sie, sa nadal

Jaranti ja tez lubie flaczki, glownie ze wzgledu na przyprawy a nie miesko:-D

U mnie 3.30 a Ja nie spie od drugiej, cos bym zjadla, a kasznka za mna chodzi ojojojoj, nie mam gdzie kupic niestety:oo::oo:

To moze Ja jako jedyna widze jej posty?? Jest wszystko tylko status: banned

Ostatnia edycja:
:szok: zaglądam po dłuższej nieobecności i co widzę??? Sara nie jest Sarą hehehe ciekawe co w takiej głowie siedzi że tak się ludzie potrafią zachowywać. No i że się chce wymyślać takie historie. Dobre sobie patolog sądowy.
Aśku ja od początku ją zlewałam bo mnie jakoś irytowała, więc stwierdziłam że po prostu nie będę na nią reagować i tyle.
A co u nas? U nas gorsze dni. Bartek znowu chory, ja ledwo chodzę tak mnie miednica boli. Z zakupami jestem w czarnej d....., na szczęście większość mam po Bartku.

Ale o co chodzi z ta Sara? Chodzi o to, ze sie podawala za kogos kim nie jest czy cos jeszcze? Haha ja jakos nigdy nie przeczytalam ani jednego jej wpisu. Inne czytalam tylko jej nie. Nie wiem dlaczego i jak widac nic nie stracilam. Chyba, ze czytalam i nawet odpisalam tylko nic nie pamietam :p

Wiecie co? A moj maz oznajmil wczoraj ze za 10 dni wraca..... hurra mam nadzieje ze sie nic nie zmieni w tych planach, nie ma go juz od 5go stycznia. Ale cos juz przebakuje ze po kilku dniach znowu wyjedzie..... chyba musze mu to wybic z glowy, bo w sumie potrzebuje jego towarzystwa bardziej niz kiedykolwiek, tak mi jakos dziwnie, nikomu juz nie mozna ufac:sad:

iza_marta ooo matko! mniam! chyba polecę po ogórki :-)

Aśku dobre masz obiadki :-)

Natuszka
hehe :-) przekonaj się to się dowiesz jakie dobre :-) A ja np. nie lubiłam tzw szczawiówki i do tego mąż mnie przekonał ;-) Ale za to nigdy czerniny nie tknę :crazy::no:

CzekamyNaIgorka tak, dziękuję wszystko idzie w dobrym kierunku, zajrzyj do wątku o wizytach i badaniach :-) A co miałaś za problemy z szefową?

A teraz wracam do spacerów, dostałam kurteczkę od kuzynki i w końcu mam luz przy brzuszku :-)

reklama
Jaranti o mniam uwielbiam flaczki ale sama nigdy nie robiłam jedynie te od mamusi:-D
Aśku wiesz co mam to samo z oknami ale jakoś tak staram się udawać że tego nie widzę;-):-D

no z Sara niezły przypał po co komu tak oszukiwać:eek:
zabieram się za obiadek dziś kotlety ziemniaki i kapustka kiszona:-D wieczorem idziemy na mecz siatkówki Jastrzębski Węgiel ole ole ole:-D:-D:-D

Do góry