reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

MonikaZgierz: On jest ogólnie uprzedzony do kobiet. Nie wspominając o kobietach w ciąży. Ma małe dziecko i żonę, jest młody a mówił, że kobiety oszukują, bo się puszczają a potem nie wiadomo czyje to dziecko i że powinny być obowiązkowe testy na ojcostwo i ogólnie pierd... takie głupoty! Nikt go nie lubi i ma opinię chama i aroganta.

reklama
IZA oby, oby ;-) ale na następnej wizycie porozmawiaj z lekarzem :tak:
ja mam już ponad 10 na plusie :wściekła/y: i mnie oglądała czy nie mam opuchnięcia ;-) szczególnie kazała pilnować nóg i kostek ;-)

Aśku: nie mogę się doczekać aż dzidzia się urodzi i będę chodzić na 2godz. spacerki plus dieta matki karmiącej ;) Przeraża mnie to, że jeszcze tyle czasu do porodu co się równa więcej kg :(.

Aśku pozdrowię ale też zapraszam kochana do nas :) gratki udanej wizyty :-)

Witam Was z rana kobietki :-) Ja za chwilkę mykam do szkoły rodzenia, ciekawe co dzisiaj będzie...jak się ubierałam to mało nie zwariowałam wszystko takie opiętę :confused: masakra...U nas od rana słoneczko więc może bedzie ładnie.
Wczoraj byliśmy u mamy i wujaszek zrobił tatara ale mi jęzor latał :szok::szok::szok: nie mogłam patrzeć tak mi się chciało a tutaj dupa :-(No nic miłego dnia

Diabliczka szkola trwa 3 semestry, czyli 1,5 roku :tak: Mąż bardzo mnie w tym popiera, że mimo dziecka chce się dalej kształcić
Gwiazdeczka już miałam dość siedzenia w domu i co chwile coś wymyślalam to się wzięłam za naukę :-D

hej dziewuszki,

witam weekendowo już, dziś mąż ma wolne więc może w kocu wybierzemy się na zakupki!
wczoraj po wizycie jestem zadowolona i szczęśliwa zobaczyłam niunie choć lekarz nie potwierdził płci bo się wierciła jak szalona ale mam nadzieję że jajca jej nie urosły!!!waży 1386g i wszystko inne jest w porządku:)buziaki

hej
Emilka dzis nocowala u mojej Tesciowej ;-) wiec wyspana jestem jak nigdy :-D zaraz biore sie za sprzatanie mysle ze pojdzie sprawnie bo jestem sama w domu :tak:
iza_marta szok z tą uczelnia :angry: ja w poprzedniej ciazy chodzilam do samego konca i 2 tyg. po porodzie wrocilam ale nie mialam takich jazd wspolczuje Ci bardzo :sorry2:
brownagula ja tez chetniej zjem gołąbki niz ciasto ;-)

reklama
Wow :szok:
Ale ruch na forum :-)
Ja dzisiaj pędzę na wizytę do gina :tak:
A ten tydzień mi zleciał niesamowicie szybciutko:-) W poniedziałek zakupy, wtorek wypoczywałam, w środę spotkałam się z moimi przyjaciółkami z którym w takim gronie nie widziałyśmy się z 2 lata :-pAle powspominałyśmy nasze czasy imprezowe i brzuch bolał pózniej od śmiechu... I nocka nieprzespana przez herbatkę i pęcherz. Ale nie żałuję...
Wczoraj u kuzynki fryzjerki się ufarbowałam, mąż mi depilacje zrobił i czuję się jak po jakimś SPA :-)

Do góry