reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
aNilewe- hej bardzo mi przykro wlasnie doczytalam :( kochanie trzymaj sie i odpoczywaj :(:(:((

perelka86- ja mam wizyte w piatek kolejna do poloznej zalozyc karte ciazy :) i potem dowiem sie kiedy kolejne usg to bylo juz 3 usg w ciagu 3 tygodni wiec czesto heheh :) a ty kiedy masz ?

kochane jestescie, ale sie poryczalam
bedzie dobrze, bede wam kibicowac!!
nie dlugo do Was dolacze ;)))

sciskam was wszystkie i wasze fasolki i groszki :)

wlasnie perelka zajmij sie czyms :D ja teraz w piatek pojde po karte ciazy i jakos watpie w to ze bede miec co tydzien USG:) wiec nastpna wizyte napewno za 2-3 tygodnie bede miec zobaczymy :)

malusiolka a ty kiedy termin?:D

kochane jestescie, ale sie poryczalam
bedzie dobrze, bede wam kibicowac!!
nie dlugo do Was dolacze ;)))

sciskam was wszystkie i wasze fasolki i groszki :)

ale obiecaj ze bedziesz do nas zagladac no i nastpenym razem wszytsko bedzie okej, wiesz co zawsze sie pocieszam ze wole zeby na poczatku sie skonczylo niz pozniej :( po moich dwoch nieudanych probach in vitro strasznie to przezylam ale zawsze myslalam ze lepiej teraz niz pozniej mialabym miec chore dziecko i ono by cierpialo cale zycie , zawsze to mi pomagalo :)

Hej dziewczynki,

przygarniecie mnie? Mam termin na 8 maja... po 5 latach starań, utraconej ciąży pozamacicznej, 9 stymulacjach, 3 inseminacjach, laparotomii, laparoskopii, usunięciu przegrody w macicy i prawego jajowodu, wykryciu i rozpoczęciu leczenia niedoczynności tarczycy, kiedy wreszcie odpuściłam i zajęłam się remontem kupionego w tym roku domku zaszłam naturalnie w ciążę, nawet dobrze nie wiem kiedy (cykle mam nieregularne 35-60dni ehh)...

w zeszłym tygodniu rano dwie krechy - szok, po południu wizyta u gin - na USG 12mm pecherzyk bez echa zarodka, 04 września beta HCG 8500, 06 września już 16041...

dzisiaj na USG 20mm pęcherzyk, Maleństwo wielkości 6mm!!! :-D ciałko żółte widać i pięknie pulsujące serduszko!

chciałabym móc się z Wami dzielić wrażeniami i trzymać za Was kciuki... do tej pory bywałam tylko na forach dla tych co się nie udaje...

reklama
Do góry