reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Futurystka ja wiem, że farbować włosów w ciąży nie wolno, ale żeby obcinać ? Pierwsze słyszę :tak:
Mój K, nakręcił się na kupowanie ciuszków a niestety narazie musimy się powstrzymać z małymi rozmiarami bo nie wiadomo jaki się urodzi :-D W Tesco są "fajne przeceny", ciepły sweterek przeceniony z 65.99 na 59.99 :-D

reklama
ha widzicie wg mojej mamy to kobiecie w ciąży mało co można dobrze, że nie widzę się z nią na codzień bo by zawału dostała!
Natalka2014 możesz podać link?ja też bym chciała łóżeczko z komodą ale też z całym wyposażeniem do łóżeczka a tak to widziałam tylko suche meble tzn sama komoda plus łóżeczko bez dodatków

Natalka ja się wybrałam z mamą ( mąż był w pracy) do Textil Market nie wiem czy u Was tez jest, ale kupiłam tam bardzo dużo ciuszków i tanich.
Łóżeczko i komodę mamy upatrzoną w sklepie dziecięcym, także czekamy do porodu i kupujemy, znaczy się mąż kupi :-D A wózek zamawiamy przez allegro, prosto z hurtowni, to tak tydzień przed porodem :tak:

futurystka niestety te moje łóżeczko jest bez komody tylko z szufladą przy łóżeczku ;-)
ja też już myślałam nad tym i szukałam ale niestety będzie trzeba dokupić osobno :tak:

Także dziewczyny obiecałam sobie że zacznę działać w kierunku robienia porządnej wyprawki, pieniążki mąż mi przelał więc mogę działać :-)

A swoją drogą ile macie zamiar wydać tak mniej więcej na wyprawkę ??

CzekamyNaIgorka no mamy mamy taki sklep, kojarze będę musiała się wybrać i pokupować :-)
Tak zwlekałam a teraz mnie chęci naszły że mogłabym jechać i wszystko kupić :-D

Macie tak czasami że maluszek cały dzień pojedyńcze kopniaki a w nocy rządzi ? w sumie do tej pory :-) wczoraj nasłuchiwałam cały dzień za to w nocy nie daje spać :tak:

Natalka mi przez dzień mały bardzo mało kopie, ale za to jak pojem i się położę to daje popalić :tak: A co do Twojego pytania o to ile wydamy na wyprawkę, to szczerze mówiąc trudno mi stwierdzić, bo dużo malych ciuszków nie kupujemy, bo mały wyrośnie i nie zdąży tego nawet założyć, a inne rzeczy to będziemy później kupować.

reklama
Siwe odrosty mi rosna :o:o szok :o
Na przerwe mam dwie kanapki z szynka I salata, salatke z pora I jablko. Oby starczylo do kolejnej przerwy za trzy godziny :-)

Natalka
ciezko jest zaplanowac budzet na wyprawke w szczegolnosci ze to moje pierwsze dziecko I mimo, ze staram sie podchodzic do tego racjonalnie to pewnie I tak kupimy tysiac niepotrzebnych rzeczy a zapomnimy a tych potrzebnych I bedzie trzeba dokupywac..

Do góry