reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
anilewe, przykro mi bardzo że tobie też się nie udało...;( niestety pisze też bo jak wczoraj pisałam już dziwnie sie czułam.. w nocy zaczełam krwawić no i teraz też już jest po wszystkim.. niestety..

Aniu łączę się z Tobą w naszej tragedii! Nie załamuj się, głowa do góry. Ja dziś nawet poszłam do pracy (po dwóch dniach na zwolnieniu), postanowiłam się nie zamykać w pokoju z głową w poduszce. Jak tylko się oczyszczę zaczynamy starania, i mam nadzieję, że obie spotkamy się góra na lipcowym/sierpnionym forum :)

reklama
Dziewczyny, nie stresujcie się, bo to źle wpływa na Was i na fasolki. Przykro mi, że u dziewczyn tak się stało, ale musimy żyć dalej :( I nie bójcie się (łatwo mówić), ale strach nie jest potrzebny. W ciąży powinnyśmy być szczęśliwe, a nie cały czas smutne :(

PS: I weź się teraz ciesz tym, że zauważyłam dzisiaj swoje II kreseczki :(

Ania i aNilewe, Kochane.. wasze kruszynki po prostu chciały zmienić datę urodzin <przytul> Za Wasze Aniołki
[*]
[*]

Do góry