reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

martuskubus - wiem, że cola nie jest zdrowa, ale na tej stronie nikt właściwie nie odniósł się do tematu wad serca u dziecka (potencjalnych). Wszyscy piszą tylko o tej kofeinie, konserwantach itd. Myślę, że jeden łyczek co kilka h nie powinien zaszkodzić :tak:

Chcialam Tobie szybko znalezc jakas strone ta sie nawinela. Mysle , ze w b malych ilosciach nie powinna az tak zaszkodzic. Tutaj tez mowi sie o szkodliwosci jej barwnikow dla bobo, stad ciezarowki zwykle popijaja jasne "babelki" typu Sprite. :tak:

reklama
Dziewczyny, można oficjalnie dołączyć do Was? :p Zrobione dzisiaj 2 testy i na każdym widać po II kreseczki. Betę będę robić w niedziele, albo w środę. A co do lekarza, to jeszcze nie wiem kiedy, bo mąż ciągle pracuje, a ja muszę do innego miasta jechać na badania, bo u nas nie ma laboratorium.

kurczaczek - tak wiem jak to jest. Oczy dookoła głowy trzeba mieć. Tak ze napewno bedzie Ci trudno. A mieszkacie sami? Nie ma Ci kto pomóc przy małej?? Ja od kiedy jestem w ciąży to do mojego starszaka jakos cierpliwości nie mam:confused:

Mam mega ochote na zupkę chińską:szok:

Mieszkamy sami tzn. na podwórku jest drugi dom w którym mieszka mojego M mama, brat i babcia. Ale babcia sama słabo chodzi więc nie pomoże a moja teściowa pracuje. Jak wróci z pracy a mojego M jeszcze nie ma to zajmuje się Leną jak poproszę ;-)

niunia pisz od razu jak wrocisz jak bylo na usg,

kurczaczek dobrze ze krwawienie bylo jednorazowe, wiec nic sie nie dzieje

witam tez nowe dziewczyny i gratki dla was

Dziewczyny z wielkim zalem bede musiala opuscic majowkowe forum, wczoraj wszystko sie zakonczylo. Nie bede opisywala szczegolow bo macie sie cieszyc swoim szczesciem a nie zasmucac. Jutro ide jeszcze do szpitala na bete, pewnie juz wynik bedzie nizszy. Na cud nie liczę, moj Aniołeczek nie byl jeszcze gotowy.
Poczytalam wczoraj i wiem ze wiele dziewczyn nie doczekalo nawet pierwszej miesiaczki i juz bylo w ciazy. Mam nowe nadzieje.
Bede was kochane podczytywac bo troche sie z wami zzylam. Mam nadzieje, ze nasze maluszki beda roznica tylko gora kilka miesiecy.

Dziekuje Wam za wsparcie
Jestescie wielkie!
Wspaniale to jest forum i cała grupka.
Zycze Wam wszystkiego wszystkiego najlepszego!!

Aniołek 10.09.2013 :* 6t2dc

Ostatnia edycja:
Malusiolka- jeszcze raz wielkie gratulacje
kurczaczek- to dobrze ze przynajmniej popołudniami Ci tesciowa pomaga.

aNilewe- kochana jestem w szoku. Jak to? Szkoda ze nie chcesz nam opisać dokłądnie ale rozumię skoro tak bedzie lepiej dla Ciebie. Kochana trzymaj sie, nie długo znów sie uda napewno. To forum i grupa jest napewno dla Ciebie zawsze otwarta i napewno wszystkie dziewczyny to potwierdzą. Bardzo mi przykro i smutno. Jestem z Tobą całym sercem! Odzywaj sie do nas jak tylko bedziesz mogła. Nie wiem co jeszcze mogę napisać.. wiem ze słowa są zbędne..:-(

witam
Ja coś dzisiaj się podle czuję :( nie do życia dosłownie wszystko mnie do południa drażniło wkurzała najmniejsza rzecz dodatkowo ta pogoda bleee
Te cyce mnie denerwuja raz bolą raz nie to mnie najbardziej stresuje :(

martuskubus miedzy moim wujkiem a nami jest 6 godzin dokladnie nie pamietam jego miejscowosci, ale nie wiem powiem zawsze w niedziele do nas dzwonił na skype to u niego rano a unas już było popołudnie :)

Straciatella z miłą chęcią skorzystam :)fajnu wózeczek ale nie na moja kiesze :)

ewelinka co to bóli to różnie z nimi jest ja odczuwam, ale też jelita :(nospe ogólnie można brać ale znów mój gin mówil żeby z umiarem
Ja miałam kiedys taki sen że któs wszedł mi do domu masakra obudziłam się z walącym sercem więc cie rozumiem.

karmelowa dobrze , że lekarz cie uspokoił :)

niuniaa mnie też tak zimno brrr.kciuki za wizyte :)

marteczka dziękuję za życzenia :)

stazi no to kciuki za jutrzejszą wizyte bieresz męża ze sobą?:)

Szuszunia ło matko troche tego było :)ale dobrze masz bynajmniej obeznanie :tak:

kurczaczek to miałas stresu współczucia, ale dobrze że ciąza póki co się rozwija i oby tak dalej :)

lotos81 gratulacje :)

Lena_no
widzę, że u Ciebie tez z piersiami raz tak raz tak ufff ale strach i tak jest

CrystalEye oj mnie tez swędzą a to chyba dobrze nie :-)

Malusiolka pewnie dołaczaj :)dasz rade wytrzymac tyle bez bety wydaje mi się że już napewno by coś pokazała :)

aNilewe tak mi przykro wiem co czujesz trzymaj sie :(

Anilewe kochana tak strasznie mi przykro. Wiem , że żadne słowa nic nie pomogą więc tule cię mocno w myślach. Jechaliśmy razem na jednym wózku i wręcz byłam pewna że nam się ułoży i dlatego nie mogę uwierzyć :-:)-:)-( trzymaj się mocno i pisz często co u Ciebie

aNilewa, przykro mi Kochana :( Nie wiem co mam napisać, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji.. ale smutno mi jak dowiedziałam się o Twoim Aniołku :(:( Dla Twojego Aniołka
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja juz po wizycie :) wszytko wporzadku serduszko bije jak dzwon :) a niunia ma juz 0,88mm wiec urosla przez 6 dni o polowe :) niby pokazalo usg 6 tydzien i 6 dzien ciazy :)

Do góry