PIATEK :-)
Wczoraj po pracy padlam, zdrzemlam sie na 2 godz, a pozniej I tak poszlam spac o osmej I wiecie co? I tak sie nie wyspalam :-) ale to nic, byle do pierwszej I moge spac dowoli :-)
Od tygodnia mam jakies doly, moja samoocena strasznie spadla, czuje sie taka nieladna, gruba, mam ogromne cyce ktore juz nawet nie sa fajne :/ echh byle do maja :/
Ja mojego poznalam w szkole.. Przedtem znalam go z widzenia bo przychodzil do sklepu gdzie pracowalam. A poznalismy sie bo razem robilismy taki jakby kurs przygotowawczy na studia dla ludzi, ktorzy chcieli powrocic do edukacji (I dla mnie- jedynej obcokrajowki zeby zapoznac sie z system nauczania angielskiego
) I tak z miejsca sie zaprzyjaznilismy ale nic wiecej- ja mialam chlopaka od ponad roku a on dziewczyne od ponad dwoch lat. Pozniej on zerwal ze swoja, a u mnie zaczelo cos zgrzytac ale dalej to ciagnelismy. Pozniej skonczylismy szkole I mi caly czas czegos bylo brak
pozniej po skrocie zerwalam z ex, umowilam sie z obecnym mezem, po miesiacu mieszkalismy razem u moich rodzicow zeby zaoszczedzic na wynajem, po 3 miesiacach mieszkalismy razem a po dwoch latach wzielismy slub :-)
Sara ja nie latam czesto bo mam tutaj rodzicow i siostre z mezem i chrzesniakiem. Jedynie mi brakuje Babci i Dziadziusia ale oni sa czesciej u nas niz my u nich.
Czekamy na Igorka plec nie jest wazna
a co do opony wspolczuje, ja mialam przebite opony kiedys trzy razy pod rzad plus auto porysowane, mam swojego podejrzanego. Najgorsze jest to, ze to bylo auto mojej mamy a ja uzywalam go tylko w weekend zeby sie dostac do pracy i ta osoba doskonale o tym wiedziala i tak mialam przebita opone w sobote, niedziele i nastepna sobote :-)
Danusia tak, musztarde lubialam ale nie az tak bardzo jak teraz :-)
Mamo O. trzymam kciuki za ta szkole na pewno wszystko pojdzie gladko, fajne podejscie dyrektora