reklama
kotka ja też tak mam, strasznie się przestraszyłam, ale ginekolog powiedział że to są normalne zachowania fizjologiczne macicy, ona nie jest z gumy i musi się przyzwyczaić do porodu, więc co jakiś czas się napina, żeby poćwiczyć ;-) Magnez pomaga, też sobie biorę przed snem, skurcze nóg mijają i brzuszek też jakby bardziej miękki.
LadyC witamy witamy ;-)
futurystka też mi się dzisiaj śniło, że mnie facet zdradza.... Opierdzieliłam go rano, tak dla zasady ;-)
Jestem po szkole rodzenia, trochę poćwiczyłam, mały ćwiczył Z mamusią. Ja machałam nogami, a WIktorek razem ze mną ;-)
Na następnych zajęciach będziemy miały kąpanie noworodka.
LadyC witamy witamy ;-)
futurystka też mi się dzisiaj śniło, że mnie facet zdradza.... Opierdzieliłam go rano, tak dla zasady ;-)
Jestem po szkole rodzenia, trochę poćwiczyłam, mały ćwiczył Z mamusią. Ja machałam nogami, a WIktorek razem ze mną ;-)
Na następnych zajęciach będziemy miały kąpanie noworodka.
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Dzis znowu pocwiczylam jestem z siebie dumna!
Asku, Sara ja mam fb zeby szpiegowac znajomych glownie, zeby trzymac kontakt z jedna dobra kolezanka z Polski i moim ulubionym kuzynem, a tak to wstapilam do tajnej grupy majoweczek i sie tam jakos udzielam chociaz na poczatku jakos sceptycznie podchodzilam do tego ale grupa tajna wiec nikt nic nie widzi.
LadyC witaj, opowiedz cos wiecej o sobie
Ja ide sie kapac i spac, jurtro znowu wczesne wstawanko
Asku, Sara ja mam fb zeby szpiegowac znajomych glownie, zeby trzymac kontakt z jedna dobra kolezanka z Polski i moim ulubionym kuzynem, a tak to wstapilam do tajnej grupy majoweczek i sie tam jakos udzielam chociaz na poczatku jakos sceptycznie podchodzilam do tego ale grupa tajna wiec nikt nic nie widzi.
LadyC witaj, opowiedz cos wiecej o sobie
Ja ide sie kapac i spac, jurtro znowu wczesne wstawanko
Morela chodzisz sama na tą szkołę rodzenia?
Tak, sama. We wtorki nie ma mojego mężczyzny, więc i tak by ze mną nie chodził. Ale wszystkie dziewczyny chodzą same. Tzn raz jedna przyprowadziła chłopaka. Akurat mieliśmy temat: etapy porodu. Byś widziała jego minę, jak położna opowiadała o lewatywie i nacinaniu krocza :-)
dontforgettosmile
Zaciekawiona BB
Morela masz szkołę rodzenia w szpitalu? Pytam, bo znalazłam coś w stylu szkoły rodzenia online (nie mam pojęcia, jak to działa ).
gwiazdeczka czy grupa jest aż tak arcy-tajna, że nie mogę się wkręcić? *tu powinien być taki puppy face, ale nie mogę znaleźć )
gwiazdeczka czy grupa jest aż tak arcy-tajna, że nie mogę się wkręcić? *tu powinien być taki puppy face, ale nie mogę znaleźć )
Sara ja nie mam w swoim mieście szpitalu położniczego, a rodzić będę 35 km od domu. Moja położna wynajmuje salę 500 m od mojego domu, chodzi sporo dziewczyn z okolicy. Online? Nie słyszałam o takiej opcji. Ciekawe jak to działa. U nas to wygląda tak, że pól godzinki ćwiczymy, później mamy relaks, czyli leżymy, rozluźniamy się, słuchamy spokojnej muzyki. A później normalne wykłady, najpierw położna mówi to co ma w planie, a potem swobodnie rozmawiamy o wszystkim co nas interesuje. Położna jest naprawdę kobietą do rany przyłóż więc cieszę się, że tam trafiłam ;-)
reklama
brownagula pizza mniam
mama podziwiam za odwage i ciesze sie ze mozesz teraz w spokoju cieszyc sie swoim dzidziolkiem ;-)
kotka nie twardnieje mi brzuch
asku szpinaczek slinka mi cieknie
ladyc witaj
Wizyte opisze w odpowiednim watku
mama podziwiam za odwage i ciesze sie ze mozesz teraz w spokoju cieszyc sie swoim dzidziolkiem ;-)
kotka nie twardnieje mi brzuch
asku szpinaczek slinka mi cieknie
ladyc witaj
Wizyte opisze w odpowiednim watku
Podziel się: