reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Hej!

Witam z samego rana. Kury jeszcze spia, kogut nie zapial a ja juz w pracy, nie tyle tylko, ze w pracy ale 15 minut wczesniej przyjechalam.. Nie wiem po co I dlaczego :/ zimno jak nie wiem, nie wyspalam sie bo nie moglam zasnac z trudem wstalam I wyjechalam wczesniej :D co nie znaczy, ze wczesniej skoncze ani nic takiego. Mialam w planie krotka drzemke na biurku :D ale nosze soczewki wiec odpada :D byle do drugiej :-)

Sara juz probowalam tak kilka razy wywalic wszystko wypucowac I wlozyc spowrotem ale nie dziala :/ dzien, dwa I ten sam zapach
Diabliczka no dokladnie, tak samo mialam I mam, ze jak mi jakis ciuch smierdzial to nie ubieram tylko idzie do prania, ale tym razem tak mi zasmierdzialo, ze mialam prawie odruch wymiotny :/ lawenda zawsze pomagala na zapach szafy wlasnie zabija ten zapach.. ale jakos przestala dzialac :p sprobuje z tym mlekiem, dzieki :-) PS. tez wczoraj mialam jakiegos dola..
Nana dobrze, ze wszystko w porzadku
Ayran mieszkanko piekne :-) gratuluje :-) oby wspolokator nie uciekl jak dzidzius zacznie mu plakac po nocach :-)
Natalka Witaj, gartuluje coreczki :-)
Natuszka ale Ci zazdrosze, ze sie zmotywowalas do cwiczen, mnie jakos zapal przeszedl.. echh najciezej jest wlasnie zaczac..

reklama
Ayran super mieszkanko :tak:
Natalka Witam serdecznie

Ja mam termin 25 - 26 maj. W karcie mam 25 maj a z obliczeń lekarza wychodzi że 26 :-D U mnie wszyscy będą z maja.
Ja mam 3 , mąz 25 i jeszcze mały się urodzi :-D

Cześć dziewczyny
Jak tam po glukozie?
Ayran ale piękne mieszkanie.
Witam nową przyszłą mamę :)
Mnie dopadła kamica nerkowa, niedoczynność tarczycy, zapalenie pęcherza i mam za małą tą glukozę... może dlatego przybyło mi ponad 13 kg? A tak siedzę i chucham i dmucham na siebie. Kończę z tym!!!!
Oddam się nie rozczulaniu się nad sobą i zostanę królową sytuacji. O O O!!! W tyg pojadę na basen, wymyślę w końcu remont nowego domu i poświęcę jak najwięcej czasu swoim synom. Bez wrzasków bo ostatnio mnie ponosi :(
Sara o co chodzi z tym zapachem?
Mam pytanie - zdecydowałyście się na jakiś wózek?

hej dziewczynki :-)
poranek nerwowy ;-) jakaś taka niedospana byłam, więc wszystko mnie wnerwiało :wściekła/y::wściekła/y: Ślubny przy wyjściu z auta powiedział do Mrówka, by ten lepiej się do Żabeczki nie odzywał :zawstydzona/y: jakoś tak źle mnie się wstało ...

rano - 8 :eek: tropiki! ja się tak ciepło ubrałam, a tutaj taki upał ;-) dobrze, że zimniej nie było, bo bym się wściekła jeszcze bardziej ;-)

MORELKO powodzenia na glukozie :tak:

DONTFORGETTOSMILE :-) moja koleżanka miała to samo ze swoim pierworodnym ;-) wieść o kolejnej ciąży (ona rodziła czwarte dziecko) wywołała u niego złość i ogólny bunt. Jak mały brat się urodził, nic się nie zmieniło, zlewka totalna u tego starszego, nawet nie chciał pomagać przez sekundę... Kiedyś powiedział, że jeszcze 19 lat i będzie miał mamusię dla siebie ;-) i o to właśnie chodzi - starszego bardziej się "porzuca", bo jest starszy i sam o siebie zadba ;-) a widocznie jest inaczej ;-)

NATALIO witaj :tak:

witam witam przy śniadanku:-D

Nana7ma dobrze że już wróciłaś i z maluszkami wszystko ok:-D
Ayran piękne to mieszkanko:-)
Mama.O już decyzja podjęta ale na żywo muszę go jeszcze zobaczyć w sensie akurat ten kolor pani ze sklepu ma do nas dzwonic:tak:
Aśku też czasami mam takie nerwy chłopaki muszą to zrozumieć niestety :sorry2:

wczoraj byłam u mamy i przytaszczyłam 3 torby ubranek od Kubusia i siostrzeńca :-D niektóre już takie noszone widać ale przecież po domu nie musi być wystrojony :sorry2: ale i tak będę odwiedzać sklepy heh to jest silniejsze ode mnie może po prostu kupię troszkę większe ciuszki;-)
dziś do fryzjera lalala:-D
zdecydowaliśmy się na imię Kubusiowi bardzo się podoba ja już od dawna o nim myślałam a jak przeczytałam znaczenie bardzo mi się spodobało:-D:-D będzie Tymoteusz Tymuś Tymek w zdrobnieniu:-D:-D a patrzcie jaki pasujący aforyzm do tego imienia jest:
Tymek niby pełny chwały płata wciąż nowe kawały
no już nam jeden kawał spłatał :-D;-)

witam koleżanki,

u nas bez zmian dalej chorzy, mróz za oknem i nic ciekawego się nie dzieje
Nana7ma martwiłyśmy się, jak tam chłopaki?
mi_lva pokaż się w nowej fryzurce potem, a swoją drogą jak chciałam iść podciąć włoski to moja matka zaczęła się na mnie drezeć, że absolutnie w ciąży nie można tego robić!wiecie coś a ten temat dlaczego?
Mama.O. kochana jak masz zapalenie pęcherza to absolutnie odradzam pójście na basen chyba że woda w nim jest ozonowa, a co do nerwów to ja też to przechodzę ostatnio wszystko i wszyscy mnie denerwują nawet bez większej przyczyny!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ciągle zwlekam z robieniem wyprawki, ciągle mam wrażenie jakby miało pójść coś nie tak...:no: Ale
już chyba najwyższa pora bo wszystko muszę nowe kupić a jedyne co to oglądałam na allegro :-)

Jakoś mi brak motywacji do działania

Ja jeszcze nie miałam glukozy chyba muszę się sama upomnieć na czwartkowej wizycie ;-)

Milva ja sie wlasnie musze w koncu zmobilizowac I wziasc od siostry ubranka jej syneczka, moze nie tyle co zmobilizowac bo widzimy sie prawie codziennie ale nie zapomniec ich wziasc :D Tymek sliczne imie :)
Futurystka ale Ci wspolczuje choroby :( ja slyszalam, ze nie wolno obcinac wlosow w ciazy bo dzidzius sie urodzi nie zdrowy. Glupie zabobony :*
Natalka ja mam wieksze zakupy typu wozek, lozeczko juz zrobione ale z mniejszych nie mam jeszcze nic I tez musze zaczac o tym myslec niedlugo..

Bo mi się marzy takie lóżeczko full wypas z szufladą i wyposażeniem na allegro ok 900 zł ale chyba zamówie, nie ma na co czekać :)

Tymoteusz piękne imię, mam siostrzeńca śliczny jest i grzeczny :)
Bo ja uważam że dając dziecku imię nadaje mu się charakter :)

reklama
Do góry