Mama Ojjjj tak co ja bym dała za piwo
Aśku co czytasz? a żyrafy też mogą mieć sraczkę
Saro no z tą przeprowadzką to nie fajnie :-( ale uszka do góry może jakoś się polepszy...trzymam duże kciuki za dzisiejszą wizytę i daj znać koniecznie co i jak :*
Ja mam wizyty co mc ale chodzę na NFZ i nie mam usg tylko co jakiś czas a co do przewijaka to się zastanawiam czy będzie mi aż tak potrzebny...nie mam za bardzo gdzie go położyć więc...jeszcze sama nie wiem :-)
Morela bardzo ładne łóżeczko
mi się te ciemne strasznie podobają
CzekamyNaIgorka to udanej wizyty
Natalka gratki udanej wizyty
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam piękne w ten mroźny dzionek. ja dzisiaj z samego ranca podreptałam na odczulanie...-10 a czułam jakby było ponad 20
ledwo doszłam tak było zimno, gdyby nie ten wiatr to uszłoby
rzęsy mi przymarzły i zrobiły się sopelki na nich
rano wypiłam kawusię a potem witaminke i chyba mi zaszkodziło
bo jak wyszłam na zewnątrz to najpierw kawa poleciała , potem witaminka
:/ no ale ... po zastrzyku poszłam do biblioteki oddać część książek i zadzwoniłam po lubego bo nie dałam rady znowu wracać w takie zimno...może nie tyle co temp a te wietrzysko cholerne
Także wróciłam jak pani
Nie wiem czy szwankuje mi komp czy te bb coś zamula...rano też nie mogłam wejść :/ a dodać jakąś buźkę to już w ogóle masakra ... Nic mi się ostatnio nie chce, mam zamuła takiego że szok