reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej dziewuszki. :-):-)

Ja w przeciwieństwie do niektórych, łykałam to co pisze Sara jak Pelikan, :-p widać ten typ tak ma..:-D:-D Pogoda piękna, aż rolety mam dalej zasłonięte, bo nic w komputerze nie widzę.:-):-p Siedzę jeszcze w łózeczku, ale zaraz zabieram się za sprzątanie, :-) może na spacerek pójdziemy z mężulkiem. ;-);-) Pościel na pewno na balustradzie wyląduje. :tak::tak:

Wczoraj zakupki w Auchanie, jak na cały wózek to zapłaciliśmy mniej niż planowałam.:-):-) Nic dla malutkiej nie kupilismy, bo wycieczka po spożywce wymęczyła mnie tak, :shocked2: że już siły nie miałam.:-p:-p Dzisiaj moje Kochanie ma nockę, :no: więc ja również ją mam.:-p:-p Do później dziewuszki. :*

gwiazdeczko - widać są takie dni, że nic nie smakuje. :tak:

MonikaZgierz - czyli łudzę się jednak, że nie spuchnę.:-p Notorycznie ściagam obrączkę i jak był delikatny luz,:-p że łatwo się ją ściągało z palca, tak jest dalej..:-D:-D

Morelka - mnie też się śniła moja córunia..:-) Była taka piękna, miała z 2 latka, biegała w sukieneczce,:-D:-D a ja tak jakby ją pierwszy raz zobaczyłam.:szok:

diabliczka - mnie na samą myśl o tym jajku robi się niedobrze..:eek: A akwarium zajebiste,;-) może kiedyś sobie kupimy z mężulkiem, ale zaczniemy od złotej rybki w szklanej kuli..:-p Współczuję bólu głowy.:sorry:

mi Iva - bardzo dobrze, że się nie przejęłaś. ;-)

Asku - mam ten sam problem z oknami..:-p Dlatego ratuje się roletami..:-) U mnie też dzisiaj piękna pogoda.:-D:-D

Jaranti - Mój męzulek kocha flaki.:-p Ja nie znoszę..:shocked2: Tzn nie próbowałam nawet, ale jakos nazwa mnie nie przekonuje.:-p:-p

reklama
witam!
ale dzisiaj pięknie na dworku.. jak mój mąż wróci ze szkoły to po południu obowiązkowo spacerek! :) pójdziemy do nowej cukierni na rurki z bitą śmietaną.. :-)

dziewczyny, wczoraj mnie złapało straszne drętwienie nóg pod wieczór.. nie miałam siły ustać na nogach.. ma tak któraś? skurcze nóg miewam w nocy, ale tak żeby nie móc ustać o własnych siłach nie zdarzało mi się jeszcze..

Milenka mnie też ostatnio łapią skurcze łydek, mimo, że biorę dodatkowo magnez i żelazo, na najbliższej wizycie zapytam się o to ginki :) W końcu wybieram się dzisiaj do hurtowni z artykułami dziecięcymi, ale się cieszę :))))))

Witam :tak: Zauważyłam, że zostałyśmy oszukane.Chciałam poczytać jej posty ale nie umiałam znaleźć, za dużo tego tu wszystkiego :-D Mnie jak zwykle od wczoraj rana nie było i masa nadrabiania :-D Od wczoraj szykuję się do mycia okien i jakoś nie umiem się do nich zabrać.

Martynia udanych zakupów :tak:
Jaranti niestety nie doczytałam jak po Twojej wizycie :zawstydzona/y: Wszystko w porządku ?

Przyszedł mi wczoraj list z ZUSu że przysługuje mi wynagrodzenie i mam się po pieniądze zgłosić do szefowej, a myślałam że już jej nie będę widzieć tak często :-D Jednak ZUS nie będzie mi płacić :-(

Ostatnia edycja:
Aśku: watrobka tak, ale z jablkiem fuu ;)
Kaszanka mniam z cebulka albo z grilla!!!!!

Jaranti: flaczki fuuu ;) ale maz np. uwielbia ale za to watrobki nienawidzi...jejku az mi sie niedobrze zrobilo ;).

Danusia34: a Sara tylko sciemniala czy cos powazniejszego?

Nie wiem, a co do jej postow to mylilam sie, sa nadal

Jaranti ja tez lubie flaczki, glownie ze wzgledu na przyprawy a nie miesko:-D

U mnie 3.30 a Ja nie spie od drugiej, cos bym zjadla, a kasznka za mna chodzi ojojojoj, nie mam gdzie kupic niestety:oo::oo:

To moze Ja jako jedyna widze jej posty?? Jest wszystko tylko status: banned

Ostatnia edycja:
:szok: zaglądam po dłuższej nieobecności i co widzę??? Sara nie jest Sarą hehehe ciekawe co w takiej głowie siedzi że tak się ludzie potrafią zachowywać. No i że się chce wymyślać takie historie. Dobre sobie patolog sądowy.
Aśku ja od początku ją zlewałam bo mnie jakoś irytowała, więc stwierdziłam że po prostu nie będę na nią reagować i tyle.
A co u nas? U nas gorsze dni. Bartek znowu chory, ja ledwo chodzę tak mnie miednica boli. Z zakupami jestem w czarnej d....., na szczęście większość mam po Bartku.

Ale o co chodzi z ta Sara? Chodzi o to, ze sie podawala za kogos kim nie jest czy cos jeszcze? Haha ja jakos nigdy nie przeczytalam ani jednego jej wpisu. Inne czytalam tylko jej nie. Nie wiem dlaczego i jak widac nic nie stracilam. Chyba, ze czytalam i nawet odpisalam tylko nic nie pamietam :p

Wiecie co? A moj maz oznajmil wczoraj ze za 10 dni wraca..... hurra mam nadzieje ze sie nic nie zmieni w tych planach, nie ma go juz od 5go stycznia. Ale cos juz przebakuje ze po kilku dniach znowu wyjedzie..... chyba musze mu to wybic z glowy, bo w sumie potrzebuje jego towarzystwa bardziej niz kiedykolwiek, tak mi jakos dziwnie, nikomu juz nie mozna ufac:sad:

iza_marta ooo matko! mniam! chyba polecę po ogórki :-)

Aśku dobre masz obiadki :-)

Natuszka
hehe :-) przekonaj się to się dowiesz jakie dobre :-) A ja np. nie lubiłam tzw szczawiówki i do tego mąż mnie przekonał ;-) Ale za to nigdy czerniny nie tknę :crazy::no:

CzekamyNaIgorka tak, dziękuję wszystko idzie w dobrym kierunku, zajrzyj do wątku o wizytach i badaniach :-) A co miałaś za problemy z szefową?

A teraz wracam do spacerów, dostałam kurteczkę od kuzynki i w końcu mam luz przy brzuszku :-)

reklama
Jaranti o mniam uwielbiam flaczki ale sama nigdy nie robiłam jedynie te od mamusi:-D
Aśku wiesz co mam to samo z oknami ale jakoś tak staram się udawać że tego nie widzę;-):-D

no z Sara niezły przypał po co komu tak oszukiwać:eek:
zabieram się za obiadek dziś kotlety ziemniaki i kapustka kiszona:-D wieczorem idziemy na mecz siatkówki Jastrzębski Węgiel ole ole ole:-D:-D:-D

Do góry