reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
hej dziewczyny :D postanowiłam was odwiedzić :p

CzekamyNaIgorka - powiedz mężowi że to on w 100% odpowiada za płeć, więc może mieć pretensje tylko do siebie ;) my się dowiedzieliśmy wcześnie, bo już w 12tc że dziewczynka i w pierwszym odruchu też zadowolony nie był, często potem słyszałam, że schował siusiaka czy coś, że to jeszcze nie jest pewne. Jak co wizytę się potwierdzało, że dziewczynka, a on dalej takie hasła rzucał, to mu powiedziałam, że jest mi zwyczajnie przykro, bo mam wrażenie że nie akceptuje faktu, że będzie córka i że nie będzie jej kochał. No i jego zachowanie się zmieniło, wiem że to były żarte - ale wg mnie nie na miejscu. Teraz to by córki nie zamienił na syna :) miłego dnia dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Jaranti, aesthete też mi się wydaje że musi przywyknąć do tego, bo zaraz zwalał winę na lekarza, bo mówił że synek a nagle córka. Obraz USG nie był wyraźny bo było widać tylko jakby jajca od małego, ale równie dobrze mogła być to cipcia od małej.

na pewno nie skurcze BH, bo je znam doskonale... to taki przeszywajacy bol jakby dziecko kopalo z sila buldozera nieco nad pepkiem, a potem 'przeplywa' przez caly brzuch na samo podbrzusze, a potem tak zostaje i sa strasznie mocne skurcze raz w podbrzuszu, raz nad pepkiem...

dziewczyny, nadrobie Was jak wroce z pracy, na razie zmykam ;-)

Hej
Kurczę ale drukujecie.... Ja dzisiaj od rana badanie moczu. Miałam nadzieję, że prześpię całą noc bez sikania bo od 22 nic nie piłam a spać poszłam po 24. Niestety o 2 mocz mi już prawie oczami wypływał. Ale obliczyłam sobie, że do badania zdąży mi się naprodukować nowy (musi być przynajmniej z 5 godzin), więc biegiem do łazienki. Za chwilę jadę po wyniki, mam nadzieję, że leukocyty nie będą znowu na poziomie 500, tak jak ostatnio.
Od rana sprzątam, gotuję, sprzątam i tak w kółko. Dzisiaj przyjeżdżają do nas znajomi ze studiów mojego przyszłego męża. Cholernie mi się nie chce ich gościć, mimo że bardzo ich lubię. W ogóle jakaś nie do życia dzisiaj jestem. Brzuch mi co chwilę twardnieje, nie wiem co jest...

witajcie
BB nabawi mnie nerwicy to post sie skasuje to wczoraj sie zwieszalo i pisanie trwało wieki.Dzis posta wcieło pisze wiec drugi raz :confused2: Ubawilismy sie wczoraj z mezem.Ogladalam w necie sukienki i Emilka podeszla i ogladalysmy razem.Po pewnym czasie Emi mowi :"Mamusi chce tą niebieska bedzie taka dluga do ziemi i kup mi te buty igiełki" :-D:-D:-D Padlismy z mezem ze smiechu Emilka miala oczywiscie na mysli buty szpilki :-D
danusia trzymaj sie kochana :tak: dasz rade moj mąż tez ma taka prace ze nie ma go kilka tygodni wiec doskonale Cie rozumiem :tak:
mamao super ze z dzidzia wszystko ok gin sie nieładnie zachowal :wściekła/y:
mi_lva wyobrazam sobie Kubusia bez zeba na przodzie :-)
funia wspolczuje sajgonu remontowego :tak: zdrowka dla Taty :tak:
monika wspaniale działka nad jeziorem :tak:
asku czadowe klapeczki :-D idealnie by wygladaly na porodowce :-D
natuszka moja mama robila prawo jazdy bedac ze mna w ciazy i egzamin tez zdawala w ciazy.;-)
czekamy mysle ze musi sie oswoic z płcia niestety czy mu sie to podoba czy nie to on jest odpowiedzialny w 100% za płeć ;-)
morela poprawy humoru zycze ;-)

Ostatnia edycja:
hej hej hej :-D

sobota :tak: a ja mega wyspana :-D czujecie, o 6:24 obudziłam się do pracy :-D i wstałam, bo co tak spać będę ;-) obrobiłam już robotę, daję ostatnie 30 minut chłopakom na przesłanie mi maili i szykuję końcowy mail do dyrekcji ;-) i sobota będzie wolna ;-)

Mrówek wstał ze mną ;-) przecież to dziecko spać nie może w weekendy :eek: w tygodniu oczywiście zwłok o tej porze ;-)

wczoraj po pracy (i sushi) zaliczyliśmy ze Ślubnym drzemkę :-) budzimy się - Mrówka brak :eek: dzwonimy do dziadków, bo przecież mieli nam go przywieźć, a teściowa (zakręt) zapomniała o tym :-D więc Ślubny musiał jechać ;-) jacy stęsknieni byliśmy :zawstydzona/y: za tym małym nicponiem ;-)

wieczorek oglądaliśmy rodzinka.pl - Mrówek uwielbia ten serial :-D więc w trójeczkę na łyżeczkę oglądaliśmy dwa odcinki ;-)

zjem sobie śniadanko i do miasta ;-) może coś się trafi ;-) muszę też kupić farbę do farbowania odzieży, by czarne rzeczy odświeżyć ;-) zabieram się za to od kilku tygodni, dzisiaj postanowione - zrobić mus ;-)

Dziewczyny, jakie macie sprawdzone sposoby na wypadajace wlosy?
nie mam żadnych ;-) ale tak sobie myślę, że jak brałam witaminy (chyba falvit dla kobiet), to mi nie wypadały ;-) chyba ;-)

reklama
witam sobotnie :-D

CzekamyNaIgorka
myślę że on bardzo nastawił się na syna i teraz musi się przestawić ja też troszkę poryczałam jak dowiedziałam się że jednak chłopak bo tak byłam nastawiona a teraz nie wyobrażam sobie żeby jednak miała być dziewczynka :tak::-D
dontforgettosmile oprócz witamin to jakieś wcierki pracochłonne ale pomaga:tak:

już się właśnie obawiam o moje włosy po ciąży :-( od razu zaczynam wciągać witaminy

byliśmy wczoraj w kinie na American Hustle :-D oczywiście jakieś nieogarnięte laski nas wkurzały bo gadały cały seans i się chichrały wrr nie cierpię:wściekła/y:

Do góry