futurystka no pięknie rośnie
gratki :-)
Jaranti to miałaś piękny tydzień a ja się zastanawiałam gdzie Ty jesteś
.../ miłego wizytowania i podglądania
Daj znać
iza_marta no no poranek niczym z miesiąca miodowego
/ co do teściowej to szepnij jej parę słówek na uszko żeby tak nie "srała" się Tobą bo jesteś dorosła a jeśli tak obawia się synka to znaczy że będzie wspaniałym ojcem :-)
Saro można można się farbować :-) to głupi przesąd...teraz są takie farby że nic się nie dzieje, no chyba że chcesz rozjaśnić z ciemnych na jasne to nie nie i jeszcze raz nie :-) ja farbuje nie tak często jak wcześniej ale...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja już po szkole rodzenia, dzisiaj jestem mega zadowolona :-) był lekarz (jajcarz) mega mega sympatyczny, "sikałyśmy" ze śmiechu
jak opowiadał, potem było spotkanie z rehabilitantką i pokazywała ćwiczenia jakie można stosować. Bardzo zachęcała do rozciągania mięśni, np siedząc po turecku ze stopami złączonymi oglądać tv, myjąc zęby delikatnie przykucnąć z rozszerzonymi nogami...przynajmniej poświęcić 10 min dziennie ćwiczeniom . Nie dość że lepiej się poczujemy to będzie nam potem lżej...
Następnie przyszła pani od komórek macierzystych i pobierania a potem przechowywania w banku...ja się ciągle zastanawiam na ten temat...tak jest to spory koszt bo najpierw płacisz 650 zl, potem po porodzie 1490 a nast opłata roczna abonamentowa 490 bodajże. Ale masz ten komfort iż jesteś zabezpieczona...Nie wiem jeszcze i mam troszkę czasu bo na namyślenie mam do 4 tyg przed porodem...
Wizyta zakończyła się jeszcze filmikiem i do domciu. Na nast spotkaniu czyli za tydzień o porodzie...:-):-):-)
Wtryniłam 2 ostatnie gołąbki i mam nadzieje że mi nie zaszkodzą bo już parę dni mają...wczoraj nie obyło się bez kupna lodów :-) mniam także zaraz ciacho i lody