hej ho
dzis mialam taaaka ochote i pojechalismy do abru mlecznego zjadlam porcje pierogow z kasza gryczana i serem
pyszota kupilam tez 2 porcje na wynos
danusia trzymam kciuki zebys wytrzymala jak najdluzej skoro mialabys miec skrocony czas aby nacieszyc sie dzidzia ;-)
asku to mial Mrowek ciezki dzionek
mi_lva o to powaniejsze zakupy z głowy
KPe futurystka moj maz przy poprzedniej ciazy wogole sie nie wtracal w zakupy.Jak go pytalam o opinie na temat np.wozka czy łóżeczka to mowil czy mu sie podoba itd. ale jesli chodzi np. o ubranka,akcesoria dla dzidzi to juz sama wybieralam.Do porodu rzeczy rowniez nie ingerowal mysle ze Wasi mezowie przekonaja sie dopiero ile potrzeba takiemu malenstwu jak sie urodzi i zaczna sie nim opiekowa ;-)
sara ja mam przewijak po Emilce i bede go rowniez uzywac teraz co do wizyt u gina ma co ok. 3 tyg.
natalka super wiesci z wiyty ;-)
czekamynaigorka ja chodze prywatnie do gina ;-) wspolczuje akcji z opona
my mielismy 3 razy złamane lusterko i przerysowane auto
co do płci nie martw sie wazne ze dziecko zdrowe a płeć hmm moze drugie bedzie chłopcem ;-) a tak nawiasem mowiac ponoc chłopcy robia czesto niespodzianki i czesto dopiero pod koniec widac dokladnie sisiora
co porodu to ja mialam kroplowke w dniu terminu porodu niestety nic to nie dało,trafilam na super położna i żałowalam ze nie urodzilam z nia
a gin co godzinke przychodzil i sprawdzal jak mi idzie pozniej podjał decyzje o CC i on ją wykonał razem z asystentka
mysle ze teraz bedzie podobnie o ile nie bede miec CC to bede czekac i mzoe uda mi sie trafic na sympatyczna położna ;-)
Ayran Morela ja w poprzedniej ciazy zmienialam gina 2 razy i dopiero 3 okazal sie ok on robil mi CC i teraz tez chodze do niego uwazam ze skoro płace za wizyte (kazdy z ginow do ktorych chodzilam byl prywatnie ) to powinnien poswiecic mi czas odpowiedziec na moje pytania a oprocz tego sam powinien zlecac mi badania.U poprzednich ginow sama dopytywalam o badania,szperalam w necie przy obecnym ginie nie ma takie potrzeby on mi zleca badania.Jesli macie watpliwosci zmiencie lekarza po co sie meczyc i denerwowac
diabliczka.skoro macie mozliwosc to moze warto przemyslec kwestie wyjazdu do USA.Fajnie ze macie taka mozliwosc co do obywatelstwa dziecka to nie wiem trzeba dopytac moze w ambasadzie
Jaranti czekamynaigorka a moj maz przy pierwszej ciazy chcial dziewczynke a myslalam ze bedzie chlopczyk bo tak mi wszyscy naokolo mowili.A teraz mąż rowniez od poczatku mowil ze bedzie dziewczynka i ze sie cieszy ze bedzie mial 2 krolewny wiec chyba zalezy od faceta nie kazdy chce miec syna
sara kolejny chlopczyk na majowka ;-);-)